Moje bi znaesh kakvo e da plachesh ot radost,ot bolka, ot sram! NO edva li znaesh kakvo e da plachesh, Kogato si SAM!

След залеза на всеки ден-настъпва мрак и тишина.След залеза на всяка обич-настъпва болка и тъга.Когато някой си отива-ти не можеш да го спреш.Когато една любов умира-ти не можеш с нея да умреш.И разбираш,че мечтите са исмама,че си бил щастлив,но не си разбрал!

Хората са 70% вода..останалото е страст!

Хиляди са живяли без любов и никой без вода!

Лошите думи се ковът на желязо,а добрите-по вода!

Само този,който е плувал срещу течението,знае колко е силна реката!

Те бяха две приятелки-сега са кравни врагове.

Някога седяха на един чин-сега са в различни класове.

Едната си харесваше момче,а другата с лекота и го отне!

Кучето казва-бау,

котето казва-мяу,

а аз ти казвам-чао!

Не обичай косите и очите,а душата.Защото след време косите ще побелеят,а очите потъмнеят,а душата..душата е тази,която не се променя!

Сърцето ми не е път,да минеш и да си заминеш.Сърцето ми не е камина,да се стоплиш и да си отидеш.Сърцето ми е храм,влезеш ли..оставаш там!

Мечтата на моряка е дълбокото море.

Мечтата на птичката е високото небе.

А моята мечта е твоето сърце!

Хората са 70% вода..останалото е сила!

Ще напиша на всички тухли-обичам те и ти пожелавам една от тях да те удари по главата за да разбереш как боли,когато някой ти изневери!

Трудно е да си далеч от човека,когото обичаш,но още по-трудно е да си до него,но далеч от сърцето му!

Ще престана да те обичам само тогава,когато глух художник нарисува звука от падащо листо на роза,върху кристален под!

Истински приятел не е този,който ти бърше сълзите,а този,който не те кара да плачеш!

Спомняй си понякога за мене,спомняй си,когато те боли,и аз ще бъда винаги до тебе,макар и пътят да ни дели!

Живота не се мери с вдишванията,а с моментите,които спират дъха!

Ако единият ти крак е Коледа,а другия Нова Година...ще мина между празниците!

Обичам живота безумно,защото във него ди ти.Обичам и тебе безумно,защото за мене живота си ти!

4есто стоя и гледам луната и нейните бледи лъчи и ми става тажко и мъчно на душата,че тъй далеч от мен си ти!

Любовта е история за жените и само епизод от живота на мъжа!

22.Ходих до болницата,нещо ми има,но не знам какво е,направиха ми снимка.За пръв път виждат,че на сърцето ми пише твоето име!

Ако ме мразиш-вземи един нож и режи,но когато стигнеш до сърцето-спри,защото в него си ти!

Вятърът в косите ти свисти,а в очите ми сълза блести.Ден и нощ се чудя аз,дали към мен изпитваш нещо ти?

Обичай живота коварен и лош,защото той създава чувството любов!

Боли,когато се порежеж,боли,когато протече,но повече боли,когато обичаш някой и той не може да разбере!

Очите ти са черен ад,смехът ти-немски шоколад.Общо казана на кратко-нещо много сладко!

Защо има обич и раздяла?Защо Светът се върти?Защо когато се обичат двама,все някой ще се намери да ги раздели?

Когато луната изгрее през деня,когато звездите с ръка уловя,тогава и аз ще потъна в забрава и нашата любов ще изоставя!

Да бях красив като роза сред твоите цветя,бих дните си дарил с вълшебна красота.Щом искаш роза-ще ти я дам.Вземи сърцето мое да разцъфнеш там!

Попитаха ме какво бих избрала-теб или живота.Аз ще отвърна живота и ти ще си заминеш,без да си разбрал,че за мене живота си ти!

Аз често се питам защо те обичам.Нима си идеалът на моите мечти?И друг като пита,защо те обичам..обичам те просто защото си ти!

Вече не спя.Вече не мога.Страх ме е..страх ме е,да не срещна отново теб и в съня си пак да поискам теб!

Ако житотът ти поднесе лимон-направи си лимонада!

Хиляди са живели без любов и никой без вода!

Един съвет - пази се, една молба - не ме забравяй, една лъжа - не те обичам, една истина - липсваш ми

Често се питам, защо те обичaм нима идеал си за мойте мечти и друг да ме пита не ще го отричам ОБИЧАМ те просто, защото си ти!

Живей, живота има смисъл. Живей във всеки следващ ден. Живей защото те обичам. Живей, но винаги със мен!

Когато съм весел очите ми блестят, когато съм тъжен, съм като малко дете. Намери пътеката до мен и аз ще те заведа в гора от изпълнени желания.

Любовта е бисер в морето. Щастлив е този, който я вземе, но по-щастлив е този, който я запази в душата си!

Аз живея, защото живееш и ти. Аз съм човек, защото искам човека до мене да си ти. Моето щастие с твоето име наричам, защото ти съществуваш и аз те обичам!!!

41.Не причинявай зло на други нора. Нека добролюбието Ви бъде основният жизнен принцип. Помагайте на слабите, унижените и болните. "Да имаш благини идълго ще живееш".

Само любовта може да победи злото в света. И децата. Аз ви уча да бъдете щастливи чрез любов.

Бъди внимателен с жените, никога не ги нагрубявай. Те са емоционално по-силни и по-издръжливи.

Преди всичко - приветливост, вежливост, коректност, симпатия към всеки човек.

Всяка тояга има два края.

Бъди скромен, не търси слава. Скромността краси човека - но не и жените.

Всеки светец си има минало и всеки грешник си има бъдеще.

Принципите освобождават, законите ограничават, а фактите принуждават.

Можем да пренебрегваме човешките закони но не и да се противопоставяме на природните.

Огънят не угасва от това, че от него пламва друг.