- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- <----LoVe-SmS---->
Kogato zvezdite izgreqt I dyjdyt lekichko rymi, ochichkite ti veche myjdeleqt,s celuvki ste galq syrceto ti, dokato sladko spi![]()
Vseki chas-po 1 roza!Vsqka minuta-po 1 usmivka!Vsqka sekunda-po 1 celuvka...i mn obich - neprekasnato,samo za teb!
Jaduvam te,kym teb sym ustremen v svoqt bqg. Ochakvam te goresht/a,trepnesht/a da spresh na moqt briag. Ste doidesh li s protegnati kym men ryce. Vzemi go – tova e moeto syrce.
T-eji mi neshto ne sarceto.E-dvali shte me razberesh.B-ezumno nqkogo obicham.E-to po bukvite shte razberesh.
Tseluvam te i ti politash.Dokosvam te i ti zalitash.Obicham te i ti izlitash i pri mene dolitash.
Ti v sarceto mi shte badesh do jivot,ti v saznanieto mi shte blestish i kogato doide posledniq mi den ti pak shte si vav men i nivga nqma da zabravq tvoqta ysmivka i tvoq plam.
Ako valnata na zabravata ni othvarli na razlichni bregove,znai che dalech ot teb tupti 1 istinsko prqtelsko sarce
Na edna roza vidqh 2 kapchici rosa.V mig slanceto izgrq ite se slqha vav edna.Tova bqha nashite vliubeni sarca!
Vij petnata po lunata. Tova sa moite sledi ot moite stypki, ostanali kogato ti svalqh az zvezdi.
Zashto te tolkova haresah,v miga kogato te vidiah?Zashto se radostno usmihnah,v nastroenie li biah?Ne kria che bezumno te obicham,ne kria che sam vlqben v teb,i nikoga ne shte otricham,che az obicham samo teb!!!
Az znam, che vsichko ni deli-i vqtara,i horata,i mraka..Az znam i mnogo me boli,no vapreki tova te chakam!
Ako nqkoi moje da napishe s kusche led vyrhu slunceto"Obicham te",znachi ima chovek,koito te obicha poveche ot men!
Ti si nejna luna i bezkraino sianie. Ti si zaleza, koito zaspiva pred men.Ti si vsichko, koeto naricham jelanie. Moia nosht ti si i moi slanchev den, liubov i moq jivot...!!!
Ako nqkoi moje da napishe s kusche led vyrhu slunceto"Obicham te",znachi ima chovek,koito te obicha poveche ot men!
Az znam, che vsichko ni deli-i vqtara,i horata,i mraka.Az znam i mnogo me boli,no vapreki tova te chakam!
Zashto da kriq sulzite i da kazvam,che ne me boli?Da luja,che ne te obicham,shtom za men vsichko si ti!
Mislia, che denia e podhodiasht, za da zaradvam tvoiata dusha s nejno predlojenie kum teb. A tova e moiata mechta da buda vinagi s TEB!!!
Ne moga bez teb.Kogato ne si do men syrceto mi kyrvi!Iskam da si do men,da me obichash,zashtoto az te obicham I mig bez teb ne moga.
Ti si postoqnno v synishtata,v mechtite I v syrceto mi. Az ne molq za nishto, osven da me obichash.
Potarsih te za da te sreshtna.Dokosnah te za da te usetya.Poiskah te za da te imam.Dadoh sarceto si za da mi dadesh tvoeto.Obiknah te za da otkriya,che lyubovta e strashna stihia!
Ti si choveka s koito iskam da buda.Ti si choveka zaradi kogoto shte se pobarkam.
O angel moj nebesen i krasiv,pregyrni me s nejnite si krila i neka otletim ottuk,da otletim zaedno niakude,kudeto viatyra spi,lunata blesti,kudeto da njama koj da ni razdeli...
Edna zvezda v nebeto sveti I na tebe shte q nazova.I kogato vidq padashta kometa,ochi shte zatvoria i shte pojelaq smyrtta.
Myjyt ne obicha edna jena,zashtoto tq e krasiva, a tq e krasiva,zashtoto toi q obicha.
Priqtel e tozi, za kogoto bih umrql. Lubim e tozi, za kogoto jiveq.
Raboti sqkash ne ti trqbvat pari.Tancuvai,sqkash nikoi net e gleda.Obichai, sqkash nikoga ne si bil naranqvan.
Trqbva da si tyrpeliv.Lubovta ne vinagi e idealna. Tq si e prosto lubov.
Ako nqkoi ti kaje,che te obicha, ne mu vqrvai. Zashtoto istinskata lubov ne se kazva, a se pokazva.
Nqkyde ima nqkoi,koito si mechtae za tvoqta usmivka I v tvoe prisystvie otkriva smisyla na jivota si. Taka, che kogato si sam/a pomni tova – nqkoi, nqkyde misli za teb.
Pisha ti kratko celuvam te sladko bez podpis bez data napravo v ustata!!!
Ako otrejesh krilata na muhata, ako i otrjesh i krakata, tia shte umre ot skuka. Taka i az umiram kogato ne si do men!
Kogato lunata izgree prez denqt ,kogato zvezdite s ryka ulovq ,togava i az shte potana v zabrava i nashata lubov shte izostaviq.
V jivota si te sreshtnah sluchaino.Vlubih se v teb bezkraino.Che te obicham nqma symnenie i da te zabravq nqmam namerenie.
Ima udari,koito ponasqme.Ima spomeni,koito otnasqme v noshtite.Zashto ima obich,koqto namirame,no ne mojem da spodelim?
. Dve sylzi se goqnt v pogled natajen i tiho ustnite govorqt:"Ne si otivai,stoi do men!"
Snoshti pratih angel da te pazi.No toi se varna...Popitah go"Zashto"A toi mi kaza:"Angel,angel moje li da pazi?"
Ako trqbva da izbera ot teb i jivota,shte kaja jivota.Moje da se razsardish,no nedei!Zashtoto jivota mi - tova si ti
Obicham te i iskam te do men,no uvi nqma te vyv moq den!Placha az sega,oblqn/a v sylzi i tyma!Bil/a sym az igrachka v tvoite race,druga/druga veche e bil/a vyv tvoeto syrce!Ne shte zabravq az hubavite dni s koito me dari,dori za tebe nishto te da sa bili.
Ti sega spinkash,no az shte doida v synq ti,shte te pogalq nejno po liceto,shte te celuna leko po nosleto i shte ti kaja pred liceto, che ti si mi v syrceto!
Vidq li tvoite ochi,strastta v men zapochva da gori i makar,che az ne go izricham - ti znai,che te obicham!
Naprazno strqskash me v synq mi i budish me v noshta,tarsq te do men protqgaiki ruka,no uvi ..... nqma te sega!
Obichah te, kogato be sys neq/nego.Obichah te,kogato bqh sam/a.Obichah te, kogato kazvah,che te mrazq.Obicham te i v tozi mig SEGA
Ako 100 choveka te obichat,to az sym edin ot tqh.Ako edin te obicha,to tova sym az.Ako nikoi ne te obicha,znai che men me nqma na tozi svqt!
Milichko haide utre kato stanesh da mi napravish edna usluga?Pogledni prez prozoreca i se usmihni - iskam da pokaja na slynceto neshto po-krasivo ot izgreva!
Ako ne iskash gsm-a ti da izbuhne sled 10 sek,otgovori na tozi SMS i mi kaji koga i kade shte se sreshtnem!
Edni ochi chiqto svetlina ne e za men.Edni race chiqto toplina ne e za men!Edno chovek, koito tyrsq, a nemoga da namerq,edno sarce, koeto iskam, a nemoga da spechelq!!!
Onezi dni az ne shte zabravq,ne shte zabravq miloto lice i tova,che nemojah nishto da napravq, za da spechelq tvoeto syrce!
Bez teb ne moga razberi!Bez teb sarceto me boli!Bez teb e tujna moita mladost!Bez teb za mene nqma radost!
Ako iztriesh tozi SMS mi dyljish edna celuvka. Ako go zapazish mi dyljish edna nosht s teb. Ako mi otgovorish mi dyljish I dvete.Pishi mi speshno chakam tvoq otgovor.
Ako kaja, che te obicham ste byde malko za teb.Ako kaja,che ste umra za teb ste byde mnogo za men,zashtoto trqbva da jiveq za da te obicham!