Когато ти казвам "Обичам те!" не говоря аз, а сърцето ми, а то не лъже!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ *~*

Аз.. аз.. то.. незнам.. как.. такова.. да.. ти го.. кажа.. ама.. май.. аз.. нали.. аз.. такова.. аз.. те.. теб.. ОБИЧАМ!

Желая те сега, желая те в нощта, жадувам да си до мен всеки ден, в който луда страст изгаря теб и мен!

Животът е пъзел, а ти си парченцето, което ми липсва!!

Усещаш ли как сега съм до теб, как те галя по лицето, по начина, по който ти обожаваш? Затворил си очи и чакаш моя допир на кожата ми с твоята. Имаш ми доверие и си напълно отпуснат - знаеш, че нищо лошо не мога да ти сторя - мога да ти дам единствено любовта си!

Казаха ми,че един ден е 24 часа,че един час е 60 мин.,но никой не каза че една минута без теб е цяла вечност!

0чите пак са насълзени и в тях блести една сълза аз плача може би за тебе за туй че ти ме изигра.Играта беше мн проста.На влюбен се престори ти,а аз повярвах и се влюбих доста,а може бищастлива бях дори.Е аз съм свикнала да плача,в очите винаги влестят сълзи,като олово ми тежът клепачите и устните проклинат ЛЮБОВТА!!!!!!

Че тя е твоя-не скърбя,така я чувстваш-влизка и любима,че ти си нейн,ЕЙ това боли....И тази болка е непоносима....

Едно момче сърцето ми плени,едно момче накара ме да тръпна.То мойте сънища везпокой,моите мисли покори.
-Помни това момче си ти!!

Никога няма да се предавам,дори сама да оставам,после нагло ще ги заебавам!Не ми трябват газари или идеалите са само за некви путки заспали!Трябва ми едно сърце,което да вярвам и с него моето да радва.

~END~