тИ бЕшЕ тОзИ кОйТо иСкАх дА пРеГъРнА,тИ бЕшЕ тОзИ кОйтО мЕчТиТе пАк мИ вЪрНа,в мОеТо мОмЧЕ оТнОвО иСкАм дА тЕ пРеВъРнА,зНаЙ щЕ мИ е тРуДнО гРъБ дА тИ оБъРнА!
------------------------------------------------------------------------------------
След залезът на всяка обич остават мрак и тишина,след залезът на всяка вяра,
остват мъка и тъга.Когато някои си отива
ти не можеш да го среш,когато любовта умира
не можеш с нея да умреш!
-------------------------------------------------------------------------------------
Вярвам в теб и нека любовта да ме изгария, но само чуждо да погледнеш душичката ти ще извадя!!!
-------------------------------------------------------------------------------------
Цигарата скъсява живота на човека с 10 мин, а секса го удължава с 3 мин. Нали знаеш, че пуша много - помогни ми да живея
--------------------------------------------------------------------------------------
Понякога голямата любов си отива,за да остави надеждата,че някой ден ще се завърне отнво!Никога не си отивай!Обичам те с цялото си сърце!{}
В очите ми няма блясък,защото не те виждам!На устните ми няма усмивка,защото не те целуват!Но сърцето ми не е празно, защото в него си ти!
--------------------------------------------------------------------------------------
И love you!Же тъаиме!Ти амо!Сагапо!Я лублу тебя!Ич liebe дич!..аве не разбра ли,че те обичам,бе?!

http://pic6.piczo.com/mrusnicata/?g=45614616&cr=6 <---- eto 485 love sms