- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- TeMa Do Blind BoY / BlinD GIrL
--> Puskam temata tuk shtoto blindera go hvana byzeto i ne mi otgovarq na LS ot 3 dena.
Sladur4e kakto ti kazah gore dolu predi mesec - shte te sledq do dupka dokato ne te nabaram kakvo si ti.Dobre 4e beshe "Divachka" da me podtikne da se porovq.
razgledah ti malko snimkite - ti si malko nerealen - govorq za tova 4e tezi snimki ne sa tvoi ... tova sa nqkakvi manekeni - zashto li mi se struva 4e na nqkoi snimki si dosta razli4en?!
http://forum.gorna.net:1213/forum/viewtopic.php?t=35518 ---> vijte
http://forum.gorna.net:1213/forum/viewtopic.php?t=31645 ---> vijte
dve sait4eta koito dopulvat izkazvaneto mi.
http://www.teenproblem.net/f/profile...profile&u=8188 -> profila mu/i ... profesiq ... AKTIOR?
dam ... profila ti pishe profesiq - aktior - verno e ... pravish se na neshto koeto ti se iska no nemojesh da budesh zashtoto si nqkakva malka kompleksarka.
DIvachkata go kaza - ti si jivo BLIND GIRL-4e ... nemojesh da obi4ash nikoga lady_bird pove4e ot men - zashtoto prosto neznaesh s koi si imash rabota.Първоначално написано от DiVaChkA
Forumdjii4eta ako 4etete post-nete nqkoe drugo razkritiice ako znaete za tova jivotin4e da ne se nalaga da qde VERMAHTOVE.Blind Girl pone velez tuk i si priznai
0887282424
TELEFONA NA NASHATA LIUBIMKA BLIND GIRL!
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
бая ще си изпати михито![]()
![]()
май една от жертвите й е била dageto,която преди влизаше в форума
в нейния албум са и на дагето смимките
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
znam znam vsi4ko sam razlgedal - samo nemoga da go namera toq manekena ot kade e svalila snimkite - za oshte 1 izdunka ama nqma nikadeПървоначално написано от naty
mn. dobre se e podsigurila ... ole pylnq i telefona ama ne iska da doide vuv foruma daje i ne mi otgovarq :P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
друго нещо е и че като е там на 19 ли на колкото е защо тогава ще му тря няква биография на Бил Клинтънhttp://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=11645???
тук пък и тря някъф лисhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop... класно http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=10238 тая явно е няква дребна и хич не разбира от немски щом е пуснала такъф елементарен превод да не може да напраи http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=9547 и нещо пуска теми само когато и тря нещо за училище![]()
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
eee bravo bravoПървоначално написано от naty
e dobre e da luje 4ovek ama 4ak taka da se izdynva - ujas :P haide hora +1 razkritie ima oshte - ako znaete neshto - kazvaite - ako imate mneniq - davaite - az 4akam :P P.S. napylnete i telefona na taq malkata!
Admin-Coki:
Това, че е на 19, а търси материали за Клинтън обаче може да има 1000 обяснения. Може да е повтарял/а и все още да е в гимназията. Може да е студент/ка - първата година в която и специалност да си учиш простотии на поразия. А просто може на някой негов/нейн приятел да е трябвала биографията. А това за Dageto вече кво ли не ми минава през ума - може и самият/самата Блайнд да е същия човек Dageto даже! То вече нищо няма да ме учуди! И още нещо - Тедо, ти сигурен ли си, че ИМЕННО ТОВА е телефона на Блайнд? Може да е стар номер, а СИМ картата да е вече извън употреба.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
100% sam siguren - odeve i dont give a fuck i e zvunnala - vdignalo e momi4e ... posle pak e zvannala ... toq pat e bilo mom4e - ama sa se 4uvali i glasove na nqkvi momi4eta ... az i zvunnah predi 2 min i i kazah " vlizai v foruma i obqsnqvai vsi4ko" ama tq mi zatvori i nishto ne kaza.Първоначално написано от Bimper-ska
Admin-Coki:
Аз не вярвам на тези нещо!Пък и първите два линка пише "вие сте изгонен..."/нещо от сорта!/Теди ,това да не е от ревност???Не че се заяждам,не го приемай като заяждане!plss!!!![]()
girlpower
ne e ot revnost ... e ot revnost kazah na Blind-kata 4e shte sum kato sqnka :P dobre 4e e "diva4kata" ... a pyrvite 2 link-a na men mi se otvarqt.Zna4i ima prekaleno mnogo strannosti za da e luja!
Admin-Coki:
dobre de za kvo se vprqgate tolkova![]()
![]()
![]()
si4ko v neto e lyja do dokazvane na protivnoto
znaete li sega kolko mn se smeqt tezi det sa bili blind boy![]()
![]()
![]()
![]()
6tot naistina trqbva da im e sm6no
az polovinata koeto 4eta v neta ne go vazpriemam naistina
taka 4e prosto ne se zanimavaite
ne mislq 4e vav foruma ima pove4e ot 50% istina![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Много си права!Първоначално написано от vra4ka
Ей ся стана касаплъка. Звъня на Жорката и идем с G-класите...
Абе в крайна сметка Врачката е права. В тоя тъп нет всеки се представя за нещо различно. Колкото и да го дъвчем проблема с Блайнд бой/гърл или там колкото и личности да са с този профил, едва ли ще сме категорично сигурни. Тъй че за последно - Блайнд, стига се бъзика и си кажи всичко! И ний сме хора, може пък да те разберем. Стига простотии!
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
МихаелоУ, на колко си годинки, моме ?
що се надяваш че ще ти отговориПървоначално написано от Cyberdyne_101
момието/момчето се е сдухало а вие...
![]()
![]()
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
само забележете :
BlinD^BoY
Отговори: 2190
Видяна: 7484
Форум: Фън, фън и пак фън Пуснато на: 17-06-2005 16:40 Заглавие: I G R A
съм съм
е бай мангау
DiVaChkA
Новак
Местожителство: home sweet home
Пуснато на: 17-06-2005 00:03 Заглавие:
Обръщението ми е точно към Лейди_Бърд.Миличка, моля те чети внимателно, надявам се да не те шокирам с това което ще научиш ти и останалите от форума,но това е самата истина.Blind_Boy не се казва Мартин или там както го наричате.Снимките които ви дава не са негови.Това е човек който се представя за друг или да бъда по - точна това е МОМИЧЕ.Това момиче се казва Михаела.Тя се представя за момче от Велкико Търново, на когото баща му имал автосалони и т.н.Подвизава се в доста форуми и в чата, където зарибява момиченца.Доста момичета са станали негова/нейна жертва, като той ги омайва.Съжелявам че трябваше да го разбереш по този начин,но наистина ми стана жал за теб а и не е честно спрямо теб и останалите.Това е за сега, ако имате въпроси към мен питайте.
забележете как приятно съвпада датата на последното мнение на блинд-4о и разкритието което ни каза дивачка приятно налихванат на местопрестъплението
виновен до доказване на противното
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
qvno nqkoi si nqma rabota i izmislq gluposti
bez komentar![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Да ви кажа и аз съм момче..време си беше да си призная!Какво момче направо мъж съм - аз съм Къци Въпцаров!![]()
а сега по темата:
DiVaChkA
Новак
Местожителство: home sweet home
Оставете настрана датите за последното пуснато мнение ама .. как може момиче, регистрирано преди 7 седмица, дори по-малко, да знае кой какъв е, от къде? Май е време да се замислите малко :P И да ви кажа аз съм на страната на Blind Boy(Girl) защото отдавна имаше нужда да се появи някой, които да направи форума поне малко по-интересен и да може да се впие в "умните" ви глави до толкова, че да повярвате на глупостите му..така че всъщност не той е виновника, а вие сте сами по себе си виновници, че вярвате на написаното във форума.. е съжелявам, ваш проблем, но нямате никакво право да го обвинявате! :P
о не това ужасно та аз бях влюбена в него/нея...какво ще правя сега?
Аз като ви казвах, че няма нет любов вие не ми вярвате, да ви видя сега... яко ли е да ходиш с момиче!?
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
oMruzNA mI oT pOBurKaNI KIfLI...gOLqmO SMeshNo...
mEПървоначално написано от Анонимко
![]()
абе вие сте болни...воПще
не чаткате как ви ебават(и аз
не знам кой ощеи блайнд си
е момче фо сте се разпсували...
тц тц а пък и да е момиче фо
от тва?не разбрахте ли виртуална
любов НЯМА, никога не е имало
и няма да има ебати...тедо имаш
акъл на 14 годишен пикльо, а все
си мисля че беше по-голям(на
години говоря)и тая дивачка..?!
откъде я знаете кфа е и вобще къф
го дърви тука може да е космат руски
шпионин а може да е невинно розово
момиченце ебати кфи сте ми наивни
такива![]()
баааааси майката
кой кум , кой сват ... блинд бой/гърл няма ли най-накрая да отговориш - кво си , що си![]()
Айде Михаело/Мартине признай си най-после, че вече на целият форум му стана интересно...![]()
![]()
Михаелче, първо с добро опитваме.... пък после ще видим... Казвай докато е време.. мухаххаах![]()
How can you see into my eyes
like open doors
Leading you down into my core
Where I`ve become so numb
Without a soul
My spirit`s sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home...
Айде Михаело/Мартине признай си най-после, че вече на целият форум му стана интересно...![]()
![]()
Михаелче, първо с добро опитваме.... пък после ще видим... Казвай докато е време.. мухаххаах![]()
tedo_davis бравоу![]()
Продължавай с разследването...
![]()
![]()
![]()
![]()
How can you see into my eyes
like open doors
Leading you down into my core
Where I`ve become so numb
Without a soul
My spirit`s sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home...