- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- TeMa Do Blind BoY / BlinD GIrL
Всъщност аз мисля, че трябва да си признае не заради нас ами заради lady_bird щото какъвто и да е няма значение не ние сме се зарибявали с него.
Ебаси унижението![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Подкрепям мнението ти!Аз на нейно място бих се чувствала много гадничко!А ,тя е много добро момиче!Първоначално написано от aBeP4eTo
Някой забелязва ли, че Лейди-то нещо не влиза ??? Да не виси на гредата, посиняла, с изплезен език ? Как мислите ?
Иване, защо го направи.... муахаххаха
Бе рових си аз..намерих една тема с интересно мнение :
темата
А мнението е :
Първоначално написано от BlinD^BoY
Добре...уж не си "дебелО" ..кви са тези гърди ми е интересно ? момче с гърди ?Освен ако не е дебелак .А гледайки по "уж твойте " снимки даже имаш и плочки на корема...
![]()
![]()
Разбирам да беше "казалО" ,че тренираш за "плочки " на корема по бива...ама....![]()
Аз ли падам от Марс...?![]()
ми сигурно падашПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
гърди=гръден кош
да, мъжете и тфа си тренират![]()
mila,tova ne pokazva,4e e momi4e,6toto moq priqtel e mom4e(logi4no eПървоначално написано от ^I don't give a fuck^
)i sy6to trenira za gurdi.Qkite mom4eta trenirat za race,korem,kraka,grub,gyrdi0tova ne zna4i ,4e sa debeli,prosto pravqt muskuli i stqgat vsi4ko po mnogo.A kato se trenira za gardi,ne stavat nqkvi ogromni ili jenski,a prosto izglejdat po-dobre i po-zdravi
![]()
Е ся...тихо,тихо![]()
![]()
Въпреки всичко си остава момиче![]()
hahahahПървоначално написано от devil4e
DD e taq tema ve4e naistina me razsmq
ot dosta vreme 4eta razni gluposti i nekfi sapunki, svurzanni s blind^.. , s tedo davis, lady bird i o6te nekfi takiva.. lele za kfo se zanimavate izob6to?! kfo vi inteeresuva koi kakuf e? koito ima malko mozuk nema da se zanimava s razni 4at istorii, s hora koito dori ne poznava
![]()
devil4e tfa opredelenie e podhodq6to za nqkoi pedofil)
peace \/
p.s hahahahhahah![]()
![]()
я ми покажи откъде е тоя цитат щото аз такова нещо не съм писалаПървоначално написано от `cannibal`girl
написа го дижа4ка не аз
![]()
разгледай седмото мнение отгоре-надолу![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
am.. tfa ne go bqh 4ela")) sorry, hahah tfa verno stana durzost i krasota 348765 epizodПървоначално написано от devil4e
![]()
изпуснала си важен епизод... тц тцПървоначално написано от `cannibal`girl
![]()
Чао, Алекс!
Мноу ясно че и тва си трениратПървоначално написано от VirginPunk
как мислите че са се появили тея големи гръдни мускули при някои индивиди от мъжкия пол :P
da we..Първоначално написано от devil4e
( nqma li da ima povtorenie?
![]()
![]()
За кво ти е повторение ? Тва е като дързост и простота...100000000 епизода нищо не става .Тъй че няма проблем...не си изпуснала много![]()
heh e'gati temata koga se razvi -ama glavniq 4ovek go nqmaaaaaaaaauhhh na batqq gorna orqhovica ne e dale4 - are we BLIND-e kaji si pone kakvo si nqma da te barame stiga se plashi samo
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
тедо той/тя няма да влезе няма и да види тая темаПървоначално написано от tedo_davis
ясно е кафо е станало... очевидно от нещо се срамува... по принцип влизаше секи ден а са откакто дивачка каза ко знае не е влизал/а вообще... и в тоя форум пишеше и в самата тема за лейди бърд
знае какво е казала дивачка... като гледам мненията му/й по тая тема в другия форум очевидно и там се е покрил/а така
а иначе как само псуваше наред... много е бил отворен в другия форум и като стана тва и изведнъж вече го/я няма... Не казвам че е вярно тва на дивачка но той/тя с нищо не доказва чее обратното... напротив...
![]()
Чао, Алекс!
^ нали? само доказва, че дивачката е права
Любовта е най-висшата степен на омразата
ama znaete li kakvo me glozga men?Ot kade T'va mace znae tolkova mnogo i kak taka sa se padnali sus Blind Girl-a v edin grad?pak nqkvo suvpadenie ... moje puk blind Boy- da e istinski ... i da e vleznal s toq nick na diva4kata za da se oturve po-beznakazano zashtoto mu e omruznalo tuka ;}
hi4 i ne znam ... mn. varianti ima.ama toq ne mise vqrva da e istinskiq - awe t'va naistina stana kato durzost i krasota
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
neq znam taq glupost s BlinD^Boy,neznam zakvo si izmislq taka no vsi4ki v gorna orqhovica se samnqvame 4e e momi4e prosto po4ti e sigurno.A tazi diva4kata mnogo qsno 4e ima ot kade da znae-ako i tq e ot tuk nqma kak da ne znae
оффф защо вообще коментоираме нещо което не знаем със сигурност...
Чао, Алекс!
Ахахахахахахха! :P Е,НЕ! Т`ва вече ме разби....
By the way манячката си имала форум бе!И въображаема сестра.... Уахахаххаа![]()
http://phpbb.fhhost.com/viewtopic.ph...forum=sexmania
И най-фрапиращото е,че повечето му посетители са от тоя форум!![]()
za=bavam vsi4ko - ne mi puka blind kvo e ... da se izparqva po dale4e samo ot men i ot lady-to 4e ...![]()
Admin-Coki:
Защо имам чувството, че в момента някой насира от смях...
a zashto si mislish 4e spiram da se ligavq i da pisha za blinder-i neznam si kvi :} pone da doide i da si kaje :P to se vidq 4e stana izvesten/ili izvestna - kvoto e tam hermafrodidishte.Първоначално написано от Cyberdyne_101
Admin-Coki:
е тоя човек/човечка ме разби... :P леле блинд-чо/чка кефиш ма, парцалПървоначално написано от Анонимко
Чао, Алекс!