.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 157
    Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ахахахахахахха! :P Е,НЕ! Т`ва вече ме разби....
    By the way манячката си имала форум бе!И въображаема сестра.... Уахахаххаа
    http://phpbb.fhhost.com/viewtopic.ph...forum=sexmania
    И най-фрапиращото е,че повечето му посетители са от тоя форум!
    е тоя човек/човечка ме разби... :P леле блинд-чо/чка кефиш ма, парцал
    hehe ami az vikam avatara ti da e pozdrav za blind-a :P
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Пубери, пубери, няма ли да порастнете вече?
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    нещо гнило има тука с тая дивачка
    що ли вече почвам да си мисля че блиндера е наистина момче ....а и с неговия форум...
    но пък не е дошъл да се защити...
    или тоя човек е мн психично болен или сега се спуква от смях
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Цитирай Първоначално написано от naty
    що ли вече почвам да си мисля че блиндера е наистина момче ....а и с неговия форум...
    mda saglasna s`m s tebe:\ i az po4vam da si mislq razni takiva ne6ta

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от `cannibal`girl
    Цитирай Първоначално написано от naty
    mda saglasna s`m s tebe:\ i az po4vam da si mislq razni takiva ne6ta
    heh kvo se zanimavame neka si mislim - neka toi se smee ako gleda ot nqkade no pone da doide da se zashtiti da ne hodim do gorna orqhovica - abre imashe nqkoi ot foruma deto jivee tam mai beshe Cradle of ... :}
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Цитирай Първоначално написано от air_J
    Хах, и аз тва викам, ама не чак толкова грубо де.
    Мисля, че се вкарвате в някви филми... Любов по чата, психясала лезбийка...

Ако наистина толкова много си вярвате - вижте IP-то му/и. Обадете се на интернет доставчика му/и и поразпитайте. 100% ще ви каже кой е, особено ако му обясните ситуацията.
    Имате му/и номера на GSM-a и това е достатъчно. Стига да не е на Прима - обадете се на Мтел и се опитайте да ги склоните да ви кажат името и адреса на човека, на който е този номер (въпреки че надали ще се съгласят, освен ако не им дадете сериозна причина да го направят). Вие как мислите, че и/му пращат сметката?? Мтел знаят това, което ви интересува.
    Има толкова начини да го разберете кой/я е, че просто не е истина!

Голям фен
    Град
    I MightBe in front of u.iMightBeBehind u.EitherWay,I have a knife.Don'tMakeAnySudden,IcanSlip
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Хах, и аз тва викам, ама не чак толкова грубо де.
    Мисля, че се вкарвате в някви филми... Любов по чата, психясала лезбийка...

Ако наистина толкова много си вярвате - вижте IP-то му/и. Обадете се на интернет доставчика му/и и поразпитайте. 100% ще ви каже кой е, особено ако му обясните ситуацията.
    Имате му/и номера на GSM-a и това е достатъчно. Стига да не е на Прима - обадете се на Мтел и се опитайте да ги склоните да ви кажат името и адреса на човека, на който е този номер (въпреки че надали ще се съгласят, освен ако не им дадете сериозна причина да го направят). Вие как мислите, че и/му пращат сметката?? Мтел знаят това, което ви интересува.
    Има толкова начини да го разберете кой/я е, че просто не е истина!
    но как може да сме 100% сигурни че тва е неговия номер
    тая дивачка нещо може да ни занася
    или да е партия с него
    Love is not like anything.Especially a fucking knife!

Ми щом блайнд е имал вземане-даване с лейди бърд тя няма начин да незнае номера му!

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Начи цяла Г.Оряховица знай че тфа е момиче и че са ебава яко със всички обаче не я знаят коя е!Хм...тфа е мн гнило деа.Се пак Г.Оряховица не е София и ако трябва да се разбере кой е даден човек няма да е много трудно.Според мене става яко ебафка ама е яко де

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Голям фен
    Град
    София
    AWEEEEEEEEEE
    NE SE LI VIJDATE KOLKO TYPI IZGLEJDATE V O4ITE MU/I
    Za kvo se zanimavate !!!!!
    SA sym sigurna 4e sedi 4ete gluposti i se smee na predpolojeniq!!!!
    Prosto ne razbiram za kvo mu obra6tate vnimanie
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    HAHAHA Nqkoi sega taka iskreno se zabavlqva, a vie dori mu se vruzvate?! Az puk zavijdam na Blind GIRL/ BOY , 4e ima vreme da se zanimava s jivota na ostanalite i da zamislq takiva sapuneni istori. IMa opredeleno talant! A vie puk hora, kak moje da ste tolkova dover4ivi?! Tova e internet, vseki moje da se predstavq za kakuv li ne, a vie priemate vsi4ko kato 4ista moneta, bez dori da se zamislite : "Moje li tova da e realno?". Spored men e vuzmojno da se izdiri IP adresa na vuprosniq 4ovek i da se razbere kakuv e. Ili prosto ne se zanimavajte pove4e! I dryg put - YMNATA!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Повече от фен
    Град
    Amityville
    Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    AWEEEEEEEEEE
    NE SE LI VIJDATE KOLKO TYPI IZGLEJDATE V O4ITE MU/I
    Za kvo se zanimavate !!!!!
    SA sym sigurna 4e sedi 4ete gluposti i se smee na predpolojeniq!!!!
    Prosto ne razbiram za kvo mu obra6tate vnimanie
    Аз не разбирам тебе кфо пък те бърка че се занимаваме ? Глей си другите теми и тфа е !
    (Дан0 да не е прозвучало грубо)

This is the point from which I will die and succeed
    Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.

Голям фен Аватара на techCandy
    Град
    София
    Да бе, и аз същия въпрос си задавам. Абе дЕца, защо сте
    толко прости. Прочтох 100 мнения "ами да, аз ти казах нет любов няма" и още толкова които се хващат за интригата. Абе вие друга работа освен да се вкарвате в латино форумни серяли нямате ли си? И пак 5 страници изписани, половината от тедо дейвис. Тедо писна ми от тебе! Всяка втора тема в новини и съобщения е свързана с тебе, или някои от "актьорите". Що не пораснате подяволите. Не разбирате колко смешни и смотани изглеждате. Правите се на мноол големи, любов, секс не знам си кво, а всъщност хаха, приличате ми всички на някво малко петле, което мноол се перчи, ама всъщност не може да кукурига. Аре заглъхнете с тия детски историй вече.

Give me your best shot motherfucker!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ЯКО В ДЖАЗА!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Хей Тедо Давис...зависта е голямо нещо...разправяй се с Ивайло (ScArY^MoViE) not me чаткаш ли брато...не ме замесвай в лайната ако обичаш.... Са не ме карай да си снимам *** да ти го покажа или не неееее по-добре да ти го нацепяяяяя!Аре моля ви детска радост куклен тятър само се занимавате със простотии!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    само забележете :

BlinD^BoY

Отговори: 2190
    Видяна: 7484
    Форум: Фън, фън и пак фън Пуснато на: 17-06-2005 16:40 Заглавие: I G R A
    съм съм
    е бай мангау

DiVaChkA
    Новак

Местожителство: home sweet home
    Пуснато на: 17-06-2005 00:03 Заглавие:

Обръщението ми е точно към Лейди_Бърд.Миличка, моля те чети внимателно, надявам се да не те шокирам с това което ще научиш ти и останалите от форума,но това е самата истина.Blind_Boy не се казва Мартин или там както го наричате.Снимките които ви дава не са негови.Това е човек който се представя за друг или да бъда по - точна това е МОМИЧЕ.Това момиче се казва Михаела.Тя се представя за момче от Велкико Търново, на когото баща му имал автосалони и т.н.Подвизава се в доста форуми и в чата, където зарибява момиченца.Доста момичета са станали негова/нейна жертва, като той ги омайва.Съжелявам че трябваше да го разбереш по този начин,но наистина ми стана жал за теб а и не е честно спрямо теб и останалите.Това е за сега, ако имате въпроси към мен питайте.

забележете как приятно съвпада датата на последното мнение на блинд-4о и разкритието което ни каза дивачка приятно нали хванат на местопрестъплението виновен до доказване на противното
    А ти като не си запозната с някои работи си дръж езика зад зъбите...ей сега ида с една биричка и картофки да чета тази толкова интересна за моите очи темичка!!
    Тедо Дависка
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Cyberdyne_101
    Guest
    Слепецо, ти си бил/а голям/а ГАНГСТА. Ахаххахахах мауахахахха ахгхагагхгахгахгахгахгах
    Смех, смех, смех.....

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Абе...дреме ми на *** за кого ме мислите...ако искате ме мислете и за Бил Клинтън!!!То си е ваш проблем

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Тедо Давис забравих да добавя ,че си едно малко и много наивно дете!Порасни...и тогава тръгни да се ровиш в живота на хората защото някой ден ще си намериш майстора

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    Тедо Давис забравих да добавя ,че си едно малко и много наивно дете!Порасни...и тогава тръгни да се ровиш в живота на хората защото някой ден ще си намериш майстора
    точно така тедо!
    съобразяваи се малко
    човека може да е хермафродит

нищо лично

Повече от фен
    hahahahahha tova e po dobro i ot sapunen serial

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от LiNkiN4eTo
    Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    точно така тедо!
    съобразяваи се малко
    човека може да е хермафродит

нищо лично
    ХЕХЕХЕХ!!!Деца децааааааааа как да не ви се радва човек като ви видиииииииии бе все още си чакам биричката в хладилника давайте пишете още..аз ще се смея на ваша сметка

Град
    home sweet home
    Жалко че ме нямаше вчера в града, но сега когато се пребрах и прочетох всяко едно мнение се хванах за главата, признавам и че се ядосах страшно много.Аз се опитвам да ви направя добро като ви разкривам една истина а вие го обърнахте на подигравки и други такива.Добре BlinD^BoY искаш ВОЙНА - АМИ ИМАШ Я !!! Тук пред всички те предизвиквам , ако наистина не си оная кифла Михаела, ако наистина си от Пишмана (град Велико Търново), ако наистина се казваш Мартин, те каня утре да се видим на чаша кафе....Очаквам отговора ти!!!

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от DiVaChkA
    Жалко че ме нямаше вчера в града, но сега когато се пребрах и прочетох всяко едно мнение се хванах за главата, признавам и че се ядосах страшно много.Аз се опитвам да ви направя добро като ви разкривам една истина а вие го обърнахте на подигравки и други такива.Добре BlinD^BoY искаш ВОЙНА - АМИ ИМАШ Я !!! Тук пред всички те предизвиквам , ако наистина не си оная кифла Михаела, ако наистина си от Пишмана (град Велико Търново), ако наистина се казваш Мартин, те каня утре да се видим на чаша кафе....Очаквам отговора ти!!!
    е тва е решемоето!
    @Блинд ще ти кажа, умнико, - не се замесваш с който трябва Може би тва не е работа на форума, обаче признай на тея, които са се замесили с теб къф/кфа си ти Мен лично вобще не ме ебе къф/кфа си обаче след като (може би) си лъгал форума, всички трябва да разберем истината я ходи си играй с (измислената) сестричка и не ми говори на въпреки
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Град
    home sweet home
    Лично аз се смятам за зрял човек, който мрази да се занимава с глупости, а още по - вече да правя интриги.Не си мислете че си измислям всичко от нямане какво да правя.Повярвайте, има доста по интересни неща да върша, отколкото да седя пред този скапан комп и да убеждавам шепа пуберчета за нещо което отказват да разберат.В другия форум доста хора от нашия град вече знаят ИСТИНАТА!!!Вярно е че не сте длъжни да вярвате, но аз бях длъжна да прекратя този цирк на Блайнд^Бой.Моята най- добра приятелка с която той "уж" ходеше 1 година беше излъгана.Цяла 1 година той обещаваше да се видят и т.н.Даде и само този ГСМ номер и когато тя му пращаше СМС-и той веднага и отговаряше, но когато се опитвахме да му се обадим не вдигаше.Един ден след доста време, един наш много добър познат звънна от неговия си мобилен и кой мислите че вдигна отсреща ???? - Михаелчето.Отначало е казвала "Имате грешка, а после е викала, че Мартин го нямало".
    На следващия ден аз и моята приятелка отидохме до училището където учи Михаела,набрахме номера който беше дал Блайнд-а и познайте....чантата на Михаелка почна да звъни... Така че какво по-голямо доказателство от това искате.Ние за себе си се убедихме.А вие....ми решавайте си.На когото не му е интересно да не чете тази тема и да не пише мнения!!!

П.П. За последен път искам да кажа на Михаела:
    Михаелке, давам ти последна възможност да си признаеш истината, а не да разиграваш циркове,че и с цялата си наглост продължаваш да го правиш след като си вече разкрита.Ако до КРАЯ НА СЕДМИЦАТА не направиш самопризнание,обещавам ти аз лично ще те намеря(Горна е малък град лесно ще те открия) и ще ти направя живота АД.Заклевам се!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си