- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- TeMa Do Blind BoY / BlinD GIrL
hehe ami az vikam avatara ti da e pozdrav za blind-a :PПървоначално написано от devil4e
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Пубери, пубери, няма ли да порастнете вече?![]()
Левски шампион але але!
нещо гнило има тука с тая дивачка
що ли вече почвам да си мисля че блиндера е наистина момче....а и с неговия форум...
но пък не е дошъл да се защити...
или тоя човек е мн психично болен или сега се спуква от смях
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
mda saglasna s`m s tebe:\ i az po4vam da si mislq razni takiva ne6taПървоначално написано от naty
![]()
heh kvo se zanimavame neka si mislim - neka toi se smee ako gleda ot nqkade no pone da doide da se zashtiti da ne hodim do gorna orqhovica - abre imashe nqkoi ot foruma deto jivee tam mai beshe Cradle of ... :}Първоначално написано от `cannibal`girl
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Хах, и аз тва викам, ама не чак толкова грубо де.Първоначално написано от air_J
![]()
Мисля, че се вкарвате в някви филми...Любов по чата, психясала лезбийка...
![]()
Ако наистина толкова много си вярвате - вижте IP-то му/и. Обадете се на интернет доставчика му/и и поразпитайте. 100% ще ви каже кой е, особено ако му обясните ситуацията.
Имате му/и номера на GSM-a и това е достатъчно. Стига да не е на Прима - обадете се на Мтел и се опитайте да ги склоните да ви кажат името и адреса на човека, на който е този номер (въпреки че надали ще се съгласят, освен ако не им дадете сериозна причина да го направят). Вие как мислите, че и/му пращат сметката?? Мтел знаят това, което ви интересува.![]()
Има толкова начини да го разберете кой/я е, че просто не е истина!
но как може да сме 100% сигурни че тва е неговия номерПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
тая дивачка нещо може да ни занася
или да е партия с него
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
Начи цяла Г.Оряховица знай че тфа е момиче и че са ебава яко със всички обаче не я знаят коя е!Хм...тфа е мн гнило деа.Се пак Г.Оряховица не е София и ако трябва да се разбере кой е даден човек няма да е много трудно.Според мене става яко ебафка ама е яко де![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
AWEEEEEEEEEE
NE SE LI VIJDATE KOLKO TYPI IZGLEJDATE V O4ITE MU/I![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za kvo se zanimavate !!!!!
SA sym sigurna 4e sedi 4ete gluposti i se smee na predpolojeniq!!!!
Prosto ne razbiram za kvo mu obra6tate vnimanie
![]()
![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
HAHAHANqkoi sega taka iskreno se zabavlqva, a vie dori mu se vruzvate?! Az puk zavijdam na Blind GIRL/ BOY , 4e ima vreme da se zanimava s jivota na ostanalite i da zamislq takiva sapuneni istori. IMa opredeleno talant!
A vie puk hora, kak moje da ste tolkova dover4ivi?! Tova e internet, vseki moje da se predstavq za kakuv li ne, a vie priemate vsi4ko kato 4ista moneta, bez dori da se zamislite : "Moje li tova da e realno?". Spored men e vuzmojno da se izdiri IP adresa na vuprosniq 4ovek i da se razbere kakuv e. Ili prosto ne se zanimavajte pove4e! I dryg put - YMNATA!
![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Аз не разбирам тебе кфо пък те бърка че се занимаваме ? Глей си другите теми и тфа е !Първоначално написано от vra4ka
(Дан0 да не е прозвучало грубо)![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Да бе, и аз същия въпрос си задавам. Абе дЕца, защо стеПървоначално написано от air_J
толко прости. Прочтох 100 мнения "ами да, аз ти казах нет любов няма" и още толкова които се хващат за интригата. Абе вие друга работа освен да се вкарвате в латино форумни серяли нямате ли си? И пак 5 страници изписани, половината от тедо дейвис. Тедо писна ми от тебе! Всяка втора тема в новини и съобщения е свързана с тебе, или някои от "актьорите". Що не пораснате подяволите. Не разбирате колко смешни и смотани изглеждате. Правите се на мноол големи, любов, секс не знам си кво, а всъщност хаха, приличате ми всички на някво малко петле, което мноол се перчи, ама всъщност не може да кукурига. Аре заглъхнете с тия детски историй вече.
Give me your best shot motherfucker!
ЯКО В ДЖАЗА!
Хей Тедо Давис...зависта е голямо нещо...разправяй се с Ивайло (ScArY^MoViE) not me чаткаш ли брато...не ме замесвай в лайната ако обичаш....Са не ме карай да си снимам *** да ти го покажа или не неееее по-добре да ти го нацепяяяяя!Аре моля ви детска радост куклен тятър само се занимавате със простотии!!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
А ти като не си запозната с някои работи си дръж езика зад зъбите...ей сега ида с една биричка и картофки да чета тази толкова интересна за моите очи темичка!!Първоначално написано от devil4e
Тедо Дависка![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Слепецо, ти си бил/а голям/а ГАНГСТА. Ахаххахахах мауахахахха ахгхагагхгахгахгахгахгах
Смех, смех, смех.....
Абе...дреме ми на *** за кого ме мислите...ако искате ме мислете и за Бил Клинтън!!!То си е ваш проблем![]()
Тедо Давис забравих да добавя ,че си едно малко и много наивно дете!Порасни...и тогава тръгни да се ровиш в живота на хората защото някой ден ще си намериш майстора
точно така тедо!Първоначално написано от BlinD^BoY
съобразяваи се малко
човека може да е хермафродит![]()
нищо лично![]()
hahahahahha tova e po dobro i ot sapunen serial![]()
ХЕХЕХЕХ!!!Деца децааааааааа как да не ви се радва човек като ви видиииииииии беПървоначално написано от LiNkiN4eTo
все още си чакам биричката в хладилника давайте пишете още..аз ще се смея на ваша сметка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Жалко че ме нямаше вчера в града, но сега когато се пребрах и прочетох всяко едно мнение се хванах за главата, признавам и че се ядосах страшно много.Аз се опитвам да ви направя добро като ви разкривам една истина а вие го обърнахте на подигравки и други такива.Добре BlinD^BoY искаш ВОЙНА - АМИ ИМАШ Я !!! Тук пред всички те предизвиквам , ако наистина не си оная кифла Михаела, ако наистина си от Пишмана (град Велико Търново), ако наистина се казваш Мартин, те каня утре да се видим на чаша кафе....Очаквам отговора ти!!!
е тва е решемоето!Първоначално написано от DiVaChkA
@Блинд ще ти кажа, умнико, - не се замесваш с който трябваМоже би тва не е работа на форума, обаче признай на тея, които са се замесили с теб къф/кфа си ти
Мен лично вобще не ме ебе къф/кфа си обаче след като (може би) си лъгал форума, всички трябва да разберем истината
я ходи си играй с (измислената) сестричка и не ми говори на въпреки
![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Лично аз се смятам за зрял човек, който мрази да се занимава с глупости, а още по - вече да правя интриги.Не си мислете че си измислям всичко от нямане какво да правя.Повярвайте, има доста по интересни неща да върша, отколкото да седя пред този скапан комп и да убеждавам шепа пуберчета за нещо което отказват да разберат.В другия форум доста хора от нашия град вече знаят ИСТИНАТА!!!Вярно е че не сте длъжни да вярвате, но аз бях длъжна да прекратя този цирк на Блайнд^Бой.Моята най- добра приятелка с която той "уж" ходеше 1 година беше излъгана.Цяла 1 година той обещаваше да се видят и т.н.Даде и само този ГСМ номер и когато тя му пращаше СМС-и той веднага и отговаряше, но когато се опитвахме да му се обадим не вдигаше.Един ден след доста време, един наш много добър познат звънна от неговия си мобилен и кой мислите че вдигна отсреща ???? - Михаелчето.Отначало е казвала "Имате грешка, а после е викала, че Мартин го нямало".
На следващия ден аз и моята приятелка отидохме до училището където учи Михаела,набрахме номера който беше дал Блайнд-а и познайте....чантата на Михаелка почна да звъни... Така че какво по-голямо доказателство от това искате.Ние за себе си се убедихме.А вие....ми решавайте си.На когото не му е интересно да не чете тази тема и да не пише мнения!!!
П.П. За последен път искам да кажа на Михаела:
Михаелке, давам ти последна възможност да си признаеш истината, а не да разиграваш циркове,че и с цялата си наглост продължаваш да го правиш след като си вече разкрита.Ако до КРАЯ НА СЕДМИЦАТА не направиш самопризнание,обещавам ти аз лично ще те намеря(Горна е малък град лесно ще те открия) и ще ти направя живота АД.Заклевам се!!!