.
Затворена тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 157

Град
    home sweet home
    Иначе....Блайнд Бой ако това което казвам не е истина, ако лъжа или си измислям нека утре се срещнем - разстоянието Горна Оряховица, Велико Търново не е никак малко, ще дойда със собствения си автомобил ако трябва до Търново, за да се видим и ако наистина това на снимките си ти и излезе че си момче наистина и дойдеш на срещата давам думата си че ще се извиня публично на целия форум и повече няма да ми стъпе крака тук.
    Блайн Бой искам да ти кажа че се забърка с човек който не трябваше - АЗ !!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Някой забелязва ли, че Лейди-то нещо не влиза ??? Да не виси на гредата, посиняла, с изплезен език ? Как мислите ?
    Иване, защо го направи.... муахаххаха
    Недей ме шашка бе !!! Недей щото вчера не ми е писала ЛС и ся като чета това...недей, моля ти се ...

Сетих се бе...тя утре има изпит....сигурно учи

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от Lil` Bow Wow
    Начи цяла Г.Оряховица знай че тфа е момиче и че са ебава яко със всички обаче не я знаят коя е!Хм...тфа е мн гнило деа.Се пак Г.Оряховица не е София и ако трябва да се разбере кой е даден човек няма да е много трудно.Според мене става яко ебафка ама е яко де
    Там сички са роднини. Няма как да не познавах я ине-т доставчика, я кабелната, я некой от електрото, пощата, М-телите в града. Се има кой да питаш.

Тедо...неам "вермахт", ама и с наще родните ще стане Ся ши 'одя до Габрово да си прая и може да идем до Г.О. да .. хмм...да де разбра ме. Аз наистина предлагам, ако сте навите...хем среща на сайта хем и с дивачка да се видим Пък и ще се сприятелим като сички сме на акция с една цел

Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от DiVaChkA
    П.П. За последен път искам да кажа на Михаела:
    Михаелке, давам ти последна възможност да си признаеш истината, а не да разиграваш циркове,че и с цялата си наглост продължаваш да го правиш след като си вече разкрита.Ако до КРАЯ НА СЕДМИЦАТА не направиш самопризнание,обещавам ти аз лично ще те намеря(Горна е малък град лесно ще те открия) и ще ти направя живота АД.Заклевам се!!!
    Аз викам да й идем на гости

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Начи цяла Г.Оряховица знай че тфа е момиче и че са ебава яко със всички обаче не я знаят коя е!Хм...тфа е мн гнило деа.Се пак Г.Оряховица не е София и ако трябва да се разбере кой е даден човек няма да е много трудно.Според мене става яко ебафка ама е яко де
    Там сички са роднини. Няма как да не познавах я ине-т доставчика, я кабелната, я некой от електрото, пощата, М-телите в града. Се има кой да питаш.

Тедо...неам "вермахт", ама и с наще родните ще стане Ся ши 'одя до Габрово да си прая и може да идем до Г.О. да .. хмм...да де разбра ме. Аз наистина предлагам, ако сте навите...хем среща на сайта хем и с дивачка да се видим Пък и ще се сприятелим като сички сме на акция с една цел
    Mи то и аз съм от Горна и аз също съм чатила с него/нея и сега честно казано за пореден път се чувствам като глупачка баси наивната тапачка дето съм
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Град
    Ямбол
    Много ме ядосахте!!! Как може да ми обиждате любимия сериал и да го сравнявате с вашата долна сапунка
    In such ugly times, the only true protest is beauty!

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от GeRyTo
    Много ме ядосахте!!! Как може да ми обиждате любимия сериал и да го сравнявате с вашата долна сапунка
    ее и аз се кефя на Дързост и Красота,супер филмче е :P ама този сериал тука никак не ми харесва щото съм сред потърпевшите

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ

gotino e t'va :P
    hehe moje ... ami DIVA4KA mi kaza 4e jiveela do nqkva bolnica v gorna orqhovica ... ama hi4 ne pomnq nito adres - nishto - nz ama az avgust mesec sam svoboden shte obikalaqm BG ... Sofiq ... gorna orqhovica kadeto trqbva shte ida 4e imam i dosta rabota :P hehe ... ama ei BLIND BOY kvo se pritesnqvash kazah ti zaebavam vsi4ko - ako si BOY bravo na teb ... ama ako si GIRl - losho ... shtoto mn. pati zvanqh na toq nomer i nqkva pi4ka mi vdiga
    uuu sarbqt me kubinkite !!!
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Абе батман...браво на теб!
    Ако знаете как ми правите кеф да пишете за мен...а аз само да чета чета и да се хиля ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ...отлагам басейна само ще стоя и ще чета тази темичка!!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Повече от фен
    Град
    София, Борисова градина, стадион "Българска Армия", сектор "Г
    Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    Ако знаете как ми правите кеф да пишете за мен...а аз само да чета чета и да се хиля ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ...отлагам басейна само ще стоя и ще чета тази темичка!!!
    ЖАЛКА СИ ! ХАХАХ ! Представяш се за момиче и кво?КОМПЛЕКСИ ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от foursquare
    ЖАЛКА СИ ! ХАХАХ ! Представяш се за момиче и кво?КОМПЛЕКСИ ?
    май май,но грешка,той се прави на МОМЧЕ

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Ае вие сте много кухи парчета веее....ХАХАХХАХАХААХ!!!
    Не ве...аз искам да стана Като Бритни Спиърс ама ме е страх да си отрежа....*** ако още един пат ме спрегнете в женски род ще ви завра..главите под земята да търсите нефт!!
    When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away

Cyberdyne_101
    Guest
    Айде пробвай се, еблива жено
    И зашо във всички постове пишеш едно и също ? Не чаткаш ли, че беше дотук ?
    А, защо не отговори на предложението на Дивачка ? Не прилагаш нишо в своя "защита". Е как да не си мислим, че си няква пикла ?

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Не ве...аз искам да стана Като Бритни Спиърс ама ме е страх да си отрежа....*** ако още един пат ме спрегнете в женски род ще ви завра..главите под земята да търсите нефт!!
    hehe koi shte tursel neft - izmisli neshto novo 4e az & Bylgar4eto neshto sme naviti da si vzemem po 1 4ift "VERMAHT"-ovki i da te potyrsim ako si vuv gorna orqhovica ili tam kadeto kaza -diva4ka ... ne 4e me interesuvash.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    hehe koi shte tursel neft - izmisli neshto novo 4e az & Bylgar4eto neshto sme naviti da si vzemem po 1 4ift "VERMAHT"-ovki i da te potyrsim ako si vuv gorna orqhovica ili tam kadeto kaza -diva4ka ... ne 4e me interesuvash.
    Хехехе....хихи...аз тва целя да набиете Михаела ве лапиштаци..щото тя ми направи мръсно заради едно момиче....хаха айде сега досвършете мойта работа...!!!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    BlinD^BoY
    ae stiga si razigraval tuka nqkvi drami -poznaval si mihaela neznam si kakvo - imal si sestra - jivql si neznam si kade - no da ti dam predlojenie - kakvo shte kajesh nqkoi pat da te vkaram v edin 4at s WEB kamera ? shte se vkliu4ish samo da ti vidq fizionomiqta -e? mnogo mi e 4udno prosto kak izglejdash - znam 4e shte izmislish sq opravdanie - navqrno tam kadeto si nqma web kameri nali ? :P hehe!Znaesh li nito shte se zanimavam nito shte biq nqkoi prosto iskah da doidesh v taq tema i da obqsnish kakvi sa teq neshta koito govori "diva4ka" i zashto to4no teb nabedi 4e si momi4e?Navqrno moje i da e taka moje i da ne e !No ima nqkva luja vuv vsi4ko - 6toto kato zvunnah na onq telefon deto mi go dade "diva4ka" kato pitah za TEb tq mi vika 4e te nqmalo sq ... a puk ti mi vikash sq 4e iskash da q biem shtoto nqshto ti bila napravila - e ve4e znam 4e s gluposti nqma da se zanimavam - jiv i zdrav da si ili jiva i zdrava kvoto i da si tam - no samo vnimavai k'vo prai6!
    Admin-Coki:

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Хехехе....хихи...аз тва целя да набиете Михаела ве лапиштаци..щото тя ми направи мръсно заради едно момиче....хаха айде сега досвършете мойта работа...!!!
    ей, тъпачке я престани да се правиш на интересна Като си толкова отвеорена що не отидеш на срещата с дивачка Много си зле

П.П. Съжелявам. Ако е необходимо нека модераторите да ме моделират
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    Цитирай Първоначално написано от devil4e
    ей, тъпачке я престани да се правиш на интересна Като си толкова отвеорена що не отидеш на срещата с дивачка Много си зле

П.П. Съжелявам. Ако е необходимо нека модераторите да ме моделират
    Леле колко си ограничена http://forum.gorna.net:1213/forum/viewtopic.php?t=35765
    http://forum.gorna.net:1213/forum/viewtopic.php?t=35673
    И предлагам да престанете...с тези детски простотии щото не ви прилича!!!!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    toq ScArY^MoViE
    shte mu otkasna taashacite kadeto i da e HEY AZ SAM BALGAR4E ako 4etesh tova - ne me interesuva avgust mesec az otivam v Gorna i sh4upvam glavata na nqkoi -vidqli li ste mu MESTOJITELSTVOTO !?!?!?
    "ЕдИн ЖиВоТ,ЕдНа ДуШа.РаЗбИ я Ти - ТъПаТа ОвЦа!" T'va mrysno kopelence koeto i da e - e vlizalo v teenproblem-a i mi e KOPIRALO predishniq PODPIS - bqh go izmislil zza She-Devil kogato se bqhme skarali GOSPODI shte mu otkusna tashacite (ako ima takiva ) kOito ida e ... 4uma prokajna ... e sq ve4e sam Bqsen!
    Admin-Coki:

Cyberdyne_101
    Guest
    Слепецо, не знам кой тук е ограничен
    Да допълня:
    Скери.. хм.. начинът му на писане ми е тоооолкова познат. Сякаш ти си го писал. Особено оня момент с бирата Ти + той + тя = насрани хора без работа. (ако въобще сте повече от 1)

Голям фен
    Град
    По света и у ВАС!!!
    toq ScArY^MoViE
    shte mu otkasna taashacite kadeto i da e HEY AZ SAM BALGAR4E ako 4etesh tova - ne me interesuva avgust mesec az otivam v Gorna i sh4upvam glavata na nqkoi -vidqli li ste mu MESTOJITELSTVOTO !?!?!?
    "ЕдИн ЖиВоТ,ЕдНа ДуШа.РаЗбИ я Ти - ТъПаТа ОвЦа!" T'va mrysno kopelence koeto i da e - e vlizalo v teenproblem-a i mi e KOPIRALO predishniq PODPIS - bqh go izmislil zza She-Devil kogato se bqhme skarali GOSPODI shte mu otkusna tashacite (ako ima takiva ) kOito ida e ... 4uma prokajna ... e sq ve4e sam Bqsen!
    И ми е много странно защо аз обирам пешкира като на вас дефакто ви трябва Скери Мууви (Иво) а не Мен Мартин...щоото ако не си спомняте той беше с този ,но ми го подари аз от де да знам ,че точно тва ще стане...,но съм длъжен да търпя обидите ви...няма значение!!!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    ne me interesuva - sq vikam COKI-to tukada slaga katinari na vsi4ki temi za koito se govorqt gluposti - to mi vtrasna da gledam gluposti !
    Admin-Coki:

N1. Абе, Михаелче, мойто момиче, като гледам много хора са ти набрали... Я вземи се покрий някъде, че не си в безопасност... мухахахха И престани да се правиш на интересна... Ако си имаш проблеми със сексуалната ориентация просто си признай и ще те разберем (нях нях нях да беее )..

N2. Blind^boy, ако верно си си Мартин, айде кво толкова ще ти струва да се видиш с Дивачката.. Така ще докажеш на всички какво си... А ако откажеш явно наистина обръщението ми към теб трябва да е N1..

Тедо само така!
    How can you see into my eyes
    like open doors
    Leading you down into my core
    Where I`ve become so numb
    Without a soul
    My spirit`s sleeping somewhere cold
    Until you find it there and lead it back home...

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    toq ScArY^MoViE
    И ми е много странно защо аз обирам пешкира като на вас дефакто ви трябва Скери Мууви (Иво) а не Мен Мартин...щоото ако не си спомняте той беше с този ,но ми го подари аз от де да знам ,че точно тва ще стане...,но съм длъжен да търпя обидите ви...няма значение!!!
    Eй,Скери,забавно ли ти беше докато лъжеше?Аз ти вярвах,даже те имах донякъде за приятел,но кво да се прави,то просто в наши дни всички лъжат ..... Забавно ли е да гледаш отстрани как другите се хващат на номерата ти като риби на въдица?Е,аз приключих с риболова.Мисля,че всички други тук също.Ако наистина се бъркаме ,то аз също обещавам,че ще ти се извиня пред всички във форума,но за целта ела на срещата с Дивачка.За да ни убедиш,че грешим(ако е така)

Супер фен
    bLiND bOy/giRl... aI dA sE RazBEREm NEshTO... utRE dA sE VidIM nqkduE... akO sI MoMChE sHTe piEM pO EdnA BiRA i shTE kAja nA vSichKI vUV ForuMA cHE sI MoMcHE... akO sI moMicHE obacHE sHTE TE cHUkAM pO TeRLicI dA Ne BuKsuVa... shTE gO zaPOmnISH tVa ChuKaNE zaKLEvaM sE dEaL ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си