- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- TeMa Do Blind BoY / BlinD GIrL
Какво ви бърка вас,дали е момче или момиче?Той лично с вас някакви по-особени взаимоотношения да има?Разбирам,че на някои може да им е скучно-ми направете си го весело,бахти!Колко теми се изписаха,отдавна следя развитието на форумите.Не ви ли писна?Толкова много теми за различните му там юзъри.
Все някой за нешо може да е излъгал в тоя форум и к'во?Екзекутиране?Хайде,мол я ви,гледайте си живота, и спрете с тия теми.Форумът не е за създаване на интриги,а за забавление и намиране на помощ.Права ли съм?
П.П. не защитавам никого,просто ми се струва глупаво да се правят подобни теми.
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
na mEn pUK MI sE sTREuVa tUPO dA sI MoMicHE i dA Se PravISH nA mOMcHE (i dA zARibqvaSH DRuGI MOMichETa) tAkA chE sEGA sHTE sE eBavAM kOLKotO MOGa POvecHEПървоначално написано от Desert Rose...
Ммм щото има хора който сЪ се влюбили в това съществоКакво ви бърка вас,дали е момче или момиче?![]()
Вярно,че няма "интернет"любов но пак си е гадно и подвеждащо ...ти си пишеш с него и споделяш а тфа да те лъжеНякакво момиченце което просто няма работа
![]()
пп:Ко стана ходихте ли на кафе...ще ходите ли ?![]()
Because I love you and I'll do anything
I'll give you my heart, my everything
Because I love you, I'll be right by your side
To be your light, to be your guide
"НЕ" и "ЗНАМ" са две отделни думи!
Napu6en-Buhal,едва ли ще оправиш целия свят.А и си личи,че не хамлетовите въпроси те мъчат,а как да се забавляваш като се ебаваш.Така че нямам какво повече да ти кажа,have fun.
Откъде сте сигурни,че е момиче?Може някой просто да се ебава и всички тия неща да са съвпадения и т.н.Защо не се загрижите се истинските неща ,вместо за глупости.Момичето,което си е чатило с него/нея,си е нейн проблема ,дали той е момче,момиче,травестит...
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
Koooooolko ste mi jalki! Iskate da biete nqkoi shtoto bila momiche ne momche...ebavala sa s toq i onq..seriozno kvo vi puka? ne e vasha rabota KOIT STE VIE ZA DA RAZDAVATE PRAVOSADIE! nek si e momiche nek sa ebava... predstavqte li si kolko mizeren jivo ttrqq da ima ako naistina e momiche...i sashtevremenno kolko salzi ot smqh e prolql martin ako momche! A sega LET IT GO YOUR POSTS SUCK! I onaq diva4kata....idi na psihiatar momeeeee idi si opravi glavata 6toto nqkoi qko q e priebal dali tova e bil/a toq blind boy... za oniq koito sa chuvstvat kato `jertvi` te sa edinstveno jertvi na sobstvenata si naivnost! ai zakluchvaite temata...tedo pak natraska 100 mneniq tuka...ehhhh tedo ti kogat spresh da floodish kotkata mi sha sa nauchi da sa gmurka 15 metra pod voda a ribata mi sha pochne da kara kolelo sashtot sa otnasq i za onaq i dobt give a fuck.. 2000 mneniq za 4 meseca - GNUS!
Tova bqh az otgore... da dopalnq...i dont give a fuck ne e edistvenata koqt floodi kat ne normalna girlpower i vrachkata sledvat velikiq primer na davies i ne im spirat prastite da pishat ne im spira akala da mislqt tapi postove NE SPIRA SPAMAAAAA!! grrrr
4e si prava prava si ... no sled kato po4na taq intriga dali blind-a e mom4e ili momi4e "lady_bird" sprq da vliza vuv foruma ...Първоначално написано от Desert Rose...
![]()
do kolkoto znam tq e sposobna da izbqga ot tqh ako ima nqkakuv problem - a tova 4e blind-a moje da e momi4e e GOLQM problem zashtoto tq kazvashe 4e go obi4a (makar da ne se poznavat) ... i ako ima neshto ... i BLIND neznam si kvo e vinoven/vinovna ... VERMAHT!!!!!!![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
aZ dA oPRaVQm cELiq sVqT ?!Първоначално написано от Desert Rose...
tAkA katO ME GLedaSh dA Ti PRiLichAM nA BatMaN ? i kVI HamLetOvI vuPRoSi kVi Pet LEvA fE BratooO... VsichKo KOetO isKaM e dA e eBaVAM s nqkFA NenORmaLNa KifLa Ti zA KVI NEsHTA Mi gVorISh...
![]()
poneje ste zabelqzali,4e me nqma-eto me!prosto imam izpiti i trqbva da u4a,puk i sam malko nakazana(bez net do petuk),a sega vleznah "nelegalno".az nz kakvo mnenie da izrazq za6toto kakvoto i da stava-NQKOI LUJE!!!ne se znae koi e,no nqkoi kategori4no luje-ili e Divachka,ili e martinko(dano da ne e tova,za6toto ako e taka izliza,4e sum propilqla mnogo vreme i 4e IMAM VRUZKA S MOMI4E!!!a az opredeleno ne sum lesbiika)vse pak moje da luje i Diva4ka.za6to i vqrvate???vqrno,4e otna4aloto i az bqh shokirana i mi doide"kato grum ot qsno nebe",no se saglasete,4e moito mqsto e nai gadno-vse pak az hodq s nego/neq i sum mu/i imala golqmo doveriq.vsi4ko 6te se razbere...dano da e sum bila 4ak tolkova zabludena ovca!![]()
Първоначално написано от lady_bird
ama vie o6te li "hodite"?![]()
az si misleh,4e ve4e ste prekratili VIRTUALNATA si vruzka ..
tc tc tc ,macka,za kvo si gubi6 vremeto s nego/neq ?!
ne e li po dobre da si ima6 istinsko gadje,koeto
da ti dava tova,ot koeto se nujdae6,a ne da ti se
obqsnqva v lubov v NETA?!
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
E gledai 4e toq ili taq tokova q e omaql 4e o6te mu vqrva ili ne6to takova luda rabota :P :P :P :PПървоначално написано от miloto_girl-4e
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
ne,tedo,ne sum izbqgala,za6toto sum na izpiti,no i da bqh-ne mislq,4e nqkoi drug osven men moje6e da ima vina za tovaПървоначално написано от tedo_davis
![]()
ama vie o6te li "hodite"?![]()
az si misleh,4e ve4e ste prekratili VIRTUALNATA si vruzka ..
tc tc tc ,macka,za kvo si gubi6 vremeto s nego/neq ?!
ne e li po dobre da si ima6 istinsko gadje,koeto
da ti dava tova,ot koeto se nujdae6,a ne da ti se
obqsnqva v lubov v NETA?![/quote]И аз подкрепям това мнение!За мен не съществува виртулна любов.Какви са тея измишльотини.Вижте какво се случва с виртуалните ""връзки""
П.П.А по темата:някой знае ли изобщо дали тея Скери^Муви и Блайнд^Бой са един и същи човек?![]()
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Абе да еба маа му дееба само на мене ли ми писна от тъпите ви афери....вие качели изпитвате някфа нужа да изглеждате тъпи и не ви стигат сериалите по телевизията ми тръгнали и сами да си правят...само на мене ли ми писна да гледам по 89347534 теми които се въртят около 4 човека...просто нямам думи вече...аре да си тъп добре...ама да си толкова тъп и да не се усещаш наистина е жалко...тоя форум се превръща в баси смешката заради пикльовци като вас...няяте ли си достатъчно чатове лични и пощи за тая работа...та сте тръгнали да се разправяте по форуми...и каква е тая наслада да прайте сеир пред целя форум...вас ви кефи хората да ви гледат...но хората не ги кефи да гледат вас...толко ли е трудно до го разберете...няям думи повече....и тъп тедо дейвис тфа не е изказване а твърдение в глупвата ти тема!!
И един призив към останалите....не ви ли стигат тея жалки личности ами се унижавате като им следите глупостите и изказвате мнения няя смисъл да праите безуспешни опити да им обясните колко са тъпи...няма да спрът докато вие не спрете да се интересувате...ако наистина искате да престанат порсто ги игнорирайте...видях че не само на мене ми е писнало...просто спрете да им пишете в жалките теми...друг начин няма...обясни му на тедо колко е зле или па на ели...теа са некви абслютно неадекватни тъпи хора...не знам дали познавате такива хора...аз да...просто толко са тъпи че се дърйат като неадекватни...мислил съм много пъти кфо им се върти в главите и не съм стигал до отговор...жалко мнго жалка история...
abe....mnogo interesno....ama toq blind boy/girl 6to ne mi se mqrka tuka beee?!?!!?ei q ela tuka da razkaje6 vsi4ko!!!ni6to nqma da ta napraim spokoino
![]()
Определено не сме един и същи човек!
Аз с този ник съм отскоро..колко пъти да го повтарям и някви веднага ми се нахвърляте!!!!!
Не съм преставал...да обичам lady_bird
Август месец съм в СОФИЯ!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
ся да не помислите, че защитавам блайнд..
начи тоя ник блайнд бой, както и скери муви са адските клишета. всеки втори може да е с такъв ник! начи има вероятност да не са един и същи човек. не е някакъв, който се среща много рядко, нали
Любовта е най-висшата степен на омразата
eee bravoooooo sled 8 stranici....ti se poqvi Blind^BoY ama aaa 4akai q kaji koq e BlinD^Girl?!?!aaa kaji?q kaji 4e mi e mnogo interesno...
Ангелски очи, моме, нещата тъкмо се поуспокоиха... Стига си чоплила, А ?![]()
Чула недочула!Първоначално написано от AnGeLsKi^O4i^f
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Guberdune....spokoino de sq....koi si ti puk ?emi 6tot mi pisna da davat tupi temi tuka iii taka..
a za tebe Blind^BoY da 4ula sam i nedo4ula sam....prav si!ne znam kak si poznal....hah
Седнал съм,нооо няма значение!Първоначално написано от AnGeLsKi^O4i^f
Тва което каза до сега Дивачка са пълни простотии!!!
Край аре оставете човека намира!Аз май взех да му вярвам!Първоначално написано от BlinD^BoY
![]()
Hmm...4estno kazano i a zvzeh na povqrvam na BlinD^BoY,no....samo da razbera 4e BlinD^BoY/Girl sa edin i sy6ti 4ovek...6ti te....![]()
Малко офтопик, но няма как...
Леле Ангелски зъркели, как не те досрамя да ми осакатиш така ник-а ???Чете се Сайбърдайн
Ако не друго, поне да го беше копирала
![]()