.
Затворена тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 157
    Фен
    Град
    Vkyshti
    Цитирай Първоначално написано от AnGeLsKi^O4i^f
    Hmm...4estno kazano i a zvzeh na povqrvam na BlinD^BoY,no....samo da razbera 4e BlinD^BoY/Girl sa edin i sy6ti 4ovek...6ti te....
    ТИ май не си прочела за какво става въпрос.Сорри ама тука се разнищтва дали Блайнд е момиче или момче.А по темата май наистина е станала голяма грешка че е момиче.Прилича ми на момче
    ~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`

Повече от фен
    Град
    Ако всичко свърши утре..искам да знаеш,че днес аз те обичам...
    Цитирай Първоначално написано от strawberry
    Hmm...4estno kazano i a zvzeh na povqrvam na BlinD^BoY,no....samo da razbera 4e BlinD^BoY/Girl sa edin i sy6ti 4ovek...6ti te....
    ТИ май не си прочела за какво става въпрос.Сорри ама тука се разнищтва дали Блайнд е момиче или момче.А по темата май наистина е станала голяма грешка че е момиче.Прилича ми на момче
    Ами точно че не е момиче май ти не си наясно

"I`m RiCh You`Re a BiTCh"
    ЦЪкНи ТуК ! {}

Цитирай Първоначално написано от BlinD^BoY
    Определено не сме един и същи човек!
    Аз с този ник съм отскоро..колко пъти да го повтарям и някви веднага ми се нахвърляте!!!!!
    Не съм преставал...да обичам lady_bird
    Август месец съм в СОФИЯ!
    Абе кюфте, голем си мозък!! Не стига че цялата история е толко жалка ами и ти големия умник им се обясняваш на тея жалки същества...после ше пищиш че не искаш да те обсъждат...няя те обсъждат ако не им се обясняваш....баси глупака си и ти баси, с кфо си им длъжен на тея едноклетъчни?!
    [/quote]
    eee bravoooooo sled 8 stranici....ti se poqvi Blind^BoY ama aaa 4akai q kaji koq e BlinD^Girl?!?!aaa kaji? q kaji 4e mi e mnogo interesno...
    Ама кифло...тебе па кфо те бърка в локума??? Не се ли усещаш колко си зле??? Кфо питаш качели са ти малко тъпите сапунки по телевизията....немаш ли си пи*ка да си играеш че си дошла да пишеш във форума??
    Боли ме шпека да ти кажа за тфа кюфте....изобщо не мога да разбера как мое да се занимавата с такива глупости....

Просто до тука беше и без тфа не влизам често повече въобще няма да влизам в тоя тъп пуберски форум..тея 4-5 тъпи пъпчасали пуберчета не мога да ги трая...тоя форум вече и за рециклиране не става...

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    Цитирай Първоначално написано от Momchenceto
    Абе кюфте...
    Ама кифло...тебе па кфо те бърка в локума???
    Боли ме шпека да ти кажа за тфа кюфте....
    ohhhH preyade mi se

Цитирай Първоначално написано от Momchenceto
    Просто до тука беше и без тфа не влизам често повече въобще няма да влизам в тоя тъп пуберски форум..тея 4-5 тъпи пъпчасали пуберчета не мога да ги трая...тоя форум вече и за рециклиране не става...
    absolutno si prav... naistina ve4e mi se gadi v tozi forum...
    dano nyakoi da napravi ne6to po vyprosa nai-posle
    we'll die alone like a stone ^^

Повече от фен
    аааа пък аз ще продължа да си влизам тука...просто няма друго нещо с подобна...ниска интелигентност(глуупостии иииии)което да ме разсмива така...нямам думи

Guest
    ama vie o6te li "hodite"?
    az si misleh,4e ve4e ste prekratili VIRTUALNATA si vruzka ..
    tc tc tc ,macka,za kvo si gubi6 vremeto s nego/neq ?!
    ne e li po dobre da si ima6 istinsko gadje,koeto
    da ti dava tova,ot koeto se nujdae6,a ne da ti se
    obqsnqva v lubov v NETA?!
    И аз подкрепям това мнение!За мен не съществува виртулна любов.Какви са тея измишльотини.Вижте какво се случва с виртуалните ""връзки""
    П.П.А по темата:някой знае ли изобщо дали тея Скери^Муви и Блайнд^Бой са един и същи човек? [/quote]

дам един и същи човек са http://forum.gorna.net/viewtopic.php...F1%EA%E5%F0%E8

Цитирай Първоначално написано от ScArY^MoViE
    Някъв гаден капут мисля си ,че е Zero__Cool или някой друг нема значение ми е взел никчето ScArY^MoViE
    Цитирай Първоначално написано от ScArY^MoViE
    Maлееееееееееееееее и BlinD^BoY ми гепи.....помагайтееееееееее хора много ви се моляяяяяяяяяяяяяя без ник останах баси копелето гадно !!!
    мисля че е достатъчно

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    mislq 4e i az e dostatu4no samo znam 4e toq Scary movie mi e gepil predishnoto mestojitelstvo koeto si go bqh napisal za She-Devil ---> "един живот една душа разби я ти тъпата офца"
    ama mislq 4e predi blind boy beshe blind girl a sq e nqkoi drug shtoto sqshniq blind boy razpraqshe 4e onq (onaq mirela li kva beshe tam) mu e dal/a toq profil - samo4e e glupavo shtoto te kato sa se vijdali zna4i ili scarry movie e mom4e ili awe nqkva obyrkana prostotiq se e polu4ila ne mise zanimava - koito iska da prodaljava prosto iskah blinder-a da doide i da razbere 4e sam tvurdo protiv tiq gluposti.
    AE JIVI I ZDRAVI.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

She-Devil
    Guest
    Dobre de, ami primerno az vi kaja che sim mom4e,ako tedo-to i bat_girl ne me poznavaxa?mislq che stqxte da povqrvate!!! A i blind boy ili girl, kakto i da e, moje prosto da si pada po momicheta i da ne prevlicha vnimanieto ...nali razbirate, obshtestvoto ne obicha razlichnite!A moje prosto lady_bird i t.nar. blind_boy da se poznavat i te da sa vi izigrali!Oshte mi idfa na um, che moje lady_bird da se regnala pod drug user i da e pisala ot myj.rod...Emi tova e v krayna smetka ne vsichko tuk e realnost!!!Kvo se vprqgate tolkoz!?!??

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от She-Devil
    Dobre de, ami primerno az vi kaja che sim mom4e,ako tedo-to i bat_girl ne me poznavaxa?mislq che stqxte da povqrvate!!! A i blind boy ili girl, kakto i da e, moje prosto da si pada po momicheta i da ne prevlicha vnimanieto ...nali razbirate, obshtestvoto ne obicha razlichnite!A moje prosto lady_bird i t.nar. blind_boy da se poznavat i te da sa vi izigrali!Oshte mi idfa na um, che moje lady_bird da se regnala pod drug user i da e pisala ot myj.rod...Emi tova e v krayna smetka ne vsichko tuk e realnost!!!Kvo se vprqgate tolkoz!?!??
    awe ti q po-dobre si trai i ne mi klepai repotaciqta! az sum sau4eni4ka(e,biv6a)na amy lee i na lady_kroft!!!men sa me vijdali i sum si istinska!kolkoto do martinko-toi su6testvuva,a ako merna i o6te edna takava tvoq izcepka otnosno men ti obe6tavam,4e 6te ostane6 bez zubi na mladi godini i 6te me pomni6 dulgo vreme!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    awe ti q po-dobre si trai i ne mi klepai repotaciqta! az sum sau4eni4ka(e,biv6a)na amy lee i na lady_kroft!!!men sa me vijdali i sum si istinska!kolkoto do martinko-toi su6testvuva,a ako merna i o6te edna takava tvoq izcepka otnosno men ti obe6tavam,4e 6te ostane6 bez zubi na mladi godini i 6te me pomni6 dulgo vreme!
    Ebi mu maikata taka li shte i kajesh ? na MLADI GODINI ? hehehehehehehehehe
    zna4i vijte sq stiga se karaite pak ... shtoto mi e gadno - awe q da si zimam az -->
    i da gledam :P
    vijte She-Devil kvo prai -->
    lady_bird otvryshta na udara -->
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Цитирай Първоначално написано от lady_bird
    Ebi mu maikata taka li shte i kajesh ? na MLADI GODINI ? hehehehehehehehehe
    zna4i vijte sq stiga se karaite pak ... shtoto mi e gadno - awe q da si zimam az -->
    i da gledam :P
    vijte She-Devil kvo prai -->
    lady_bird otvryshta na udara -->
    Awe,tedo,ti"...ni sa ibavai s Bai Bradur"6toto tebe ako te po4na-nqma spirane!!!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    lady_bird ... aide da vidim bre sladur4e :P
    tedo_davis --> vurho legloto na lady_bird
    po temata - Kvo se zamiavame voubshte?!
    Admin-Coki:

Голям фен
    Град
    sf
    [quote="tedo_davis"]lady_bird ... aide da vidim bre sladur4e :P
    tedo_davis --> vurho legloto na lady_bird
    po temata - Kvo se zamiavame voubshte?![/quoteei,gospodin4o!q ne preuveli4avai s vuzmojnostite si!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    tedo_davis sanuva --> dokato spi v garderoba na lady_bird
    Admin-Coki:

Голям фен
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    tedo_davis sanuva --> dokato spi v garderoba na lady_bird
    e,da,tedo_davis si go turse6e ot dosta vreme!6te si go zatvorq v garderoba i ima da si sunuva...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    tedo_davis tancuva ot shtastie -->
    Admin-Coki:

Цитирай Първоначално написано от Kittie_
    Tova bqh az otgore... da dopalnq...i dont give a fuck ne e edistvenata koqt floodi kat ne normalna girlpower i vrachkata sledvat velikiq primer na davies i ne im spirat prastite da pishat ne im spira akala da mislqt tapi postove NE SPIRA SPAMAAAAA!! grrrr
    Стига с тва флуудене
    Казах ви ,че не ми пука за тъпите мнения набийте си го в главите . Като е така нека изтрият първа и втора част на човека и ще ми се махнат мненията !? Къв ви е проблема толкова ?!

Guest
    Abe ne vi li pisna? Kyfto takyf, negov/nein si e problema!

Цитирай Първоначално написано от NoEx
    мнали
    БДУ, а маша ако иска да знае птичката си е истинска. поне аз мога да го потвърдя

Любовта е най-висшата степен на омразата

Guest
    Da be, i az tova 6tqh da kaja

Упс това горе бях аз...
    How can you see into my eyes
    like open doors
    Leading you down into my core
    Where I`ve become so numb
    Without a soul
    My spirit`s sleeping somewhere cold
    Until you find it there and lead it back home...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от amy lee
    мнали
    БДУ, а маша ако иска да знае птичката си е истинска. поне аз мога да го потвърдя
    hmmmmm Neli az skoro sushto nali bratov4edke ? (hahaha)
    Admin-Coki:

Голям фен
    lele...ne sam vlizala 4-5 dni vav foruma i napravo 6tqh da padna kato vidqh tazi tema
    na vas ne6to vi hlopa, be hora?! prestanete s tezi SME6NI temi prez onaq mi rabota e dali BlYnD^bOy e jensko ili myjko...ne go haresvam...vsa6tnost mi e bezrazli4en.
    nqma li nqkakav na4in moderatorite da se namesqt i da zakliu4at tazi tema...daje po4na qko flood mejdu tedo_davis i lady_bird...
    ne moga da vi razbera. ve4e i az seriozno se zamislqm da se maham ot tuk...to na 4ovek da mu pisne ot takiva lape6ki istorii. s tazi tema me vkarahte v basi filma "blynda e jena, ne toi e myj, ne toi e super men...izqjte gooo!!!!"
    ako 6te i hermafrodit da e, men tva sa6testvo izob6to, ama izob6to ne me interesuva, da pravi kakvoto si iska a vie prestanete da obsajdate taka i da floodite!!!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    monka ne se pr. az se radvam 4e temata mi stana flooderska mn. se kefq ama nali kazah -zarqzvam da pisha po blind boy toi/tq doide kaza si mnenieto i t'va e az samo tova iskah - koito moje i i iska da slaga katinar tuk!
    Admin-Coki:

She-Devil
    Guest
    Istoriqta mnogo me vdyxnovi, shte vzema da napisha kniga!!!!dafaite trupaite izkazvaniq! po statistika shte nadmine DYRZOST I KRASOTA!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си