- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- TeMa Do Blind BoY / BlinD GIrL
ТИ май не си прочела за какво става въпрос.Сорри ама тука се разнищтва дали Блайнд е момиче или момче.А по темата май наистина е станала голяма грешка че е момиче.Прилича ми на момчеПървоначално написано от AnGeLsKi^O4i^f
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Ами точно че не е момиче май ти не си наясноПървоначално написано от strawberry
Абе кюфте, голем си мозък!! Не стига че цялата история е толко жалка ами и ти големия умник им се обясняваш на тея жалки същества...после ше пищиш че не искаш да те обсъждат...няя те обсъждат ако не им се обясняваш....баси глупака си и ти баси, с кфо си им длъжен на тея едноклетъчни?!Първоначално написано от BlinD^BoY
[/quote]Ама кифло...тебе па кфо те бърка в локума??? Не се ли усещаш колко си зле??? Кфо питаш качели са ти малко тъпите сапунки по телевизията....немаш ли си пи*ка да си играеш че си дошла да пишеш във форума??Първоначално написано от AnGeLsKi^O4i^f
Боли ме шпека да ти кажа за тфа кюфте....изобщо не мога да разбера как мое да се занимавата с такива глупости....Първоначално написано от strawberry
Просто до тука беше и без тфа не влизам често повече въобще няма да влизам в тоя тъп пуберски форум..тея 4-5 тъпи пъпчасали пуберчета не мога да ги трая...тоя форум вече и за рециклиране не става...
ohhhH preyade mi seПървоначално написано от Momchenceto
![]()
absolutno si prav... naistina ve4e mi se gadi v tozi forum...Първоначално написано от Momchenceto
dano nyakoi da napravi ne6to po vyprosa nai-posle![]()
we'll die alone like a stone ^^
аааа пък аз ще продължа да си влизам тука...просто няма друго нещо с подобна...ниска интелигентност(глуупостии иииии)което да ме разсмива така...нямам думи
И аз подкрепям това мнение!За мен не съществува виртулна любов.Какви са тея измишльотини.Вижте какво се случва с виртуалните ""връзки""Първоначално написано от strawberry
П.П.А по темата:някой знае ли изобщо дали тея Скери^Муви и Блайнд^Бой са един и същи човек?![]()
[/quote]
дам един и същи човек са http://forum.gorna.net/viewtopic.php...F1%EA%E5%F0%E8
Първоначално написано от ScArY^MoViE
мисля че е достатъчноПървоначално написано от ScArY^MoViE
![]()
mislq 4e i az e dostatu4no samo znam 4e toq Scary movie mi e gepil predishnoto mestojitelstvo koeto si go bqh napisal za She-Devil ---> "един живот една душа разби я ти тъпата офца"
ama mislq 4e predi blind boy beshe blind girl a sq e nqkoi drug shtoto sqshniq blind boy razpraqshe 4e onq (onaq mirela li kva beshe tam) mu e dal/a toq profil - samo4e e glupavo shtoto te kato sa se vijdali zna4i ili scarry movie e mom4e ili awe nqkva obyrkana prostotiq se e polu4ila ne mise zanimava - koito iska da prodaljava prosto iskah blinder-a da doide i da razbere 4e sam tvurdo protiv tiq gluposti.
AE JIVI I ZDRAVI.
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Dobre de, ami primerno az vi kaja che sim mom4e,ako tedo-to i bat_girl ne me poznavaxa?mislq che stqxte da povqrvate!!! A i blind boy ili girl, kakto i da e, moje prosto da si pada po momicheta i da ne prevlicha vnimanieto ...nali razbirate, obshtestvoto ne obicha razlichnite!A moje prosto lady_bird i t.nar. blind_boy da se poznavat i te da sa vi izigrali!Oshte mi idfa na um, che moje lady_bird da se regnala pod drug user i da e pisala ot myj.rod...Emi tova e v krayna smetka ne vsichko tuk e realnost!!!Kvo se vprqgate tolkoz!?!??![]()
awe ti q po-dobre si trai i ne mi klepai repotaciqta!Първоначално написано от She-Devil
az sum sau4eni4ka(e,biv6a)na amy lee i na lady_kroft!!!men sa me vijdali i sum si istinska!kolkoto do martinko-toi su6testvuva,a ako merna i o6te edna takava tvoq izcepka otnosno men ti obe6tavam,4e 6te ostane6 bez zubi na mladi godini i 6te me pomni6 dulgo vreme!
![]()
Ebi mu maikata taka li shte i kajesh ? na MLADI GODINI ?Първоначално написано от lady_bird
hehehehehehehehehe
zna4i vijte sq stiga se karaite pak ... shtoto mi e gadno - awe q da si zimam az -->
i da gledam :P
vijte She-Devil kvo prai -->
lady_bird otvryshta na udara -->
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Awe,tedo,ti"...ni sa ibavai s Bai Bradur"6toto tebe ako te po4na-nqma spirane!!!Първоначално написано от tedo_davis
![]()
lady_bird ... aide da vidim bre sladur4e :P
tedo_davis -->vurho legloto na lady_bird
![]()
po temata - Kvo se zamiavame voubshte?!
Admin-Coki:
[quote="tedo_davis"]lady_bird ... aide da vidim bre sladur4e :P
tedo_davis -->vurho legloto na lady_bird
![]()
po temata - Kvo se zamiavame voubshte?![/quoteei,gospodin4o!q ne preuveli4avai s vuzmojnostite si!
tedo_davis sanuva -->dokato spi v garderoba na lady_bird
![]()
Admin-Coki:
e,da,tedo_davis si go turse6e ot dosta vreme!6te si go zatvorq v garderoba i ima da si sunuva...Първоначално написано от tedo_davis
![]()
tedo_davis tancuva ot shtastie -->![]()
Admin-Coki:
Стига с тва флууденеПървоначално написано от Kittie_
![]()
Казах ви ,че не ми пука за тъпите мнения набийте си го в главите . Като е така нека изтрият първа и втора част на човека и ще ми се махнат мненията !? Къв ви е проблема толкова ?!![]()
Abe ne vi li pisna? Kyfto takyf, negov/nein si e problema!
мналиПървоначално написано от NoEx
![]()
БДУ, а маша ако иска да знае птичката си е истинска. поне аз мога да го потвърдя![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Първоначално написано от NoEx
![]()
Da be, i az tova 6tqh da kaja
![]()
![]()
Упс това горе бях аз...![]()
How can you see into my eyes
like open doors
Leading you down into my core
Where I`ve become so numb
Without a soul
My spirit`s sleeping somewhere cold
Until you find it there and lead it back home...
hmmmmm Neli az skoro sushtoПървоначално написано от amy lee
![]()
nali bratov4edke ?
(hahaha)
Admin-Coki:
lele...ne sam vlizala 4-5 dni vav foruma i napravo 6tqh da padna kato vidqh tazi tema![]()
na vas ne6to vi hlopa, be hora?! prestanete s tezi SME6NI temiprez onaq mi rabota e dali BlYnD^bOy e jensko ili myjko...ne go haresvam...vsa6tnost mi e bezrazli4en.
nqma li nqkakav na4in moderatorite da se namesqt i da zakliu4at tazi tema...daje po4na qko flood mejdu tedo_davis i lady_bird...
ne moga da vi razbera. ve4e i az seriozno se zamislqm da se maham ot tuk...to na 4ovek da mu pisne ot takiva lape6ki istorii. s tazi tema me vkarahte v basi filma"blynda e jena, ne toi e myj, ne toi e super men...izqjte gooo!!!!"
ako 6te i hermafrodit da e, men tva sa6testvo izob6to, ama izob6to ne me interesuva, da pravi kakvoto si iskaa vie prestanete da obsajdate taka i da floodite!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
monka ne se pr. az se radvam 4e temata mi stana flooderska mn. se kefq ama nali kazah -zarqzvam da pisha po blind boy toi/tq doide kaza si mnenieto i t'va e az samo tova iskah - koito moje i i iska da slaga katinar tuk!
Admin-Coki:
Istoriqta mnogo me vdyxnovi, shte vzema da napisha kniga!!!!dafaite trupaite izkazvaniq! po statistika shte nadmine DYRZOST I KRASOTA!!!![]()