- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- TeMa Do Blind BoY / BlinD GIrL
ПИСНА МИ ДА ОБЕСНЯВАМ ЗА НИКА СИ!!!!!!!!!И ТАКА ДЕ АЗ НЕ СЪМ МОМИЧЕ...ПРОБВАЙТЕ С НЯКОЙ ДРУГ АЙДЕЕЕ!!!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
A sq 1 da obobshti cqlata prostotiq kazana v poslednite 10 stranici! Do kakav izvod stignahte mili momichenca i momchenca?
dam, v interes na istinata i az ni6to ne shvanahПървоначално написано от Kittie_
osven, 4e cqlata tema e edna golqma glupost.
![]()
No MaN, No CrY!!!
\m/
Ne e glupost! Prostotiq, trupane na mneniq i zadrastvane na mozacite na bezgrabnachnite idioti koito sa se fanali da pishat 10 stranici dali nqkoi bil momche ili momiche!![]()
tva predstavqsh li si kolko svobodno vreme trqq da sa imali tiq hora, kolko trqq da im e bilo tapo i sduhano za da sednat i da napishat 10 SHIB*NI STRANICI!
![]()
![]()
Хох ми не съм момиче!!!!И никога няма да съм !
И ми писна от тази тема ЗАКЛЮЧЕТЕ Я НАЙ-ПОСЛЕ защото ми писна да се пише ника мии без моето съгласие!!!
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
Добре,(с твое разрешение ще ти спомена ника)BlinD^BoY аз лично преставам да се занимавам с теб, само искам едно нещо от теб. Дай ми линк за снимките ти, че трябва да видя нещо.Първоначално написано от BlinD^BoY
Но реално погледнато, беше глупаво и са се чуствам тъпо за всичките ми мнения пуснати в тази тема и по този въпрос. Предлагам всички да последват примера ми и да престанат да се занимават. Къфто и да е такъФ ще си остане и 150 страници за него да изпишем. Нито истината ще разберем нито нещо друуго. А и нямаме право да се нахвърлямена на човека къфто и да е. Аз лично се държах тъпо и се бърках в неща които не ме интересуваха. Така че сори. Не съм излъгана от него а ако има някоя такава тя ще се занимава с него не ние![]()
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Считам темата за изчерпана.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html