- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vapros kam momichetata
Moje li da mi kajete ot kakvo se vazbujdat momichetata
tova e mnogo individualno , vypreki che i az bih iskal da naucha neshto universalno( ako vyobshte syshtestvuva takova ) .
IZSTINATA SHTE VAZTARJESTVUVA BULGARIA NA TRI MORETA CQLA SHTE LIKUVA !!!!! | "We must secure the existence of our people and a future for white children."
Ми....мене ли4но,могат да ме РАЗТОПЯТ само с един погледИна4е....абе сложно е за обяснение
Вас(мом4етата)мнооого лесно ви вазбуждат,нали?
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
ot mujki laski![]()
МаRi:
"ot mujki laski "![]()
Podkrepqm,NO ot lubimiq 4ovek!![]()
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Възбуждат се от пари и власт.
![]()
Ludacirs feat. Sum 41 - Get back (remix)
от тая песен![]()
От много неща..от хубави мъже, пари, коли (то това е само матириалното), пък иначе..от отношението ти към тях![]()
към Кremana : да аз такива имах предвид..мъжки ласки от любимиятова е наи добрата комбинация
![]()
Хехе ми мене супер мноо ме кефи да ми правят едно нещо на гърба ма не мога да го обясня точно![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
I az sam na mnenieto , 4e tova mn individualno.![]()
Най вече от ласки които желаеш
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
От много неща...Немога да ги осмисля всичките,ама не ми и трябваприятелят ми нали ги знае на изуст
![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Мене лично ме възбужда най много когато някой ме целува по вратлето![]()
of to hubu individualno... a priqtelq sme si govorili mn puti na taq tema.. za mene nai vajno kato momi4e e da si s lubimiq 4ovek.. 4esto se vuzbujdam kato me gali po korem4eto, kato mi celuva vratleto i malko po nadolu,.. mn sa 4uvstvitelni bedrata na edno momi4e.. no mislq 4e dori edna malko po strastna celuvka ot priqtelq e dostatu4na![]()
![]()