.
Отговор в тема
Страница 13 от 14 ПървиПърви ... 391011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 343
    Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....

Re: <-----ЛюБоВеН вЪпРоСнИк---->

Казвам се... Криси
    2.Години... 16
    3.За първи път се целунах на... истински на 14
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? не ми 1 месец ако е дълготрайна връзка
    5.А краткотрайни? да мн ясно
    6.Какво мислите за изневярата? предателство,за мен това е най гадното нещо което може да направи човек спрямо друг
    7.А за ревността? няма начин без нея ако обичаш наистина човека до теб няма как да не го ревнуваш
    8.Какво според вас е любовта? най-страхотното чувство на света,но вече мн малко хора вярват в нея
    9.Обичали ли сте? не мога да кажа че на 16 години мога да твардя че съм обичала,мн силно да съм харесвала да,но чак обичала не мисля
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? пред нас когато ме испрати
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... мн неща
    12.А когато сте в депресия и сте разделени? ми слушам само балади и ям мн шоколад(добре че не ми се лепи,защото )
    13.Обичате, когато той/тя ви... целува
    14.Харесва ви, когато вие го/я... прегръщам
    15.Влюбчиви натури ли сте? не
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Повече от фен
    Град
    Mars
    Казвам се... Нели
    2.Години... 16
    3.За първи път се целунах на... 13
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? Не
    5.А краткотрайни? Да
    6.Какво мислите за изневярата? Ми за мен е нещо лошо но явно някой хора имат нужда от това(да изневеряват)
    7.А за ревността? Много лошо нещо но в умерени количества е нормално
    8.Какво според вас е любовта? Оооо любовта е нещо невероятно.за мен това е адски силно чувство което ме кара да летя в облаците
    9.Обичали ли сте? Да
    10.Къде се целувахте за 1-ви път?Пред входната врата
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си...Еми обичам да се лигавиме и да се забавляваме само двамата
    12.А когато сте в депресия и сте разделени? Ми по принцип плача
    13.Обичате, когато той/тя ви... Целува и ми казва че ме обича
    14.Харесва ви, когато вие го/я... Когато мъ роша косата
    15.Влюбчиви натури ли сте? Да
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Голям фен
    2.Години...
    3.За първи път се целунах на...
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки?
    5.А краткотрайни?
    6.Какво мислите за изневярата?
    7.А за ревността?
    8.Какво според вас е любовта?
    9.Обичали ли сте?
    10.Къде се целувахте за 1-ви път?
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си...
    12.А когато сте в депресия и сте разделени?
    13.Обичате, когато той/тя ви...
    14.Харесва ви, когато вие го/я...
    15.Влюбчиви натури ли сте?

Kaзвам се Весела...
    2.-14-
    3.-11-
    4.Да
    5.Да
    6.Това е нещо много гадно,но така като гледам всеки 2-ри изневерява на гаджето си...за съжаление..
    7.Нормално,но ако има за какво и в умерени количества
    8.Не мога да опиша,усещането за мен е незабравимо и най-хубавото нещо което ми се е случвало
    9.Да
    10.На едно легло
    11.Нямям
    12.------
    13.Нямям гадже
    14.----
    15.Определено за себе си мога да кажа,че съм и за това постоянно страдам
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

1.Казвам се... Даниела
    2.Години... 15
    3.За първи път се целунах на... 9
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? .. ми най-дългата ми връзка е 3 месеца ( не е много дълга, но.. )
    5.А краткотрайни? Да, почти всички
    6.Какво мислите за изневярата? Изневярата е много гадно нещо, но бих могла да простя
    7.А за ревността? Аз лично се радвам, когато приятелят ми ме ревнува, стига да не прекалява
    8.Какво според вас е любовта? ... Любовта не може да се опише със думи
    9.Обичали ли сте? Да
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? Пред нас
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... Да се лигавим и други неща
    12.А когато сте в депресия и сте разделени? Да плача, да пуша и т.н.
    13.Обичате, когато той/тя ви... Целува
    14.Харесва ви, когато вие го/я... Целувам
    15.Влюбчиви натури ли сте? Определено
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

......

1.Казвам се... Деси
    2.Години... на 18 и половина
    3.За първи път се целунах на... 15
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? Откакто се помня все с такива карам
    5.А краткотрайни? Ами връзки трудно да ги нарека,по-скоро забежки и флиртове
    6.Какво мислите за изневярата? Ами гадна работа,защото в повечето случаи хората го правят,защото им липсва нещо или не обичат човека с когото са!А най-лошото е когато го правят за развлечение и нараняват и разрушават мечтите на някого!Аз не изневерявам,защото няма смисъл от това,ако искам да съм с някой друг просто казвам!
    7.А за ревността? Ами когато има чувства,има и ревност!Няма как!Изчезнат ли истинските чувства,тогава не те впечатлява нищо!
    8.Какво според вас е любовта? Нож с две остриета,и хубаво,и лошо!Прави те щастлив,когато е споделено,но често има разминавания в чувствата на другия,което те съсипва просто!
    9.Обичали ли сте? Да,в момента обичам!
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? Ами не беше много романтично,навън в квартала ми,бяхме се събрали с компанията.....а бе млада и глупава работа
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... Да се гушкаме,да го чувствам просто до себе си !
    12.А когато сте в депресия и сте разделени? Това е гадно,ама се случва..ами слушам музика и си мисля за него
    13.Обичате, когато той/тя ви... ами обръща внимание,показва ми че държи на мен и ме обича,което е най-важното!
    14.Харесва ви, когато вие го/я... карам да се усмихва,да се чувства добре и да бъде щастлив,защото е с мен!
    15.Влюбчиви натури ли сте? Да,мисля че доста!

Казвам се...viki
    2.Години...16
    3.За първи път се целунах на...ami malka bqh (3 ti klas nqkade)
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? da!!
    5.А краткотрайни?da
    6.Какво мислите за изневярата?naranqva 4oveka do teb i vkraina smetka i samiq teb
    7.А за ревността? ami ka4estvo koeto pokazva 4e nqkoi se interesuva ot teb ,no v golemi koli4estva e zrivoopasno
    8.Какво според вас е любовта? rqdko sre6ano 4ustvo
    9.Обичали ли сте?da
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? na vanka
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... kakvoto i da e vsi4ko mi e priqtno
    12.А когато сте в депресия и сте разделени?opitvam se da prodalja na pred i da ostana usmihnata do kolkoto e vazmojno
    13.Обичате, когато той/тя ви... gu6ka celuva
    14.Харесва ви, когато вие го/я...celuva gu6ka( i nqkoi ne6ta m/u nas si )
    15.Влюбчиви натури ли сте? ami trudno e da se kaje

1.Казвам се... Мария
    2.Години... 17
    3.За първи път се целунах на... 12
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? Да (Година и седем месеца)
    5.А краткотрайни? О, да. Докато разбера какво искам..
    6.Какво мислите за изневярата? Зависи. Физическата не е опасна..но ако приятеля/ката ти е влюбен в друг/а става страшно!
    7.А за ревността?Не знам, не съм изпитвала подобно чувство досега. Имам пълно доверие на приятеля си, пък и той никога не ми е давал поводи да ревнувам. Ее, може би като се замисля един път, но не е било нещо кой знае какво.
    8.Какво според вас е любовта? Всеотдайност, компромиси, привързаност, доверие, приятелство...
    9.Обичали ли сте? Да.
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? В един парк.
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си...Зависи от настроението. Секс, гушкане, излизане с приятели.
    12.А когато сте в депресия и сте разделени?Искам да изляза с приятели, за да се почувствам по-добре.
    13.Обичате, когато той/тя ви...Обичам, когато ми прави изненади, колкото и рядко да се случва. Обичам, начина, по който се държи с мен. Не знам как го прави, но се чувствам повече от принцеса.
    14.Харесва ви, когато вие го/я...Обичам просто да съм близо до него..
    15.Влюбчиви натури ли сте? Като бях по-малка и наивна - да. Вече не.

She-Devil
    Guest

Казвам се... Маша
    2.Години... 20г
    3.За първи път се целунах на... мисля че бях на 15 ...много ми е далечно...
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? не знам може би...малко се съмнявам(8 мес. ама всеки мес късах с момчето за един ден...)
    5.А краткотрайни? много...май-това ми е в стила
    6.Какво мислите за изневярата? не я удобрявам, да ама съм го правила.На мен не...
    7.А за ревността? - ревнива съм...но не много
    8.Какво според вас е любовта? да се чувстваш цял с дадения човек..да се отдадеш духовно и физически,голяма доза подкрепа,вярност,увереност ,човечност забъркано в океана нар. живот
    9.Обичали ли сте? - да ...някога
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? ааа стига бе...не помня тва беше преди 5-6 години...ммм зле съм с математика
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... да се гушна в него и за пореден път да му кажа колко държа на него и го обичам...
    12.А когато сте в депресия и сте разделени? - по-скоро когато съм в депресия,защото не оставам никога сама за дълго време...в депресия?хммм по-добре да не казвам не искам младото поколение да последва моя "пример"...
    13.Обичате, когато той/тя ви... прегръща и целува...лелеле...ммм и друго де
    14.Харесва ви, когато вие го/я... ааа вече се повтарям.Просто ми харесва да бъда с негоо...да го усещам ...каквото и да значи това...
    15.Влюбчиви натури ли сте? - принципно...какво значи влюбчива?Мислех че съм такава...но за сега съм се влюбвала 2 пъти...за 6 години,а съм ходила с много ...

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!

Казвам се...ЕлеНа
    2.Години...16
    3.За първи път се целунах на...13
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки?да само една но тя ми е достатъчна
    5.А краткотрайни?да и такива съм имала
    6.Какво мислите за изневярата?на всики може да се случи и не е нещо фатално ако много се обичаме бих могла да я преживея някак си
    7.А за ревността?най-най-най нормалното нещо на земята изпитвала съм я прекалено много пъти
    8.Какво според вас е любовта?велико чувство но още по-велико ще е ако успееш да я задържиш до себе си!Любовта е нещо много красиво до момента в който не настъпи раздялата
    9.Обичали ли сте?мисля че да малко нелогично звучи момичу на 16 да е обичало но вси пак аз мисля че съм...
    10.Къде се целувахте за 1-ви път?на една пейка на село
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си...да го гледам в очите
    12.А когато сте в депресия и сте разделени?ми мноого ми се реве тогава ама като знам че така нещата няма да се оправят и не рева но и имало и мнооого случаи в които съм ревала като малко дете веднъж си изографисах буквата му на ръката ми---с макетно ножче като се сетя мнооого кръв тече
    13.Обичате, когато той/тя ви...казва колко ме обича се опитва да се прави на важен ми прави физиономии ми целува
    14.Харесва ви, когато вие го/я...карам да ревнува-не мноого ама достатъчно когато го искам а той ми се прави на пън
    15.Влюбчиви натури ли сте?не никак даже
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    1.Казвам се...Cvetoslava
    2.Години... 17
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? Da imala sum
    5.А краткотрайни? Da...
    6.Какво мислите за изневярата? Nishto polujitelno !
    7.А за ревността? Az sum ujasno revniva....
    8.Какво според вас е любовта? Neshto prekrasno
    9.Обичали ли сте? DA
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? V diskotekata
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... Kakvoto i da e vajnoto e da sum s nego !
    12.А когато сте в депресия и сте разделени? Zatvarqm se vutre v sebe si
    13.Обичате, когато той/тя ви... Pregrushta , celyva... govori mi mili dumi.Vsichko mi haresva
    14.Харесва ви, когато вие го/я... Heh pitaite go nego
    15.Влюбчиви натури ли сте? miii.... neznam .....
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Фен
    Град
    BlackWorld
    .Казвам се... DarkniA(името какво значение има...)
    2.Години... 666
    3.За първи път се целунах на... Като бях малка, не помня...Иначе на 14-15
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? Май са малко и само такива примерно една над половин година, осем месеца друга и сегашната смятам да е окончателна, защото порастнах година и месеци...само
    5.А краткотрайни? Ако 4 месеца е малко...за мен е отчайващо малко...и не се нарича връзка даже-типичното-нараняват те и чао чао
    6.Какво мислите за изневярата? Който има нужда от това и го прави и лъже и наранява човека до себе си да ходи по дяволите! Не е честно най-малкото
    7.А за ревността? Ако е умерена идеално. Признак на обич и загриженост е. Ако е много-пречи и намалява личното пространство.
    8.Какво според вас е любовта? Ако любовта може да се опише правилно и напълно, аз не съм зла!
    9.Обичали ли сте?Хоби ми е,но зависи и за каква обич става въпрос!
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? На една пейка в мрака
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... Да ядем шоколад И всичко останало! Просто и да сме в празна стая заключени и да се гледаме само, ще ни е мегазабавно
    12.А когато сте в депресия и сте разделени? Пия джин и каменица и се самосъжалявам на EmpEroR
    13.Обичате, когато той/тя ви... Вече казах, че обичам всичко с него.
    14.Харесва ви, когато вие го/я... Пак ли да се повтарям
    15.Влюбчиви натури ли сте? Не! Но съм обичлива и се привързвам мн понякога...
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Супер фен

[quote="girlpower"]Не се сещам дали е имало такава тема!Ако е имало много съжелявам

Но ще се зарадвам да я попълним всички
    И ето....

.Казвам се... Креми
    2.Години... 14
    3.За първи път се целунах на... 12 (5 клас )
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? Ам 6 месеца,ако се счита?
    5.А краткотрайни? 1 седмица ,но друга такава нямам
    6.Какво мислите за изневярата?Тъпа работа...
    7.А за ревността? Защо ли не може да се излекува
    8.Какво според вас е любовта? Нещо велико....Не може да се опише!!!
    9.Обичали ли сте?Мисля,че да ,но точно тези хора след това са ми падали в очите,когато ми показаха какви са всъщност...
    10.Къде се целувахте за 1-ви път?На една спирка
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... Да се целуваме,да се гушкаме,да си говорим,да излизаме,да се разхождаме....Ах любов...
    12.А когато сте в депресия и сте разделени?В момента съм така...Опитвам се да си намеря,но май няма да е скоро и май засега трябва да свиквам с тази мисьл
    13.Обичате, когато той/тя ви...целува,говори яки работи и показва любовта си!
    14.Харесва ви, когато вие го/я...целувам , говоря си с него и ....въобще като го гледам в очите....
    15.Влюбчиви натури ли сте? Мисля,че да,но ако не си струва бързо ми минава!!!

Едно поздравче за влюбените: Sugababes-Too lost in you !!!

Мега фен Аватара на koalka

Цитирай Първоначално написано от girlpower

[/color]

.Казвам се...
    2.Години...
    5.А краткотрайни?
    7.А за ревността?
    9.Обичали ли сте?
    [/b]

1.Според мен няма значение.
    2.Айде ще кажа...16.
    3.на 15 бях.
    4.Ами не,нямала съм,тази ми е първата,защото съм адски влюбена.
    5.Не,нямала съм.
    6.Ужасно нещо,което не бих направила дори и вече да не обичам човека до себе си,което сега в моя случай е невъзможно да се случи,а и по принцип не бих изневерила.Толкова много обичам приятеля си,че не съм си и помисляла за това.
    7.Ами добре е когато е в умерено количества.Но когато е много голяма е признак на несигурност.
    8.То просто не може да се опише с думи.
    9.В момента съм лудо влюбена.
    10.Ами на моста на ндк-беше прекрасно.
    11.Ами много неща...важно е че съм щастлива с него и когато съм с него.
    12.Ами истината е че изпадам в такава понякога,когато не го видя и ми е криво.
    13....целува,прегръща....и много други неща.
    14.Същото,като 13 въпрос.
    15.Ами аз досега не съм се влюбвала....само веднъж и завинаги.

Град
    NePoStoQnNo
    2. na 16 sam
    3.13
    4.po-skoro ne
    5.mnogo
    6.spored men iznevqrata e edin vid predatelstvo,predatelstvo na doverieto na otsre6tniq 4ovek.
    7.V na4aloto na edna vrazka revnostta e ne6to normalno ,koeto dokazva 4uvstvata ti kam opr 4ovek ,tei kato ne go poznava6 mnogo dobre i ne si sig v nego.Po-natatak kogato vrazkata vi se zadalbo4i i go poznava6 dostata4no dobre ,ne mislq ,4e bi trqbvalo da izpitva6 revnost, tei kato trqbva da mu ima6 izcqlo doverie.
    8.Ne moga da q opi6a
    9.samo vednaj
    10.em...do edno darvo
    11.da si govorim,da se gu6kame,da se celuvame mnogo ne6ta
    12.ohh ami po4vam da slu6am tajni pesni...da pla4a...po nqkoi pat piq
    13.emi kvoto napisah na vapros 11
    14.vapros 11
    15.mai mai

:}

.Казвам се... Nadia
    2.Години... 16
    3.За първи път се целунах на... na 12
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? Da sega na 15 pravim 1 godina :P
    5.А краткотрайни? MNOGO !
    6.Какво мислите за изневярата? Iznevqrata se porajda ot tova 4e na partniora ti mu lipsva ne6to i tyrsi drugade za da go nameri ...
    7.А за ревността? NAI UJASNOTO ne6to na sveta
    8.Какво според вас е любовта? shtastie & myka 2v1
    9.Обичали ли сте? DA sega obi4am za 1-vi pyt
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? v edna diskoteka
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... zavisi ot nastroenieto :} po4ti vsi4ko pravim zaedno
    12.А когато сте в депресия и сте разделени? Ne sym popadala v tazi situaciq
    13.Обичате, когато той/тя ви... Celune i pregyrne
    14.Харесва ви, когато вие го/я... gushkate :}
    15.Влюбчиви натури ли сте? NE adski trudno se vliubvam no kogato stane dyrja edinstveno i samo na 4oveka v koito sym se vliubila

Град
    Все ще ме намерите
    1.Казвам се...Ина
    2.Години...15
    3.За първи път се целунах на...11
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? Да
    5.А краткотрайни? Да
    6.Какво мислите за изневярата? Зависи..има много видове изневери...
    7.А за ревността? Все пак е част от любовта..
    8.Какво според вас е любовта? Чувство
    9.Обичали ли сте? Не съм сигурна дали си заслужаваше,но може да се ка
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? Ами..честно казано не помня
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... Да се усмихвам.. и да знам че той е до мен ..
    12.А когато сте в депресия и сте разделени? Обичам да лудея..аз съм си такава по принцип,но когато имам гадже съм малко по-сдържана..ама малко
    13.Обичате, когато той/тя ви... Гушка,обожавам...
    14.Харесва ви, когато вие го/я...Гледам как заспива...
    15.Влюбчиви натури ли сте? Зависи от човека ...
    Всичко жертвах и сега умирам,защото моето сърце отчаяно обича?..Не мога!Толкова прощавах и скърбих и винаги ръка подавах,но вече знай се уморих...

Град
    na nai_qkoto mqsto...
    kazvam se....Aleks
    na15 godini
    za pruv put se celunax na.....12
    nai-dulgotrainata mi vruzka e s 4oveka,s koito sum v momenta
    kratkotraini li.....mnogo
    iznevqrata.....ne6to mnogo kovarno...abe ne e lo6o stiga 4oveka,koito e do teb da ne razbira....se pak trqbva da ima raznoobrazie
    revnostta...nai-lesniq na4in da pokaje6 lubovta si kum daden 4ovek
    lubov....mi ne6to bez,koeto ne moje
    mi mislq 4e sum obi4ala
    celunax se za purvi put....na edna peika
    obi4am....da xodim na razli4ni mesta...ako po4na da izbroqvam kakvo obi4am 6te stane mnogo dulgo...obi4am da pravq dosta ne6ta s nego
    mi kogato sum v depresiq....slu6am lubimi bavni pesni,pla4a,qm yjasno koli4estvo 6okolad i si mislq za ne6toto ,koeto me e depresiralo
    ...kogato sme razdeleni...mi gadno mi e...daje dosta....samo 4e tova ve4erta kato se pribera ina4e pred denq imam pove4e vreme da se vijdam s priqteli
    obi4am go kogato....me celuva i gu6ka.po4ti vinagi
    xaresva mi kogato go celuvam po vrata i yxoto.obi4am da gledam kak my stava gotino
    mi nz...zavisi kakuv e 4oveka
    Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men

Guest
    1.Казвам се...Аделина
    2.Години...19
    3.За първи път се целунах на...14
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? Да
    5.А краткотрайни? Много
    6.Какво мислите за изневярата? По принцип бих простила изневяра,но зависи с кого е била тя
    7.А за ревността? Ами мисля че всеки човек трябва да ревнува поне малко ако наистина държи на човека до себе си
    8.Какво според вас е любовта? Нещо без което нито един човек не може да живее
    9.Обичали ли сте? Ами истински до този момент не съм обичала
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? На една пейка
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си...Ами просто да се държим за ръце и да се гушкаме
    12.А когато сте в депресия и сте разделени? Стоя няколко дена сама вкъщи плача и гледам тъжни филми
    13.Обичате, когато той/тя ви... обичам когато не спира да ме гледа със страстния си поглед
    14.Харесва ви, когато вие го/я...целувам
    15.Влюбчиви натури ли сте? Не обикновенно се влюбвам доста тръдно

.Казвам се... Вики
    2.Години... 17
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? не
    5.А краткотрайни? да
    6.Какво мислите за изневярата? тя е изневяра 1 во към самата мен , след това към човека , до мен ,защото сам аз избирам с кого да бъда !
    7.А за ревността? необходимо зло - без ревност , няма истинска любов
    8.Какво според вас е любовта? най - великото чувство
    9.Обичали ли сте? да
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? В един парк в Париж
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... да говорим , да се целуваме и всички онези хубави неща под и над одеалото хахах
    12.А когато сте в депресия и сте разделени? мисля
    13.Обичате, когато той/тя ви... целува , говори ми , с мен е
    15.Влюбчиви натури ли сте? не

Гого , обичам те , макар , че знама , че ние с теб нямаме бъдеще !!!

Обичам те , мили мой Гого !

1.Gergana
    2. 16
    3.vakanciqta mejdu 4-5 klas,zna4i na 12
    4.Ne
    5.Da
    6.tupo e,6toto pove4e luje6 sebe si,otkolkoto 4oveka do teb
    7.ukrepva vruzkata ponqkoga
    8.hubavo ne6to,ot koeto mn boli
    9.Da
    10.na ne6to kato kupon
    11.da si govorim i da se gu6kame
    12.po4ti vinagi tursq vinata v sebe si
    13.Gu6ka
    14.Celuvam po vrata
    15.da za jalost
    Там, под синьото небе,
    ще плаче армия червена;
    Гонзо ще държи в ръце
    купата окървавена.

И пак ще седнат на престола,
    там, под синьото небе,
    пред очите на Апостола,
    наш'те СИНИ БОГОВЕ!

Казвам се...
    Гори
    2.Години...
    18
    не помня
    Имам в момента
    5.А краткотрайни?
    Да
    Абе откъдето и да я гледаш кофти ситуация
    7.А за ревността?
    Непреодолимо нещо
    Най-голямата тръпка на света
    9.Обичали ли сте?
    Обичам
    Май на някаква пейка
    всичко стига да е с него
    нищо
    Обича, целува, прегръща .... и тн
    Харесва ми когато го зарадвам, независимо с какво
    Еми май да

1.Казвам се... Мадлен
    2.Години... 16
    3.За първи път се целунах на... Хмм.. мисля,че на 14,но не си спомням точно.
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? Не,най-много по 1-2 месеца.
    5.А краткотрайни? Да,много!Малко флиртаджийка си падам:D
    6.Какво мислите за изневярата? Мии кофти нещо,но ако обичаш истински и държиш на някой човек не би му изневерил!
    7.А за ревността? Хъх.. лично аз съм доста ревнива и това е доста гадна черта,нооОо ..все пак трябва да има и малко ревност от време на време,иначе няма да е интересно,нали?
    8.Какво според вас е любовта? Feeling..
    9.Обичали ли сте? Не бих казала.. В смисъл обичам близките си, приятелите си,ноО момче.. не съм обичала.В повечето случаи е било само някакво моментно привличане.
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? На село - хаха:)
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... Нямам гадже.
    12.А когато сте в депресия и сте разделени? Когато съм в депресия .. мии опитвам се да съм повече сред хора,да излизам повече с приятели,да не се заседявам много вкъщи,защото ми действа сдухващо
    13.Обичате, когато той/тя ви... Гушка ..аа и когато се kiSs-ваме леко да ме захапва (blush)
    14.Харесва ви, когато вие го/я... ъ?незнам.. когато го гушкам и го целувам по врата:) хихик..
    15.Влюбчиви натури ли сте? Мии.. не бих казала.
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Мега фен
    Град
    SF
    .Казвам се... Роси
    2.Години... 19
    3.За първи път се целунах на... 14
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? Да - със сегашнив си приятел сме ве4е година и половина заедно.
    5.А краткотрайни? Една-две.. Не си падам много по такива връзки
    6.Какво мислите за изневярата? Ако си с 4овек, когото оби4аш и сте щастливи заедно, зна4и изобщо не би трябвало и да си помисляш за изневяра.
    7.А за ревността? Ми мнормално 4увство. Всеки ревнува поне по малко от най-разли4ни неща
    8.Какво според вас е любовта? Без нея не се живее.
    9.Обичали ли сте? Оби4ала съм и оби4ам
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? В у4илище
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... Вси4ко- правим вси4ко заедно
    12.А когато сте в депресия и сте разделени? Ям сладолед и дебелея
    13.Обичате, когато той/тя ви... казва, 4е ме оби4а.
    14.Харесва ви, когато вие го/я... карам да се 4увства единствен и специален
    15.Влюбчиви натури ли сте? О, да. Много

Guest
    1.Казвам се... Лили
    2.Години... 16
    3.За първи път се целунах на...15
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки?1-2 дни
    5.А краткотрайни? 2 часа
    6.Какво мислите за изневярата? сладко зло
    7.А за ревността? не сам ревнива няма за ко просто
    8.Какво според вас е любовта? мноо яко нещо
    9.Обичали ли сте? Не
    10.Къде се целувахте за 1-ви път? в мазата
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... са ебем
    12.А когато сте в депресия и сте разделени?напивам се 13.Обичате, когато той/тя ви... Гушка ..аа -
    14.Харесва ви, когато вие го/я...гълтате спермата1
    5.Влюбчиви натури ли сте? не

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком

2.Години...18
    3.За първи път се целунах на...ne pomnq to4no,no be6e v progimnaziqta
    4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки?nai-dulgata mi i pulnocenna vruzka be6e poslednata - 6meseca
    5.А краткотрайни?da
    6.Какво мислите за изневярата?ujasno boli ot neq...samo vednuj sum go pravila i nqma ne6to,za koeto da sujalqvam pove4e...za6toto posle su6toto mi se vurna s lihvite,kogato bqh nai-vliubena(ne 4e o6te ne sum )
    7.А за ревността?az sum prekaleno svobodoliubiva i na men takiva 4uvstva sa mi 4ujdi..
    8.Какво според вас е любовта?liubovta v pove4eto slu4ai e bolka..
    9.Обичали ли сте?..obi4ah..i mai o6te obi4am..
    10.Къде се целувахте за 1-ви път?v u4ili6te
    11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си...da si govorim i da se gu6kame..
    12.А когато сте в депресия и сте разделени?imam ujasniq navik da se zatvarqm v sebe si i ot 100km da mi li4i vsi4ko..i po tozi na4in da obremenqvam horata bez da iskam s moite problemi,,koeto e kofti..ina4e kato vsi4ki predpolagam-izzlobqvam,stavam super tujna i razdraznitelna i se sduhvam ot vsi4ko..
    13.Обичате, когато той/тя ви...pregru6ta i mi kazva,4e me obi4a..prosto,ama ima efekt
    14.Харесва ви, когато вие го/я...kogato se gu6kam v nego i me celuva po glavata
    15.Влюбчиви натури ли сте?po-skoro ne
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си