- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- <-----ЛюБоВеН вЪпРоСнИк---->
.Казвам се... Йоана
2.Години... 17
3.За първи път се целунах на... 11
4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? Ми сегашната ми връзка е най-дълготрайната, продължава вече 8 месеца и се надявам да изкараме доста още
5.А краткотрайни? Да...доста но всичко е било пубертетски истории като го сравня със сегашната ми връзка
6.Какво мислите за изневярата? Тя се появява, когато интереса един към друг във връзката изчезне...но понякога именно тя дава нов живот на връзката
7.А за ревността? Аз уж не съм ревнива...ама понякога така се разлютявам, че не се стои край мен...а иначе обичам да бъда ревнувана, защото тогава усещам, че съм желана
8.Какво според вас е любовта? Топлина, доверие, нежност, грижа за другия и за мен лично начин да преодолея егоизма си
9.Обичали ли сте? Да и сега обичам и то с цялата си душа
10.Къде се целувахте за 1-ви път? В един парк
11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... Да се гушкаме, да се целуваме и...по-интимни нещица абе обожавам да съм с него
12.А когато сте в депресия и сте разделени? Не ни се е случвало до сега...да чукам на дърво
13.Обичате, когато той/тя ви... когато ми казва, че съм страхотна, че съм неговото момиченце и че е готов на всичко за мен, а и когато ме гледа в очите и ми казва колко много ме обича и когато лежа в обятията му
14.Харесва ви, когато вие го/я... целувам, галя, милвам и побърквам от желание :P
15.Влюбчиви натури ли сте? Не може да се каже по скоро се зарибявам лесно ама да се влюбвам не
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!