.Казвам се...Ванеса
2.Години...16
3.За първи път се целунах на...12
4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? - Да.Сегашната ми връзка продължава вече 2 години.
5.А краткотрайни? - Разбира се.Всеки е имал.
6.Какво мислите за изневярата? - Аз лично,ако истински обичам някого не бих му изневерила.Ако се влюбя в друг или дори,ако някой моментно ме привлече първо ще се разделя с приятеля си и чак тогава ще се занимавам с другия.Иначе бих унижила приятеля си,като му изневерявам зад гърба.
7.А за ревността? - Всеки човек ревнува.Един ревнува,защото много обича човека до себе си,друг има прекалено силно развито чувство за собственост,трети се страхува да не остане сам,четвърти е комплексар и т.н.
8.Какво според вас е любовта? - Най-хубавото чувство,което човек може да изпита.
9.Обичали ли сте? - Да,в момента обичам.
10.Къде се целувахте за 1-ви път? - Пред вкъщи.
11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си...да си лежим,да се гушкаме и да се целуваме,да се разхождаме,да гледаме филми и много други неща.
12.А когато сте в депресия и сте разделени? - Да слушам тъжни балади и да ям шоколад.
13.Обичате, когато той/тя ви...кара да се чувствам специална и неповторима.Също когато ме изненадва и когато ми прави подаръци,когато ми подарява цветя..
14.Харесва ви, когато вие го/я...целувам и прегръщам.
15.Влюбчиви натури ли сте? - Определено.