1.Kazvam se Svetlana
2.Na 17 sym
3.Mm na 13 bqh mai
4.Am kakvo zna4i tva...8 meseca dalgo li e?Ako da zna4i..sam imala i oshte imam de :P
5.Dam si4ki drugi sa mi kratkotraini4ki i sa dosta ..
6.Iznevqrata..sladko neshtu pri4inqvashto mn bolka (kato liubovta)
7.Revnostta..emii vseki si pazi svoeto tva si e vrodeno 4uvstvo.Bez revnost nqma liubov...
8.Liubovta e 4uvstvo.Ne se opisva.Moje bi vzaimno privli4ane na dve tela koeto preminava v duhovno privli4ane a sled tova (ako pyk e mn silna)preminava v slivaneto na dve syrca.Hubavo go napisah!! :P
9.Da opredeleno sym obi4ala.I sega obi4am!
10.Za pyrvi pyt...ami mn qsno si go spomnqm.Na brega na moreto imashe pylnolunie..Ae romantika..kat po filmite beshe
11.Ami kakvo obi4am da pravq s nego li?Emi za men toi e edinstveniq 4ovek s koito moga da pravq VSI4KO!obi4am da se celuvame da lejim zaedno i da si govorim da qm s nego da se razhojdame daje sme u4ili zaedno...Abe vsi4ko!aa i mn obi4am da spq s nego v smisal..da spinkame gushnati! :P
12.Kogato sme razdeleni spq.Samo tva.Mn mi e gadno bez nego i TVto mi e typo i chata mi e typ...Samo spq pone ne mislq za nego..
13.Obi4am kogato me gleda v o4itei mi govori...Ili kato me celuva da me dokosva nejno ..tova nai-mn obi4am - malkite neshta sa nai-krasivi v edna vrazka!
14.OPbi4am da go dokosvam nejno i da mu govorq razni neshta i kato mi se drazni da go uspokoqvam...
15.Bqh i to4no tva mi pomogna da namerq NEGO.Sega ve4e ne sam!