Казвам се... Маша
2.Години... 20г
3.За първи път се целунах на... мисля че бях на 15 ...много ми е далечно...
4.Имате ли сте до сега дълготрайни връзки? не знам може би...малко се съмнявам(8 мес. ама всеки мес късах с момчето за един ден...)
5.А краткотрайни? много...май-това ми е в стила
6.Какво мислите за изневярата? не я удобрявам, да ама съм го правила.На мен не...
7.А за ревността? - ревнива съм...но не много
8.Какво според вас е любовта? да се чувстваш цял с дадения човек..да се отдадеш духовно и физически,голяма доза подкрепа,вярност,увереност ,човечност забъркано в океана нар. живот
9.Обичали ли сте? - да ...някога
10.Къде се целувахте за 1-ви път? ааа стига бе...не помня тва беше преди 5-6 години...ммм зле съм с математика
11.Какво обичате да правите, когато сте с гаджето си... да се гушна в него и за пореден път да му кажа колко държа на него и го обичам...
12.А когато сте в депресия и сте разделени? - по-скоро когато съм в депресия,защото не оставам никога сама за дълго време...в депресия?хммм по-добре да не казвам не искам младото поколение да последва моя "пример"...
13.Обичате, когато той/тя ви... прегръща и целува...лелеле...ммм и друго де
14.Харесва ви, когато вие го/я... ааа вече се повтарям.Просто ми харесва да бъда с негоо...да го усещам ...каквото и да значи това...
15.Влюбчиви натури ли сте? - принципно...какво значи влюбчива?Мислех че съм такава...но за сега съм се влюбвала 2 пъти...за 6 години,а съм ходила с много ...