- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak da go vazbudq?
Kak moga da go vazbudq?Toi vsu6tnost se vazbujda ot men daje i ot nai malkoto dokosvane no iskam nqkakav drug na4in za vazbujdane.Iskam da napravq ne6to 4e da mu stane izklu4itelno priqtno i da ostane dovolen.Naprimer nqkakav nov vid lubovna igra..........Iskam da napravq ne6to razli4no ot tova koeto poprincip pravim
mi tova e dosta stranna tema i nie edva li mojem da ti pomognem poradi prostata prichina che kak nie mojem da ti kajem neshto razlichno ot tova koeto poprincip pravite , sled kato nito znaem kakvo pravite poprincip , nito poznavame nego ili znaem kakvo bi mu haresalo . Puk i shtom i taka si go vyzbujdash i si mu haresva nqma chak tolkova golqma nujda da go vyzbujdash po drugi nachini . Ako dyrjish da vkarash neshto novo , prosto pogovorete s nego , i vse shte razberesh kakvo mu haresva i kakvo ne . I to lichno ot nego , a ne prosto nqkakvi predpolojeniq , zashtoto tova e mnogo individualno .
IZSTINATA SHTE VAZTARJESTVUVA BULGARIA NA TRI MORETA CQLA SHTE LIKUVA !!!!! | "We must secure the existence of our people and a future for white children."
Ми.....единственото за което се се6там ееее.....СВИРКА,СВИРКА,СВИРКА И ПАК СВИРКА
Или пък обратното.Успех
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Знам какво ще му хареса
Просто му покажи,че супер силно го желаеш...Хвани го за ръката и го заведи някъде...А бе...Пробвай се да го изнасилишНа него ще му хареса,обещавам ти
Успех
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
свирка,чикия,сексче![]()
I"m Lonely ...