.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Kompleks " Tynyk Hui "

Da ima takia s tynki huiove tuka ako ima i sa praili sefteto da kajat momi4etata kak reagirat. I btw kato ne mojete da izpylnite gumata hubavo kvo staa??

Guest
    mi ostavash devstven cel jivot

Повече от фен
    Град
    Варна
    лоша работа...

Бе не се шашвай! Не знам какъв ти е, ама не вярвам да е като червей. Горе главата!

Повече от фен
    Град
    HELL
    Aaaaa kat e tynyk e gadno 6toto momi4eto nema izpitva nikakva bolka ... pa to kat ne boli ne e interesno

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    ем..то презервативите си имат размери бе Пък к'во ти пука...по-добре тъник отколкото дебел, щото неможеш да го вкараш и момичето ще изпитва адска болка.

flipside
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mary_jane_666
    Aaaaa kat e tynyk e gadno 6toto momi4eto nema izpitva nikakva bolka ... pa to kat ne boli ne e interesno

ne moje6 da i naprai6 kefa

Абе на един му е тънък(е не много,но все пак му е тънък),ма от всичките му приятели се е ебал най-много пъти и с най-яки момичета,тъй че то не зависи само от тва
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

хммм..тънак казвате..сигурно е много ло6о да не може6 да усети6 моми4ето и тя тебе и не можете да си направите кефа.6те ти трябва някоя много тясна

Guest
    oo da velika izvratena ku4ko .. preklanqm se pred izumitelnata ti sposobnost da se pravish na interesna posredstvom puskaiki tupi postove ..

ma naish ko, ne si interesna, i kruv si vijdala samo kato si nerazpolojena ..
    izpulneniq na pishleme 7 klas

Моля, без излишни коментари!
    2 и 9 точки от правилника.
    Moderated by BABY_SEXY_GIRL

Guest
    Тая путка дето искала да я боли и ми се праи на мн отворена да си навре ръката в путката тогава няма как да не я боли. А ти не се шашкай важното е че имаш тънек дебел дълъг или къс важното е че ти се намира и можеш да чукаш виж ако не ти става тогава е гадно

колко пъти да ви казвам, че разрира нямча значение...?!
    Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
    Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!

HAhaahahha
    Guest
    sgani go na 2 i shte ti e kus i debel HAHHAHahhahaaha

Повече от фен
    Град
    HELL
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Тая путка дето искала да я боли и ми се праи на мн отворена да си навре ръката в путката тогава няма как да не я боли. А ти не се шашкай важното е че имаш тънек дебел дълъг или къс важното е че ти се намира и можеш да чукаш виж ако не ти става тогава е гадно
    haha donesi mi nqkolko brysnarski noj4eta da vidi6 kvi 4udesa stavat s tqh ... + tui moite se iztyrkaha ...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от HAhaahahha
    sgani go na 2 i shte ti e kus i debel HAHHAHahhahaaha
    phaha t'va me izkefi ot vsqkade - awe man shte si zemesh KONDOM s QPONSKI razmeri -deto i na paleca nemojesh dasi go nadenesh! :P t'va nadqvam se shte ti stane :P
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Guest
    Aве ти няк'ва Садо-Мазохистка ли си ? В темата за аналния секс пак - без болка не било интересно... Ми ела да те нашляпам с един камшик и после ще ми ревеш:
    ARrrghhhh... ZE PAINNNNN

hottie
    Guest
    ами кофти ако е много тънък няма какво да се лъжем

да е тънък е дооооста по-зле от колкото да е къс...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си