.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Град
    Велико Търново

Не не , каква волейболна драма

Ако има някой сред вас, с който да споделя мъката си от загубата тая нощ от Куба на волейбол, да пише щото направо не мога да го преживея.
    It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!

Голям фен
    Град
    София
    19 Юни 2005, Неделя, 8:18
    Източник : FOCUS-SPORT

Хавана. Мъжкият ни национален отбор по волейбол допусна драматична загуба във втория си мач от гостуването на Куба. Срещите бяха от четвъртия кръг на Световната лига. След блестящото представяне и победата с 3:1 в петък, този път паднахме с 2:3, въпреки че водехме с 2:1 гейма.

ne si edinstveniq na koito mu e mnnn my4no
    ma glei o6te imame hipoteti4ni 6ansove
    09:37 19.06.2005г.
    Агенция "Фокус"

София. Шансовете на българския мъжки национален отбор по волейбол да се класира за финалната четворка на Световната лига са минимални. При сложна въртележка и изключително благоприятно стечение на обстоятелствата момчетата на Мартин Стоев ще играят на финалите в Сърбия и Черна гора. Със сигурност ни трябват четири победи в оставащите четири домакинства във Варна срещу Франция и Италия, с което бихме събрали актив от 19 точки. Ето няколко възможни варианта на развитието в нашата група:

1 вариант: Италия печели и двата си мача в Куба и след две загуби в България завършва с 19 точки. Кубинците бият два пъти Франция и също завършват с 19 точки. Три отбора ще имат еднакъв актив и ще се гледа геймовото съотношение.
    2 вариант: Куба печели двата си мача срещу Италия. Тогава тимът от островната държава ще се нуждае от един домакински успех срещу Франция, за да си гарантира първото място в групата, а ние нямаме шанс.
    3 вариант: Куба и Италия си разменят по една победа. “Адзурите” падат два пъти във Варна и завършват с 18 точки. След четири успеха българите са с 19 точки. Ако кубинците победят два пъти Франция, се класират. Надяваме се “петлите” да стигнат до един успех в Куба, при което ние и кубинците ще завършим с равен брой точки.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Град
    Велико Търново
    Тия варианти и аз ги обмислям от снощи досега.Ако все пак успеем просто ще си блъскам главата в стената от кеф.Баси аз за това живях два дена и поне да ни бяха прегазили да знам, че нямаме шанс, а то все на косъм.Ние догодина ще мачкаме наред, според мен, но номера е тая година.
    It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си