За да не ти хареса явно слушаш друг стил музика, защото си беше добър ремикса и много хора, които слушат такава музика са ми го казвали. А ако е малко ламерски това е просто защото нямах много време и го направих за 10-ина минути буквално и то не у нас, а у един приятел, който е със значително по-слаба машина и затова на моменти звука е некачествен. От другите имаше 3-4 добри неща като някои ми харесаха повече от моя ремикс, но все пак се надявам хората да съм убедил някои хора да гласуват за мен, а не за другите. Все пак аз пръв ви помолих А за свързването можеш да си спокоен. Това ако теб те затруднява чак толкова мен не, пък и имам познати които могат да ми помогнат. Освен това има хора, които могат да ме уредят на работа, така че няма да си миксирам у нас, спокс. Явно не си чел както трябва какво съм писал и за какво ми трябва. Или пък може изобщо да не можеш да четеш, знам ли. А тоа дето си казал, че никой не заслужавал наградите изобщо не е така. Точно такава е идеята на конкурса да се подкрепят млади таланти, които не могат да си позволят техника например. Все пак е нормално ремиксовете да не са станали перфектни като са правени на компютър и хората като не могат да си позволят техника. Извинявай ако съм те обидил с нещо, но просто ме ядоса това което си писал.