.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Моя много добра приятелка пафка трева

Как да накарам мойта най добра приятелка да престане да пуши немога всеки ден да и надувам главата писнало ми е. И вече почва да се въвлича много по навътре от трева а почна да взима и екстази.Моля ви помогнете незнам вече как да се държа с нея

E kvo neznae6 kak da se durji6 s neq...ebasi twa se edno e 4umava...nali uj ti e nai dobra priqtelka...
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Да добра приятелка ми е но просто винаги е нервна винаги се зъби на всички даже не я интересува че ни пука за нея като не се е напушила а след като се напуши неможе да се говори вобще с нея ти как мислиш готино ли ще ти е да имаш приятел с който дори неможеш да си кажеш една дума без да ти се зъби или да ти се смее като олигофрен.
    Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!

Emi postavi se na neino mqsto...moje bi si ima nqkvi problemi ili ne6to takova i za twa taka pravi...prosto q izturpi malko,razberi q...prosto nqma kak po drug na4in da i pomogne6.Ako naistina ti puka za neq 6te i ostane6 priqtelka daje i da po4ne da se bocka primerno,a ne kakto nqkoi siurno 6e kaje da se otrupne6 ot neq (4etoh ne6to podobno v edna druga tema)
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Фен
    Град
    Където Там
    50 % от приятелите ми пафкат трева ..... Всеки казва че е слаб наркотик и не води до престрастяване ... ама не ми се вярва много, обаче ако продалжи на друго става кофти. Ако можеш да и говориш и да я убедиш че и по друг начин може да си изкавва яко, или да почнеш да я разбираш да я подкрепяш и да си до нея може и да има полза. Нищо не ти пречи да опиташ . Успех
    THE END
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

ауу...засега такъв проблем съм нямала,ама съм съгласна с другите-покажи и че може да живее и без тези екстази и че има хиляди други начини да се забавлява...излизайте по-често,прави компромиси,не и давай много много поводи да ти се зъби и просто се забавлявайте...и след като така няколко дена си прекарате супер и кажи че много държиш на нея и много те е страх за състоянието и в момента,помоли да ги взема все по-рядко и по-рядко и най-накрая постепенно да спре!Успех!

KAji i che si zagrijena za neq i kaji ..abe kaji i tova koeto napisa tuka ama po po-mil nachin ako e svqstna i trevata ne q e razvalila shte te razbere
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    E momi4eto si iam qvno nekvi drugi problemi 4e da stigne dotam....az prava taka ma samo katu mi e super kofti i mi e omryznalo ot si4ko ebasi.....govori s neq pa kvoto 6te da stava razberi kvo q kara da pravi tva ne6tu....awe trevi4kata-ok ma extazitu e gadna rabota ve4e

Цитирай Първоначално написано от `cannibal`girl
    za trevata - lo6o nqma
    za extazite - pak nqma lo6o da probva6
    no da se vuvli4a6.. -> mnou shit!
    Nqma lo6o li?! V kraq na godinata v daskalo ni pusnaha edin film po istinski slu4ei, "izdunkata" mai se kazva6e...v nego edno savsem nevinno momi4e umrq ot extazi Be6e vzela 4 hap4eta i nqznam si kolko alkohol...Tova sa narkotici i ako tvoqta priqtelka zloupotrebqva nai-dobre vzemi tozi ili nqkoi drug film, izgledaite go, ili i vzemi materiali ot neta za narkoticite...nakarai q da osaznae kakvo pravi i v kakvo se zavli4a!
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Цитирай Първоначално написано от `cannibal`girl
    za trevata - lo6o nqma
    za extazite - pak nqma lo6o da probva6
    no da se vuvli4a6.. -> mnou shit!
    Nqma lo6o li?! V kraq na godinata v daskalo ni pusnaha edin film po istinski slu4ei, "izdunkata" mai se kazva6e...v nego edno savsem nevinno momi4e umrq ot extazi Be6e vzela 4 hap4eta i nqznam si kolko alkohol...Tova sa narkotici i ako tvoqta priqtelka zloupotrebqva nai-dobre vzemi tozi ili nqkoi drug film, izgledaite go, ili i vzemi materiali ot neta za narkoticite...nakarai q da osaznae kakvo pravi i v kakvo se zavli4a!

Беиби тва беше сташничко същевременно и тъжно
    Бе как може да вземате наркотици за това ли се родихте бе да станете нарко на 16-17 год.и след туи аре ша са видим в ада що праите тъи бе,връстници мои за кво изобшо го праите бе
    бахти хоратаааааа Просто не разбирам таквис хора
    Има толкова много други по интересни занимания от тва да са дрогираш,да пушип трева...и ко ли още не

DeSi_{P}
    Guest
    Ох...И аз имам същия проблем с едни приятелки...Опитвах какво ли не,за да им покажа,че пушенето вреди ама...
    Просто продължавай да й говориш,кажи й,че така ще пропадне.Дано спре навреме!УСПЕХ!

Ami naprawi taka 4e da se zanimawa s drugo..izmisli da pravite neshto interesno..mene taka me otviknaha!Trqbwa da izmisli6 neshto interesno za neq za da go spre towa Uspeh
    Админ-Цоки:
    Моля, въздържай се от подобни призиви!

ami spored men nqma na4in da q nakara6 da spre a pu6i treva

Голям фен
    Az ne vijdam kaf e problema shtom i haresva da go pravi ..ne smqtam che ti imash pravoto da i se barkash dostata4no e prosto da q posavetvash a tq ako iska shte te poslusha
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Град
    Milky Way galaxy, planet Earth
    Ако наистина сте приятелки, защо се опитваш да я променяш насила?
    Аз пуша като комин, но имам приятели и приятелки, които не пушат и не съм тръгнал да ги карам да по4ват.
    Това си е въпрос на ли4ен избор, не мислиш ли?
    Това 4е се зъби повярвай, не е от тревата, а от синтетиката или от това 4е я изнервяш с натяквания колко било лошо да се пуши.
    Ако искаш да и направиш добро просто я посъветвай да не ползва синтетика, но го направи веднъж, а не всеки ден.

strawberry 1988
    Guest
    spored men,ako tq sama ne iska da spre,ti ne poje6 da i pomogne6.Imam priqteli s takiva problemi i mn puti sum govorila s tqh za tova no te ne sa sprqni.dokato 4ovek sam ne pojelae da spre,nikoi ne moje da go nakara da spre.No vse pak napravi edin posleden pit za razgovor s neq,razqsni i posledstviqta-finansovite problemi,kak se otrazqva tova na psihikata i nai-vajnoto,4e gubi6 vsi4kite si priqteli,gubi6 sebe si,gubi6 du6ata si...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ^FaiNt^F
    E momi4eto si iam qvno nekvi drugi problemi 4e da stigne dotam....az prava taka ma samo katu mi e super kofti i mi e omryznalo ot si4ko ebasi.....govori s neq pa kvoto 6te da stava razberi kvo q kara da pravi tva ne6tu....awe trevi4kata-ok ma extazitu e gadna rabota ve4e

Цитирай Първоначално написано от Cha0
    50 % от приятелите ми пафкат трева .....
    Ей човече,при мен процента е доста голям,дали не трябва да си сменя приятелите?!?
    Всеки казва че е слаб наркотик и не води до престрастяване
    Води води,но това много зависи и от самия човек дали е склонен да вземе нещо ново и да се направи на гъзар.
    ....A относно темата,какво да ти кажа.Почне ли се 1 път спиране няма.Но все пак се опитай да я накараш като за начало да спре екстазито.И това ще бъде някакъв успех
    Forgot About Me

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Naughty-Girl
    Да добра приятелка ми е но просто винаги е нервна винаги се зъби на всички даже не я интересува че ни пука за нея като не се е напушила а след като се напуши неможе да се говори вобще с нея ти как мислиш готино ли ще ти е да имаш приятел с който дори неможеш да си кажеш една дума без да ти се зъби или да ти се смее като олигофрен.
    ти малоумна ли си ква си ма ? ше спира момичето да пофи ... ти знаеш ли къв е ефекта на ганджата а ? къде си чула и видяла напушен човек да е ядосан и да се зъби на приятелите си кажи ми е един случаи в който напушен човек е пребил убил наредил някой друг. образовайте се малко хора стига с тез олигофренски престави за тревата от времето на бай тошо. а бтв откаде знаеш че пр-ката ти не е минала вече на нещо яко някой стимулант или барбитурат от който да има такова агресивно поведение ?

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    хахах преди време имаше същата тема...
    ми неможеш ако иска нека го прави нейна си работа...никой не може да каже на никой как да живее...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

Фен
    Град
    sofia
    nasila nishto ne stava!plus tova e super dosadno nqkoi da ti visi na glavata i da ti natqkva negovite si teorii..vseki si ima pravo na mnenie,ot trevata nishto nqma da i stane,daje moje da i otvori ochichkite za mnogo neshta koito predi ne e zabelqzbala,kakto stana pri men

Голям фен
    Град
    SF

Re: Моя много добра приятелка пафка трева

Как да накарам мойта най добра приятелка да престане да пуши немога всеки ден да и надувам главата писнало ми е. И вече почва да се въвлича много по навътре от трева а почна да взима и екстази.Моля ви помогнете незнам вече как да се държа с нея
    nai-dobrata usluga koqto moje6 da i napravi6 e da q svetne6 4e parkizana e po-evtin ot 4ere6ite i taka 6e i pomogne6 da spesti pove4e pari4ki za joint daje ako mnogo se nagu6i moje da po4ne da si vzima skunk,koeto ve4e si e oferta ako napipa bqla vdovica vij v profila mi ima icq drasni mi edno suob6tenie koga vi e golqmoto mejdu4asie da doida da si napravq edna dve kusi i az

Guest
    1)po temata - momicheto ako se vliubi, momcheto koeto e nabelqzano moje da q izkara ot lainata, ne mi idva druga ideq
    2)@baby sex girl - hapcheta s alkohol nikoga ne trqbva da se smesvat, tva e hubavo vseki da go znae, koito ne go e znael i gi e smesil nishto chudno che e umrql...

[quote="justinsfhc"]
    xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa..... navutre s trevata li we milo ... otidi v nekoi 4algoteknica-"Biad"i podobnite ciganski kru4mi i vij kak naborite ti sa navutre s alkohola,kum koito ako se pristrasti6,e po-trudno da se izlekuva daje i ot heroina... mnoo hora vuv foruma ne sa kompetentni za trevata,vku4itelno i ti qvno ..... e ta kato e pila EXTAZY(s golqmi bukvi go pi6a 6toto qvno e strahovita duma za vas) ,zna4i 6e q otpi6e6 ot jivota li we...tztz ,az piq ot 2god ,ne mnoo 4esto 1,2 v meseca , no ne sum umrql ,nito mi li4i 4e piq .... taka 4e spox .... lo6oto e da ne hvane iglata ..... tam ve4e nz... tree da q pazite!!!

[quote="Sounder"]
    Цитирай Първоначално написано от justinsfhc
    xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxa..... navutre s trevata li we milo ... otidi v nekoi 4algoteknica-"Biad"i podobnite ciganski kru4mi i vij kak naborite ti sa navutre s alkohola,kum koito ako se pristrasti6,e po-trudno da se izlekuva daje i ot heroina... mnoo hora vuv foruma ne sa kompetentni za trevata,vku4itelno i ti qvno ..... e ta kato e pila EXTAZY(s golqmi bukvi go pi6a 6toto qvno e strahovita duma za vas) ,zna4i 6e q otpi6e6 ot jivota li we...tztz ,az piq ot 2god ,ne mnoo 4esto 1,2 v meseca , no ne sum umrql ,nito mi li4i 4e piq .... taka 4e spox .... lo6oto e da ne hvane iglata ..... tam ve4e nz... tree da q pazite!!!

saglasen sam s teb batka v taq tema sam saglasen samo s edno narkoticite ne se rai no nqma ko da mi se praite na maika tereza pichkata e reshila zima a v denq v koito propadne na danoto i se opari tq sama shte si na napravi ravnosmetka kakvo pecheli i kakvo gubi sednali i ama kak taka kak moje am moje polojenieto dnes e taka nqma smisal da i govorish shoto prosto tq ne te slusha i skoro ako prodaljavash nqma i da ti e nai dobrata pritelka shte si nameri nqkoq koqto ne i pili postoqnno na glavata kolko bila zle trevata i ekstazito az pusha ot 13-14 godishen amfeti zimam ot 15 i EX-ve sashto ot taq vazrast i kakto kaza Sounder ne sme omrqli tfa e

jiveq na raba za da ne zaemam mnogo mqsto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си