.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    SMOKE WEED EVERYDAY !!!
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Re: Моя много добра приятелка пафка трева

Цитирай Първоначално написано от Naughty-Girl
    Как да накарам мойта най добра приятелка да престане да пуши немога всеки ден да и надувам главата писнало ми е. И вече почва да се въвлича много по навътре от трева а почна да взима и екстази.Моля ви помогнете незнам вече как да се държа с нея
    haha na tebe ti e pisnalo,a?A na gorkoto devoi4e dali ne mu e pisnalo da mu naduvash glavata dokato se naslajdava na 4adela...hahah i za hapa sushtata raota kfo i skapfash kefa basi...abe ako si i priatelka niaa da i vriakash na glavata mi she se napushish i naiadesh s neia...obeshtavam ti 4e she e iako
    we like it DARK&HARD

Guest
    Пък една моя много добра приятелка не пафка трева.. вси4ки пафкаме, а тя не пафка.. ама никой не я кара и не и тика коз в устата, ами културно си излизаме на балкона, за да не правим "подводница" и да я правим пасивна пуша4ка..
    та зна4и идеята ми е 4е пафкането не би следвало да има отношение към приятелството,
    все едно някой да се притеснява за приятел(ка) ако той реши да яде или да не яде салам...

въпрос на вкус.

Ако е яко зарибена (тук някой може да ме прекъсне и да почне да ми казва как така и така към трева не се пристрастявало, но няма значение) не се опитвай да я отказваш! На нея ако и е готино, няма да и пука ти какво си мислиш по въпроса, пък и тревата е безвредна (е и тук може някой да ме прекъсне, пак няма значение) така, че я остави. Това нито ще и навреди, нито ще ви раздалечи като хора!
    Ко Ша Ям :
    Китайски бездомник

искам адреса на "Голи Купони 2005!!!!!"

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    mi ne moje6 da q obedi6 da spre puk i tq sama si znae kakvo pravi, vse pak tova si e neiniq jivot. vqrno 4e si i priqtelka ama ne se vjivqvai tolko mnogo
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Guest
    Мисля че трябва да я оставиш да прави каквото иска.На нейно място не би ми било приятно да ми правят забележки

kakto ve4e ti kazaha - ostavi q da pravi kakvoto iska. az oba4e imam edin drug vapros. ako priqtelkata ti pie6e vseki den izvestno koli4estvo vodka/whiskey/whatever 6te6e li da postne6 tema "prietlkata mi pieeee"? mai ne. a spored men ganjata e nevzra4en problem pred alkohola. vse pak nali se se6ta6 - ima6 edin edinstven 4eren drob i celi dva beli :P
    Your ground is deep. My greed is deeper. I can see everything. Nothing's between us.

weedy eyes
    Guest
    buahahahahahhahaah
    abe hora vie v koi svqt jiveete be
    imam chuvstvoto che slusham baba mi
    buahahah
    che kvo kato si pafka momicheto be neka pafka kato si q kefi shto da ne pafka
    i vzemete malk ose prosvetete po temata che tuka samo dyrveni filosofi ste se sybrali i bonboni da vzima kakvo ot tova ako znae kak da gi upotrebqva v kvi kolichestva nqma da i se sluchi nishto losho
    ne trqbva da se prekalqva prosto
    kolkoto do josa vie kvo napravihte tuka be izkarahte vsichki koito pushat jos che kato pochnat ot nego i nepremenno trqaa stanat vyrlite narkomani...
    tva che pushih koz ne znachi che shte minesh zadyljitelno na neshto po hard...vsichko e v glavata ti
    bati otjivelicite tuka ot predi 50 godini....

А това лошо ли е? Пафкай и ти!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dilar
    А това лошо ли е? Пафкай и ти!
    Ти заповядваш ли?

cbf5e4
    Guest

huh

zemi se nadrysai s neq
    izpyshi edna treva :P

Guest
    Бог НЕ Е казал " не пуши!",
    нито пък е казал "не на тревата", нали??

Аз не ям месо. Вегетарианец съм. Имам много добри приятели които още плюскат мърша. Ама не съм тръгнал всеки път да им говоря колко вредно и недопустимо от морална гледна то4ка е месоядството.Нито пък всеки път ги дебна да се обърнат за малко, за да дам кебаб4етата на ку4ето 0) Веднъж стига, пък всеки сам си избира кога и от кои неща в този живот си струва да се откаже 4овек.

Голям фен
    Град
    trqvna
    awe kazvate i da izbira mejdu trevata i vas i koeto za neq e po vajno tva e ako izbere vas zdrave da e ako ne ostiq da si 4upi glavata pak posle 6e razbere ko e zarqzala

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi pokji i kakva vreda si nanaasq pokaji i neko narkoman ne6tu takova

0biChkam SlyNcEt0 :}

Голям фен
    tva emnogo lo6o,hubavoto e 4e ne te e povlekla i teb s neq,abe govori i tva za filma be6e dobro,kato ideq,no tq sigorno 6te otkaje da gleda takova ne6to...nov nikakv slu4ai ne q ostavqi
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    Plovdiv

.

Kat i sa pushi da pushi..ima si glava na ramenete i sama moje da si misli s neq... Nqkoilko choveka kazaha che "moje da si imala problemi" pff kak moje we...i az pusha no ne zashtoto imam problemi..pravq go za moe lichno udovolstvie..
    Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си