- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Моя много добра приятелка пафка трева
SMOKE WEED EVERYDAY !!!![]()
![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
haha na tebe ti e pisnalo,a?A na gorkoto devoi4e dali ne mu e pisnalo da mu naduvash glavata dokato se naslajdava na 4adela...hahah i za hapa sushtata raota kfo i skapfash kefa basi...abe ako si i priatelka niaa da i vriakash na glavata mi she se napushish i naiadesh s neia...obeshtavam ti 4e she e iakoПървоначално написано от Naughty-Girl
![]()
we like it DARK&HARD
Пък една моя много добра приятелка не пафка трева.. вси4ки пафкаме, а тя не пафка.. ама никой не я кара и не и тика коз в устата, ами културно си излизаме на балкона, за да не правим "подводница"и да я правим пасивна пуша4ка..
та зна4и идеята ми е 4е пафкането не би следвало да има отношение към приятелството,
все едно някой да се притеснява за приятел(ка) ако той реши да яде или да не яде салам...
въпрос на вкус.![]()
Ако е яко зарибена (тук някой може да ме прекъсне и да почне да ми казва как така и така към трева не се пристрастявало, но няма значение) не се опитвай да я отказваш! На нея ако и е готино, няма да и пука ти какво си мислиш по въпроса, пък и тревата е безвредна (е и тук може някой да ме прекъсне, пак няма значение) така, че я остави. Това нито ще и навреди, нито ще ви раздалечи като хора!![]()
mi ne moje6 da q obedi6 da sprepuk i tq sama si znae kakvo pravi, vse pak tova si e neiniq jivot. vqrno 4e si i priqtelka ama ne se vjivqvai tolko mnogo
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Мисля че трябва да я оставиш да прави каквото иска.На нейно място не би ми било приятно да ми правят забележки
kakto ve4e ti kazaha - ostavi q da pravi kakvoto iska. az oba4e imam edin drug vapros. ako priqtelkata ti pie6e vseki den izvestno koli4estvo vodka/whiskey/whatever 6te6e li da postne6 tema "prietlkata mi pieeee"? mai ne. a spored men ganjata e nevzra4en problem pred alkohola. vse pak nali se se6ta6 - ima6 edin edinstven 4eren drob i celi dva beli :P
Your ground is deep. My greed is deeper. I can see everything. Nothing's between us.
buahahahahahhahaah
abe hora vie v koi svqt jiveete be
imam chuvstvoto che slusham baba mi
buahahah
che kvo kato si pafka momicheto be neka pafka kato si q kefi shto da ne pafka
i vzemete malk ose prosvetete po temata che tuka samo dyrveni filosofi ste se sybrali i bonboni da vzima kakvo ot tova ako znae kak da gi upotrebqva v kvi kolichestva nqma da i se sluchi nishto losho
ne trqbva da se prekalqva prosto
kolkoto do josa vie kvo napravihte tuka be izkarahte vsichki koito pushat jos che kato pochnat ot nego i nepremenno trqaa stanat vyrlite narkomani...
tva che pushih koz ne znachi che shte minesh zadyljitelno na neshto po hard...vsichko e v glavata ti
bati otjivelicite tuka ot predi 50 godini....
А това лошо ли е? Пафкай и ти!
Ти заповядваш ли?Първоначално написано от dilar
zemi se nadrysai s neq
izpyshi edna treva :P
Бог НЕ Е казал " не пуши!",
нито пък е казал "не на тревата", нали??
Аз не ям месо. Вегетарианец съм. Имам много добри приятели които още плюскат мърша. Ама не съм тръгнал всеки път да им говоря колко вредно и недопустимо от морална гледна то4ка е месоядството.Нито пък всеки път ги дебна да се обърнат за малко, за да дам кебаб4етата на ку4ето0) Веднъж стига, пък всеки сам си избира кога и от кои неща в този живот си струва да се откаже 4овек.
awe kazvate i da izbira mejdu trevata i vas i koeto za neq e po vajno tva e ako izbere vas zdrave da e ako ne ostiq da si 4upi glavata pak posle 6e razbere ko e zarqzala
Kat i sa pushi da pushi..ima si glava na ramenete i sama moje da si misli s neq... Nqkoilko choveka kazaha che "moje da si imala problemi" pff kak moje we...i az pusha no ne zashtoto imam problemi..pravq go za moe lichno udovolstvie..![]()
Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!