- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помогнете ми!Имам малък проблем!
Аз съм на 19 години.От 3 години си имам сериозен приятел.Всичко е идеално и в секса и изобщо,но от доста време той иска анален секс...Само,че мен много ме боли,само докато опитам...Искам да го направя,но страшно много ме боли...Какво да направя???
хмм за да не те боли 4ак толкова много трябва приятеля ти да те предразположи.т.е да се опита да ти оспусне ануса.да си играе с него по време на вагиналния секс.съ6то и да използва някакви масажни кремове.както и да те лиже там.а ти се опитаи да се отпусне6 и да не се притеснява6.болка пак 6те има но 6те е много по малка и даже току ви6 ти хареса![]()
Опитали сме абсолютно всичко от това,което ме съветвате...Нищо не се получава.Болката е ужасна...След всеки неуспешен опит дори до тоалентната немога да отида,умирам от болка и ануса ми кърви...
Виж сега,може просто да си прекалено тясна.А и ако той те обича толкова силно,няма да те насилва,все пак трябва и двамата да се съобразявате с другия.Но най-добре е да се консултирате с някой малко по-знаещ от нас-т.е. лекар за това,може да имаш инфекция или нещо такова.Айде,това е от мен и успех!
Еми просто стискай зъби и знай че той се кефи
Прочети това:
http://sextex.hit.bg/anal.htm
Ами болката е сигнал за не6то нередно.не би трябвало да те боли толкова много.пук и има проблеми които може да си докара6.за това опитаи да се подготви6 психи4ески и да не се притеснява6 както и да се отпусне6.така смятам 4е 6те те боли по малко.една моя приятелка е боли много малко като и го вкарат рязко..ама не те съветвам такива не6та.успех
Успях,приятели!Беше много хубаво,благодаря ви!Можете ли сега само да ми обясните как да си направя клизма...Как става???
Защото четох в една от темите във форума за едно момиче,което е направило гаден фал...Аз не съм,ама и неискам да сгафя...Помогнете ми!Обяснете ми как става номера с клизмата,че не съм наясно...
Отиваш в Аптеката и там на пакета за клизма има инструкции.Ако неможеш недей сама и отиди на лекар да ти направи.![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!