- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой от форума ...
Мммм... то аз май се познавам само с един човек деи все пак BABY_SEXY_GIRL
Помогна ми много, когато имах най-голяма нужда от някой и ми е давала много хубави съвети за който много ми е помогнала и и благодаря страшно много
![]()
Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!
Ъъъъъ, аз си мислех че сички тука ме мислят за некъв простак а то се оказа че доста ме уважавалаи. РЕСПЕКТ ЗА ВАС
Даянче и Бимпер, също така много уважение за моят "тиим" от Санчо и бобби щом сме екип тряяя се уважаваме
. Също така нашта маса поздравява с една песен масата на админовете задето си вършат добре работата и не ми цензурират постовете
(въпреки че няма да е зле
) и също така специален поздрав за Фъкчето щото ми е на сърцето :P за тедо задето е щур агент, за луцифър защото е браточка
и за БЪЛГАРЧЕ задето е стабиларка и не прощава на шокаристанците
![]()
.
Емии,аз всъщност никого непознавам от форума..![]()
Но,по наблюдения ми се струвате готини хорца,немога да назова никого конкретно![]()
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
Както казах в една тема на Air_J, "аз тебе и без 100 водка та уважаам", ама сега като се замисля, май доста хора от форума и без 100 водка ги уважавам. Другите ги уважавам също, ама след 100-те водка![]()
![]()
![]()
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
От много малко те хваща, дето се вика, човек докато те почерпи и си под масата. Не се излагай, какво е това 100 грама? Способно момиче си, можеш повече!Първоначално написано от Bimper-ska
![]()
Левски шампион але але!
Napushen-Buhal просто мЪ кефи по арактер
LiNkiN4eTo щото е л0ш0 момиче![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
air_J - имаме много общи възгледи по много въпроси !![]()
GeRyTo - кефи ме - открита, иска да опита от всичко
И много други, за които не се сещам в момента или пък вече не влизат тук.