.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    sliva
    Guest

Какъв секс ви кефи най-много

na men li4no ne mi dopada mn bavniq i romanti4en sex po vreme na koito maja zadu6ava da te celuva i ne moje da se nakefi6 i da se sasredoto4i6 varhu samoto 4ukane )) obi4am burniq i jivotinski sex da me k1saaat ) a sega spodelete vie

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

сльн4о
    Guest
    ехе Силже как сме ?ами аз не сьм правил секс ама като гледам колко филми сьм изгледал по си ме кефи бавниа секс абе с две думи лиубов а не механи4ни движениа и грубост кьм жената

Голям фен
    Град
    София
    v kofata

Точка 11 от правилника!
    Благодаря!
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

zavisi ot nastroenieto,predpo4itam nejniq sqka6,no i drugiq se spravqm
    just play the GAME

mmm мен ме кефи ..и бавния и бурзия според настроението.но не и грубия оби4ам по нежните не6та..знаете как е..;П

зависи и от времето с което разполагате :р но с любовна игра си е много по-яко!

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    qko qko qko PETING i posle edin zdravi4ak sex - napravo ti otpuska dushicata.
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    az ni6o ne 6te kaja po vuprosa-prosto ne sum komptetentna po toq problem(lelee kak se izkazah tzz)

Точка 10 от правилника!
    Благодаря!

Град
    Stara Zagora
    Ами зависи в дадената ситуация какво точно ми се прави и дали сме решили да експериментираме с нещо или пък просто да сме решили да правим нещо,което по- рядко го правим ,но обикновено на мен ми харесва по- нежния секс ,а и след това много обичкам да си го гушна моя сладур..

predpo4itam da ne e bavno i romanti4no.M nz moje bi tova vreme da se pravq na Romeo mi mina.Sega go pravq ot nujda.
    Nqkoi kazvat,4e kakvoto ti e pisano takova 6te stane,az pak kazvam kakvoto si nadrobi6 takova 6te sarba6!
    LP E gr. koqto me promeni izcqlo i me nakara da mislq predi da deistvam.Xa moje da vi se struva ludo ama e taka.

Град
    в Рая
    Emi znam li mai predpochitam buren sex nasiten s mnogo strasti!! Gledaite "Lovers Guide To Sexual Positions" mnogo dobre napraveno i mnogo qko!
    Не е важно откъде идваш и накъде отиваш, важното е по пътя си да бъдеш щастлив!!!

ami zavisi kvo mi se pravi po princip se kefq na po nejnia po baven ,no puk i na po burzo i strastno ne otkazvam ma bez grubosti sado mazo xaxa i takiva prostotii...
    Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.

Град
    home sweet home
    Докато не се изпотя и да стана вир вода като животно все едно не съм правила секс.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    абсолютно зависи от настроението ми....понякога искам бурен секс най-вече,когато съм много възбудена,а понякога искам просто нежни ласки...квото ми кефне

*ThE~WorLd~Is~MinE*

"Докато не се изпотя и да стана вир вода като животно все едно не съм правила секс."
    _- podkrepqm! Trqbva zadaljitelno da e silno i strastno!
    Orgazmat pri razli4nite hora e ojveten razli4no: bql, siv, 4eren, sin, zelen. Nqkoi hora ne ispitvat orgazam,za6toto se opivat da izmislqt ne6to "karirano"

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Аз обичам бурния и див секс повече от нежния...Определено.По-яко ми е като е страстно и разтърсващо.

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Re: Какъв секс ви кефи най-много

Цитирай Първоначално написано от sliva
    na men li4no ne mi dopada mn bavniq i romanti4en sex po vreme na koito maja zadu6ava da te celuva i ne moje da se nakefi6 i da se sasredoto4i6 varhu samoto 4ukane ))

Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

eto ti i moq otgovor naistina tozi sex mi dopada nai-mnogo...

Фен
    Град
    Където Там
    Най-яко за мен е смесения тип докато си супер нежен,бавен изведнъж се превръщаш в супер върз, но не груб, и с по-резки движения лудваш дамата под или над теб .След време пак ставаш нежен и ги редуваш докато дамата не изпадне в екстаз
    THE END
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

[b][i]Най вече зависи от настроението ми понякога предпочитам бурен и разтърстващ а понякога нежен и бавен но определено повече ми харесва първото
    Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!

sliva
    Guest
    nali ) to ne e li da sa izla6ka6 kat divo prase v lapad xaxaxa i posle da ti treperqt krakata ot kef bavniq me kefi kogat sam piinala leko togas e nai qk 6tot p1k ako ta razla6kat ima opasnost da varne6.. ) nali sa se6tate xaxa ma az predpo4itam po barz i buren keks )tai 4e koit M sa na moito mnenie da mi zv. ))))

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    A setih se kakyv seks nai-mnogo MRAZQ
    DYRVEN seks :P Demek po vremeto na poloviq akt - momi4eto da si leji spokoino i dasi gleda v edna to4ka - t'va si go predstavqm kak shte izglejda
    (Opazil gospod)
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    i az predpo4itam bavniq i romanti4niq

Гостечно
    Guest
    Както казай янкои по добре нещо смесено, ту бързо и бурно, после малко по бавно и ткаа.
    Все пак зависи от ситуацията: ако момието е възбудено на макс няма кво да се бавим а се мятаме здраво, и обратното.

мен по си ме кефи бързия :P :P ама и бавния става,а бе най-вече зависи от настроението :P
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    по стара тема не можа ли да намериш?

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си