.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Голям фен
    Град
    София

Как разбирате дали не ви лъжат?

Poneje se slu4i taka 4e edna moq priqtelka se zaburka s edin po golqm i za twa mi e interesno vie kak razbirate dali nqkoi naistina vi haresva ili prosto iska da vi 4uka. E are 4akam mneniqta vi 4e i bez tva v toq forum nai-mnogo pi6ete
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Mero
    Guest
    Emi to kato se hvane6 s niakoi vse niakoga 6e triabva da go napravite.Sexa e 4ast ot vraskata

Голям фен
    Град
    sofia
    s vremeto se rabira dali e bilo samo za ebaneto

Guest
    Vinagi e za ebaneto!Az sum mom4e i vi go kazvam

е ами така е много трудно да се определи.може и да е заради 4укането..може и не6то пове4е..

Фен
    Град
    някъде там
    pove4eto p1ti e samo za 4ukaneto.razbira se ima izkliu4eniq

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    мисля,че няма еднозначен отговор зависи от човека изцяло....как се отнася с нея...колко им е разликата и така...но си зависи от човека...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Po samoto mu darjanie
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.

Guest
    ako si bila s chovek koito e s teb samo zaradi sexa i posle s takyv,koito naistina durji na teb shte znaesh che vinagi mojesh da usetish razlikata v povedenieto na dvamata
    samo za primer :
    ediniq ti puska ezik na obshtestveni mesta, drugiq te celuva po ochite
    ediniq ti machka cicite sqkash ne e vijdal gyrdi nikoga dosega a drugiq ti gali kosite ..
    vinagi ima razlika

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ako si bila s chovek koito e s teb samo zaradi sexa i posle s takyv,koito naistina durji na teb shte znaesh che vinagi mojesh da usetish razlikata v povedenieto na dvamata
    samo za primer :
    ediniq ti puska ezik na obshtestveni mesta, drugiq te celuva po ochite
    ediniq ti machka cicite sqkash ne e vijdal gyrdi nikoga dosega a drugiq ti gali kosite ..
    vinagi ima razlika
    Дори и тогава не можеш да си сигурна.

Guest
    chestno ti kazvam, ako edno momche se durji taka sqkash durji na men i ako se starae da mi dostavq udovolstvie v legloto, se mi e taq haresva li me ili se pravi

...

Abe hora vie kato puskate temi nqma li da se nau4ite nai-posle da davate malko pove4e informaciq i da si zadavate vuprosite malko po-qsno.

Kolkoto do zadadeniq vupros... ami i dvete sa napulno vuzmojni i spored men ne e rabota na treti lica da se mesqt v tova koi, koi haresva, koi s koi spi i z6to... Po-dobre si gledai tvoeto polojenie posle na drugite im tursi smetka...

Някой казват, че е лесно да се усети...хммм не е съвсем така!
    Има наистина добре изпечени лъжци, които са по-добри и от някои холивудски актиори...толкова добре се представят, че не можеш да разбереш само заради ебането ли е или наистина те харесват. Така че няма начин 100% да се познае! Решението е 1-2 месеца да го държиш на сухо...въпреки че и това не е 100% гаранция.
    Странни са мъжете...нека те да кажат!

Az sam po golqm ot gadjeto si.M parvo tq me zaribqva6e i sama mi se predlaga6e.Az q rejex kato za svetovno ot vsqkade.No edin den tq mi se naxvarli na moi kupon v ka6ti i az q priex taka.Ne me interesuva6e dali vo6te e spala s mom4e ili ne.Prosto q priex.Mn mi se xaresa neq ve4er i taka.A sled tova kato razbrax,4e e luda za sex po men i kvo da kaja.Obi4ta doide predi sex-a
    Nqkoi kazvat,4e kakvoto ti e pisano takova 6te stane,az pak kazvam kakvoto si nadrobi6 takova 6te sarba6!
    LP E gr. koqto me promeni izcqlo i me nakara da mislq predi da deistvam.Xa moje da vi se struva ludo ama e taka.

Guest
    Не винаги е заради ебането. И аз съм момче и си мисля, че не винаги е заради ебането!!!

Не винаги е заради секса,но в повечето случай да ! Просто има и готини изключения на тоя свят

mi sled vreme deaznam te nqa kato trugnat i da po4nat da spqt trqa da iz4aka malko da vidi toi kak 6te reagira kato tq primerno mu kaje 4e ne e gotova za sex s nego i toi sam 6te se izdade
    Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Abe da i az se zabyrKAH S NEKYV NA 30 I VEDNAGA RAZBRAH CHE E ZA EBANETO-MI 4E TOI SAMO ZA sex mi govoreshe?!E ima i pi4ove de

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Анонимко написа:
    Ха-ха при тебе може би.И на колко си години?С възрастта хората не се радват само на секса,ама ти от каде да знаеш,нали?
    хахаха

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

ти си тъпо момченце, което не е опознало истинската любов и за това приказваш така. След известно време ще ти се промени мнението Повярвай.

Фен
    Град
    Където Там
    И аз съм момче и ви казвам че наистина не винаги е заради сека. Има три вида момчета най-общо казано.1 вид които разкарват едно момиче, черпят я, купуват и дреболийки и такива.2 вид които чукат и само чукат. 3 вид които знаят как да обичат едно момиче, а знаеш ли как да обичаш и ако момичето те обича няма нищо по-хубаво от това
    THE END
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

Move `em niggers north!

В смисъл, че не съм съгласен със становището ви...

Az ne sam saglasen s tebbb
    Plachi tiho, smei se visoko, lubi silno i otmashtavai jestoko !

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    То наистина си проличава дали е само заради секса.Ако е заради това,пича ще ходи малко с нея и ако тя не му пусне-ще му писне и ще я зареже.Ако обаче прави някакви жертви заради нея,не я припира кога ще му пусне,значи има нещо повече към нея
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    То си проличава след първия сексиален контакт между партьорите. Ако нещо се промени...=> гнила работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си