- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как разбирате дали не ви лъжат?
просто изчакваш колкото е наобходимо , преди да го направиш , за да разбереш
Зависи от човека,от начина по който се държи и най-вече от склонността му да изчака да станеш готова за това.Ако е търпелив и се държи добре вероятно не е само заради секса.Незнам,не съм сигурна.![]()
Fuck me,i am famous!
Изцяло зависи от човека то си проличава след първия сексуален акт най вече.Но в много случаи е изцяло за едното чукане което е адски тъпо момчета
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
mi trudno e da se razbere mujete iskat li sex stavat golemi hieni, no vse pak ako nastoqva prekaleno mnogo moje bi.......
е той тоя ще се издаде..по държанието се разбира![]()
ти си боклук начи и аз съм момче ама не искам само да топя чушката то е забавно до едно време ама после писваПървоначално написано от Анонимко
Oтиваш на ВРАЧКА и тя ще ти каже.Първоначално написано от vra4ka
emi trqbva da imash intuiciq..li4i si kogato te haresva i kogato te iska za ebane..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
tuk ve4e mnogo zavisqt ne6tata i ot na4ina po koito se darji.Ako edno mom4e ti zagovori predi pone 3-ta sre6ta za sex,ne mu e 4ista rabotataako se darji s neq kato kavaler,mil e i vnimatelen,opasnostta da e sneq samo za da prespi s neq zna4itelno namalqva
![]()
Грешка... Играчите могат да ти разбият фантазията за интуицията !Първоначално написано от Ch0c0la73
нямам подпис
Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти
mi ako e za ednoto e*ane 6te si proli4i prez pove4eto im sre6to samo tova 6te pravqt i toi 6te q tarsi samo za tovaПървоначално написано от vra4ka
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Ехх .. толкова е различнооооооо да го е*а .. Различни хора, различни ситуации ........ Много общ въпрос задаваш ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
xaxa emmm ako ne spi6 s nego na prvasta sedmica 6te razbere6 estestvno![]()
ako iska6 da ne te imat vsi4ki za - ''porednata lesna kurva'',prosto ne se davai eitaka na vseki i se draj normalno i sdarjano.po princip nqma mom4e,koeto da ne misli za sex na na6ata vazrast,no ako toi naistina te haresva 6te go razbere6 po samoto povedenie i darjanie-da e mil,da te obi4a i da go dokazva.ne samo da govori za tova koga 6te go napravite i kolko mu se e*e. to se razbira![]()
Руса кукличка