Zapo4vam naprao.Vinagi sum bil shtastliv v po4ti vsqko ne6to imam vsi4ko( moje bi imah).Problema mi ne e fizi4en ili pari4en a e 4isto psihi4en.OT na4aloto na tazi godina zapo4nah da se 4uvstvam kato edno ni6to za nikoi.Purvoto neshto e 4e preksunah mnogo kontakti s priqteli s koito se razcepvahe, kazah mainata na vsi4ki pi4ki kato se iznervih. neznam zashto sum tolkova tup no nqq zna4enie.Sega se vijdam nai mnogo s 1-2 jeni i to 4at pat.Imam 4uvstvoto 4e nesum interesen ve4e na nikoi.Stranno e i tova 4e rqdko me tursqt osven za nqkoq usluga ili pari nazaem.Ot dosta vreme ne moga da se zapoznaq s nqkoq macka,4udno no i po malko me zaglejdat ve4e a predi bqh po4ti vinagi centur na vnimanie.Hora tova me poburkva naprao sum v edna luda depresiq.nikoi neznae za tova mislqt si 4e vsi4ko mi e ok no nese 4uvstvam izobshto taka.Tova 4e rqdko ve4e polu4avam vnimanie me kara da se durja adski lubezno i da se podmazvam i da buda dobri4ak koeto izobshto ne e v moi stil.Pomognete tva e napravo sriv v psihikata mi.Hora borq se no e mnogo trudno ni6to v socialniq mi jivot ne vurvi samo po voda ili da mi pada otgore kakto trqbva da stava !!!