- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Trqbva da se izpla4a nqkade
Zapo4vam naprao.Vinagi sum bil shtastliv v po4ti vsqko ne6to imam vsi4ko( moje bi imah).Problema mi ne e fizi4en ili pari4en a e 4isto psihi4en.OT na4aloto na tazi godina zapo4nah da se 4uvstvam kato edno ni6to za nikoi.Purvoto neshto e 4e preksunah mnogo kontakti s priqteli s koito se razcepvahe, kazah mainata na vsi4ki pi4ki kato se iznervih. neznam zashto sum tolkova tup no nqq zna4enie.Sega se vijdam nai mnogo s 1-2 jeni i to 4at pat.Imam 4uvstvoto 4e nesum interesen ve4e na nikoi.Stranno e i tova 4e rqdko me tursqt osven za nqkoq usluga ili pari nazaem.Ot dosta vreme ne moga da se zapoznaq s nqkoq macka,4udno no i po malko me zaglejdat ve4e a predi bqh po4ti vinagi centur na vnimanie.Hora tova me poburkva naprao sum v edna luda depresiq.nikoi neznae za tova mislqt si 4e vsi4ko mi e ok no nese 4uvstvam izobshto taka.Tova 4e rqdko ve4e polu4avam vnimanie me kara da se durja adski lubezno i da se podmazvam i da buda dobri4ak koeto izobshto ne e v moi stil.Pomognete tva e napravo sriv v psihikata mi.Hora borq se no e mnogo trudno ni6to v socialniq mi jivot ne vurvi samo po voda ili da mi pada otgore kakto trqbva da stava !!!
Q kato zana4alo samo mi kaji koq zodiq si ... posle shte razvivam temata![]()
виж сега...може би проблемът се крие в теб-ти сам каза,че всичко си е било наред ,докато ти не си се назлобил към момичетата и си се отчуждил от другите.Може би те са забелязали промяната в теб,затова нещата не вървят.Бъди себе си,не се подмазвай на никого,излизай с тези,с които искаш,вярвам,че ако върнеш старите си възгледи и държание,нещата ще се оправят
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Emi i az bqh taka po edno vreme...Prosto trqbva da vidi6 huavoto v jivota makar 4e i na men mi be6e trudno ama vse pak jivota produljava. Ti sam kat si si prekusnal vruzkite kak iska6 da te tursqt. Tursi gi ti teq starite frs i te 6e po4nat pak da ti se kefat i da ti zvunkat (ne samo za kinti)
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
vodolei
moita zodiq.. Qsno!
haha mi ti si si vin0ven! T0 ak0 misli6 4e e priqtn0 da dyrji6 na nqk0i i izvednyj t0i da skysa vsi4ki vryzki s teb! Nqma li da ti e typ0 ???
(място за голям зъл смях като "муАХЬАХаах")Първоначално написано от sushtiq
начи и аз съм водолей и аз съм така(социално зле)... не вярвам в такива астролгочини неща ама току виж повярвам![]()
бХа... ко да напиША тука ся:
1. проСт съм;
2. абе проСт съм бе;
3. нИ ма земаЙте наСериозно щот сам проСт
mi az puk moga da kaja 4 vpdoleite sa gotini hora.. Samo sme malko pritesnitelni..![]()
тва че сме готини е ясноПървоначално написано от xandria
:P
ама мисля че на някои от нас ни е отредено да страним малко от другите хора... абе мисля, че всеки водолей е малко по-различен от другите, т.е. има по-странни интереси или някакви скрити дарби, които другите нямат и това кара хората наоколо да завиждат и злобарстват. това също би трябвало да е един фактор, който води до липсата на социални контакти.![]()
1. проСт съм;
2. абе проСт съм бе;
abe devotinoz(vuob6te ne znam dali se pi6e taka) ti otgde si?
ми то си пише.. шуменПървоначално написано от xandria
![]()
1. проСт съм;
2. абе проСт съм бе;