.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Секс в даскало

sex v toaletnite na daskaloto?
    Ima li naviti da go napravqt s nqkoi nepoznat ot dr klas
    Ne i za6no ne DA?
    Nqkoi kazvat,4e kakvoto ti e pisano takova 6te stane,az pak kazvam kakvoto si nadrobi6 takova 6te sarba6!
    LP E gr. koqto me promeni izcqlo i me nakara da mislq predi da deistvam.Xa moje da vi se struva ludo ama e taka.

ami az ne obi4am mn mn na takiva mesta 6otu ne moga da se otpusna i t.n. puk i mislq 4e e tupo se pak ne mi se vqrva tolkova da mi se iska 4e 4ak v kenefa?!!
    Добрата новина е - че живота е хубав, Лошата - че е кратък.

не мисля 4е това е много подходя6то място за такова не6то като се има предвид хигиената и вузможните усложнения

Повече от фен
    O-mirizmata v toaletnata e toooolkova vuzbujda6ta,4e nqma na kude...

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Град
    Stara Zagora
    Да,в тези любовни ученически периоди съм правила орален секс веднъж,но все си мисля,че няма да се навия на нещо повече ..страшничко си беше ,да не вземе да стане нещо неочаквано

Град
    inferno

gotino e!

zna4i za sexa v toaletnite...mi verno e malko neobi4aino mqsto,no ima golqma trypka da ne te hvanat,koeto mn gotino.oba4e AKO te hvanat sys sigurnost 6te te izklu4at.povqrvai mi,6toto v moeto daskalo e stavalo takova ne6to

Немисля че чак толкова ще съм загоряла за да го направя а и миризмата в тоалетните направо възбужда
    Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от Naughty-Girl
    Немисля че чак толкова ще съм загоряла за да го направя а и миризмата в тоалетните направо възбужда

emi i az sam na tova mnenie ...
    ama kvo da ti kaja .. moje i da se naviq,znae li 4ovek..
    sigurno e nekvo qko ,smisal takav dali 6te te hvanat ili ne ... ama vse pak v toaletna ..
    ammm mai nqma da se naviq
    i az ne znam,po4nah ne6to mnogo da si protivore4a
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    Pleven
    mi pravil sam go ne e ni6to,ka4estveno,gleda6 da svar6i6 barzo 6toto da ne te hvanat.
    Nego probvaite niama da zagubite ni6to
    Kolkoto i dobre da zive6 vse pak edin den omira6,zatova se starai da se razbira6 s vsi4ki i pravi kompromisi vinagi kogato re6i6 4e e nuzno!

Град
    Trakia
    A изкам да го направя ама не в кенефа,а в някоя стая да има повече тръпка!!!
    Ot Dupka izlizash,za dupka se borish i v dupka otivash!!!

Guest
    Правил съм го, всъщност там ми беше сефтето , абе доста екстремничко си беше пък и бях доста малък и притеснен ама горе долу се оправихме .

Ми......не ! Много е тясно там и....не може да се отпуснеш като хората !!

...

toaletnite v u4ili6te... Izvinqvai, no se izlaga6...

Голям фен
    Град
    sofia
    ne bih go naprawila v daskalo dori i toaletnata da e v perfektno sustoianie: 4isti4ko, spretnato, prostorno, aromatizirano i t.n. Znam li dali sum konservativana ili ne, ne mislia 4e u4ilishteto e mqstoto koeto da me predrazpolaga kum sex. A puk s nqkoi nepoznat ot nqkoi si drug klas i to w u4ilishte za men e edna bezkraino nelepa vuzmojnost.

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Не бих го направила.Аз гадже от даскало не съм имала,защото не ми харесват тези отношения със съученици...А ако не ми е гадже а някакав непознат-абсурт!Не съм курвичка все пак

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Не бих го направила с непознат никъде пък да не говорим за миризливите тоалетни в даскало. Отврат.

XEXE mi iskam 6toto 6e e nqkvo super zabavno i 6e ima trupka da ne te hvanat...super zabavo 6e e est 4e iskam
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    mi toaletnite v na6to daskalo sa mn gnusnii ne bix opredeleno tam

Фен
    Град
    Където Там
    Цитирай Първоначално написано от MaRiYa_86
    Не бих го направила.Аз гадже от даскало не съм имала,защото не ми харесват тези отношения със съученици...А ако не ми е гадже а някакав непознат-абсурт!Не съм курвичка все пак
    Точно така и аз съм на мнение че не може да има нещо повече от приятелски отношения между съученици, но ако приятелката ми е от друго училище и дойде да ме види в мойто бих я уважил ама в стая, защото тоалетните леко ме подтискат и няма да се представя подобаващо
    THE END
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

spored men po dobre v gorata v palatka , v kenefa e mnogo opasno - moje nqkoi da vidi liubovnata scena!

Голям фен
    Аз съм го правил в училище, но не в тоалетните, а в една стая, където хората си бяха тръгнали вече, но в съседната учеха, а чистачките обикаляха и чистеха коридорите!! Тръпката беше страшна, а иначе самия секс както казаха и други не беше нищо особено

Цял живот праскам учителки, ученички, обслужващ персонал, директорки! Всички! В тоалетните, по стаите, по коридорите, стълбите, парното отделение....Физкултурния салон...

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Ооо, екстремисти!!! Аз, докато бях в гимназията, в кенефите се притеснявах да си върша физиологичните нужди, вие за секс говорите. И наистина, миризмите идващи от мръсния канал и на мен нещо не ми действат като афродизиак.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

Re: Sex v daskalo

Цитирай Първоначално написано от inferno
    sex v toaletnite na daskaloto?
    Ima li naviti da go napravqt s nqkoi nepoznat ot dr klas
    Ne i za6no ne DA?
    Ами то с на6те тоалетни ужас.А и тея лелки дето непрестанно 4истят и мърморят едвали 6е стане Ина4е ми харесва как зву4и"СЕКС В ДАСКАЛО"аууу
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.

Голям фен
    Град
    sf
    awe,az poprincip sum navita,daje spored men e gotino,za6toto e nestandartno i ...diva6ko,no ako se ima v predvid kolko sa mrusni i smradlivi u4ikli6tnite kenefi v bg!!!naprao ne e istina!!!
    ina4e sum"ZA" i podkrepqm s dve ruce

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си