.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Абе вие луди ли сте... Не съм виждал мръсна тоалетна в училище...

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Тоалетните в даскалото са мръсни и гадни и не бих го направила там, но иначе съм го правила в тоалетна! Беше яко!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Бих го направил, но там определено не е най-подходящото място за едно мимиче !!!

Повече от фен
    Град
    Варна
    ами сигурно бих го направила но няма да е с някой непознат разбира се щото кой знай кви клюки ще тръгнат
    ама по хубаво в някоя стая върху чина

ami ne shtoto ne sma izpadnala 4ak do tam 4e da go praq v kenefa i bez tva dosta gnusliva i ne bih sesaglasila pak i teq ot moito sdaskalo sa malki nai golemite sa `12 klas a az poprincip spa s po golemi mom4eta ot koito sam sigurna 4e posle nqma da razdrankat na vsi4ki kakvo sme pravili

a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Навита съм в някоя стая да го напрая..Но не и в тоалетните..Там е гадно

Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    ne bih go naprawila v daskalo dori i toaletnata da e v perfektno sustoianie: 4isti4ko, spretnato, prostorno, aromatizirano i t.n. Znam li dali sum konservativana ili ne, ne mislia 4e u4ilishteto e mqstoto koeto da me predrazpolaga kum sex. A puk s nqkoi nepoznat ot nqkoi si drug klas i to w u4ilishte za men e edna bezkraino nelepa vuzmojnost.
    e 6to taka we macka to e qko [/quote]
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

аз лично съм супер навит ... въпреки че не е най приятното място където искам да но напрая... но якото е че ще има голяма тръпка !!!
    www.jivotno.com/PatkoPatkov

СУПЕР Е ПРОБВАЙТЕ !!!

NE, NE i pak NE poradi nqkolko pri4ini:
    -Nehigieni4no e v toaletnata
    -4ak pyk s nepoznat ot drugiq klas
    -veroqtnostta sled tova da nau4i cqloto daskalo e GOLQMAAA
    -a i mislq 4e trqbva da si malko... zle, 4e da go napravi6 to4no s dasklo i to s nepoznat [/b]
    Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от sexy&crazy
    Цитирай Първоначално написано от kaka_lara
    ne bih go naprawila v daskalo dori i toaletnata da e v perfektno sustoianie: 4isti4ko, spretnato, prostorno, aromatizirano i t.n. Znam li dali sum konservativana ili ne, ne mislia 4e u4ilishteto e mqstoto koeto da me predrazpolaga kum sex. A puk s nqkoi nepoznat ot nqkoi si drug klas i to w u4ilishte za men e edna bezkraino nelepa vuzmojnost.
    e 6to taka we macka to e qko
    [/quote]

Ne moga da razbera tolkova li nqma novi temi,che izkopavash takiva ot predi 3 godini?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Голям фен
    ima nqkolko sladura ama edva li 6te stane ina4e sam za!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Не е най-подходящото място, а пък и бързо се разчува

По-скоро бих я закарал в дерекцията и да пратя директора някъде предварително на проверка
    ~ EviL DeViL ~

Град
    Sliven
    Обстановката в тоалетната не е от най романтичните ако ме разбирате иначе защо не ? в некйоя заключена стая
    Choveshkiq harakter e mnogo stranen...izuchavam go ot godini i pak mi e trudno da precenq individualna lichnost v daden moment

http://azsymgogo.aha.bg

Град
    In the middle of Nowhere
    О божв... един път хванаха едни в нашто даскало... абе гнусна работа е тва в тоалетната няма начин да се навия на такожа нещо

axaxaxaxaxax v toaletnite na katedrata 6te e po qko osven ako ne te hvanat
    cool

Цитирай Първоначално написано от Naughty-Girl
    Немисля че чак толкова ще съм загоряла за да го направя а и миризмата в тоалетните направо възбужда
    права си!!!

Здр

В тоалетните е брутално...Иначе свирка в някоя празна стая...звучи еротично...
    Russian Aerospace Agency

Град
    Пловдив/Фитнес Клуб Масъл Арт
    много искам да го направа там ама няма с кои

Lord Give Me A Sign

....
    Vladoka rulzzz

Цитирай Първоначално написано от eNigMaTic^
    Навита съм в някоя стая да го напрая..Но не и в тоалетните..Там е гадно

Ми зависи си от настроението... все пак се водиш от тръпката...

Marijuana - because your friends just aren't very funny...

Град
    Варна
    Еми ние щяхме да го правим в унито, обаче миризмата и "хигиената" ни отказаха

6To mEnE PaK Me rAdVa tVa Da sE IzEbE6 v dAsKaLoTo oBa4e lI4No aZ Ne bIh Go nApRaIlA PoNejE rAnO IlI kAsNo cQlOtO DaSkAlO 6e rAzBeRe i tVa nE6To 6E Go PoMnQt cQl jIvOt i katO NqKoI Te sRe6nE Po UlIcAtA 6tE KazV E TaQ DeTo sE EbA V dAsKlOtO S EDiKoIsi........ a pAk nA KoItO Ne mU pUkA ImA MoQtA PoDkRePa..

Град
    Sofia
    Абе в училището не съм го правил, но пък съм го правил в една тоалетна в едно столично заведение. Беше доста тясна тоалетна , та не се получи много и да си кажа хич не беше удобно. А това че ни усетиха , като ни видяха двамата да влизаме в тоалетната си беше яко де /то тя мацката си взе чантата влезна уж минута преди мене , а след това и аз/
    Голям размер на картинката! /machoka/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си