- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пиърсинг в Добрич?
Едва ли ще ти помогна много,но една приятелка ходи при хирург...![]()
Пробвай в На тъмно...те правят...или в някой козметичен салон
Jamalska а случайно да знаеш дали в На Тъмно правят ПОД езика?
Sn1p3r_BaBy , ако питаш за Добрич, до офиса на Бергон (долу при басейна на Хотел България) има едно такова студио за правене на пиърсинги (не го знам как се нарича). Там сигурно ще можеш под езикаНадявам се съм ти помогнала
![]()
Pure white
Да и аз мислех за него,но не бях сигурна дали правят такъв там.Първоначално написано от dan4ety
бтв Ти от Добрич ли сиче и адашка си ми
![]()
Смятам,че ще се справят...До колкото имам наблюдения пиърсинга на юздата не е извънредно сложен.Хм последния път като бях си спомням,че по пътя м/у...(май беше) "ботев" тфа даскало и жп гарата имаше някакъв надпис Пиърсинг,Татуус.Ама са нз колко важи.Ще попитам някой ако още има мегдан за това?![]()
От Добрич съм, даПървоначално написано от Sn1p3r_BaBy
Сигурно правят, ама не съм проверявала, понеже не мисля да се пробивам никъде (за сега
).
Pure white
Да долу при басейна правят всякакви пиърсинги и татуировки...Ходих с една фр да си пробива пъпа там и нямаше никакви оплаквания след това...![]()
Jamalska дааа имам мерак
![]()
![]()
![]()
![]()
az malko kasno se vklu4vam v temata no za tezi koito neznaqt kazvam 4e dulu v bagriqta majat se kazva milen vikat mu erhito i pravi sicko tatoosi i pirsing absolytno navsqkade kadeto si predstaviteima daje i maketi ako me razbirate i sa6to ot mnogo hora sam 4uvala 4e e nai dobriq v D4
P.S. da vi kaja golqm pi4 e erhitosuper gotin harakter
Пич е да..Аз си пробих езика и наистина нямам проблеми![]()
![]()
![]()
![]()
Колко време ти стоя подут? Моя стоя 3 седмици и фафлех много..Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
Еми подут беше 2-3 дена а фъфлех на следващия ден само 5 минутки.btw на 2 седмици ми е и вече си хапвам всичко.Първоначално написано от SexY_LipS
![]()
![]()
![]()
![]()