.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Za romanti4niq sex

Za romanti4niq sex

Haide sega vseki da si razkaje za nai-romanti4niq sex... Tezi koito o6te ne sa go napravili neka puk razkajat za tova kak si redstavqt romanti4en sex...

4akam otgovori

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Мила,не ми се разказва Немога да си събера мислите
    Имала съм стотици романтични с моя приятел.Просто немога да реша кой е най-романтичния
    Разкажи ни ти на нас

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

...

A ne, az samo puskam temata i 4akam va6ite otgovori nakraq moje i az da vi razkaja... A ti... ami razkaji tozi, koito ne bi zabravila nikoga

Guest

Re: Za romanti4niq sex

Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy
    Haide sega vseki da si razkaje za nai-romanti4niq sex... Tezi koito o6te ne sa go napravili neka puk razkajat za tova kak si redstavqt romanti4en sex...

4akam otgovori
    4iki!pisna mi ot takiva da puskat nqkfi sme6ni temi za da ...

...

kakvo za da? Prosto pitam... Po-dobre takava tema otkolkoto 10 ot sorta na "6te me boli li purviq put...."

Guest

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от dudeto_sy
    kakvo za da? Prosto pitam... Po-dobre takava tema otkolkoto 10 ot sorta na "6te me boli li purviq put...."
    E da, shtoto ne moje da si se samozadovolqvash na drugite nali ? emi kfo da se pravi

Guest
    Права си Хубава е темата ти,но мисля,че аз точно немога да ти отговоря.Всичко помня,защото ми е харесало.Всеки секс е бил специален с нещо в момента.Може би тези,които имат по-малко такива спомени,ще ти дадат точен отговор.
    Иначе съм изпълнила фантазиите си.Винаги се стремя да направя всичко,което искам и ми идва на ум...Засега всичко съм опитала.Само не съм правила секс на Хаваите под някоя палма,ама айде да не ставам лакома

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Права си Хубава е темата ти,но мисля,че аз точно немога да ти отговоря.Всичко помня,защото ми е харесало.Всеки секс е бил специален с нещо в момента.Може би тези,които имат по-малко такива спомени,ще ти дадат точен отговор.
    Иначе съм изпълнила фантазиите си.Винаги се стремя да направя всичко,което искам и ми идва на ум...Засега всичко съм опитала.Само не съм правила секс на Хаваите под някоя палма,ама айде да не ставам лакома

Po-gore zabravih da se logna

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Фен
    Град
    Където Там
    Най-романтичния секс си е лично преживяване които ти доставя вътрешно удоволствие и не виждам смисъл да разказвам за това на другите ами ако и на тях им стане хубаво
    THE END
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

Guest
    Мм..представям си го..той ме вика у тях или ме изненадва у дома,влизам и той ме чака на вратата казва "затвори очи имам изненада" занасяме до леглото поглеждам обсипано със листа от рози.. свещи 3-4 около леглото .. ммм ..

Guest
    илии.. вечеря на свещи ..общо взето стандартни неща

hottie
    Guest
    На пясъка съвсем на брега на морето.Вълните ни заливаха

Guest
    Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    На пясъка съвсем на брега на морето.Вълните ни заливаха
    не е лошо като идея

Re: Za romanti4niq sex

Хм.. най-романтичния секс.. беше първият ми път.
    Звучи доста банално, попринцип не си падам по баналности, но изживяването беше наистина прекрасно. Беше у тях, в неговата стая. Беше с епостарал за всеки един малък детайл.. обстановката в стаята беше наистина.. вълшебна. единствената светлина в стаята беше от запалените свещи във формата на сърчице.. беше купил специално копринени чаршафи, в тон с всичко останало..
    При любовната игра усещах всяко едно докосване, чувах го.. беше си баш като пофилмите когато дава тдвама влюбенид а го правят.. с допирите по кожата, настръхвайки и тн..
    След това.. бяхме в мисионерската. Беше адски внимателен за всичко..
    Абе.. всичко беше перфектно ( попринцип не си падам романтичка особено много, ама нейсе :Р )

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    sex sum pravil ne znam kolko puti ve4e,no za nai romanti4niq koito 6te napravq ne moga da govorq o6te za6toto go o4kavam s neturpenie.... i znam 4e mnogo ama mnogo skoro tazi romanti4na fantaziq koqto imam 6te se sbudne i togava bih razkazal za neq s podrobnosti za6oto sum 100% siguren 4e 6te e nezabravimo.predi6nite mi polovi aktove ne moga da gi nareka romanti4ni... prosto taka se polu4i

Град
    Велико Търново
    o6te ne sam pravila sex i ne si go i predstvaqm kak 6te e,no kak moje da izglejda 1 romanti4en sex?ami s mn celuvki.,pregradki,dokosvaniq i taka...ddzn
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си