- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za romanti4niq sex
Haide sega vseki da si razkaje za nai-romanti4niq sex... Tezi koito o6te ne sa go napravili neka puk razkajat za tova kak si redstavqt romanti4en sex...
4akam otgovori![]()
Мила,не ми се разказваНемога да си събера мислите
Имала съм стотици романтични с моя приятел.Просто немога да реша кой е най-романтичния
Разкажи ни ти на нас![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
A ne, az samo puskam temata i 4akam va6ite otgovori nakraq moje i az da vi razkaja... A ti... ami razkaji tozi, koito ne bi zabravila nikoga![]()
![]()
4iki!pisna mi ot takiva da puskat nqkfi sme6ni temi za da ...Първоначално написано от dudeto_sy
kakvo za da? Prosto pitam... Po-dobre takava tema otkolkoto 10 ot sorta na "6te me boli li purviq put...."
E da, shtoto ne moje da si se samozadovolqvash na drugite nali ? emi kfo da se praviПървоначално написано от dudeto_sy
Права сиkakvo za da? Prosto pitam... Po-dobre takava tema otkolkoto 10 ot sorta na "6te me boli li purviq put...."Хубава е темата ти,но мисля,че аз точно немога да ти отговоря.Всичко помня,защото ми е харесало.Всеки секс е бил специален с нещо в момента.Може би тези,които имат по-малко такива спомени,ще ти дадат точен отговор.
Иначе съм изпълнила фантазиите си.Винаги се стремя да направя всичко,което искам и ми идва на ум...Засега всичко съм опитала.Само не съм правила секс на Хаваите под някоя палма,ама айде да не ставам лакома![]()
Права сиkakvo za da? Prosto pitam... Po-dobre takava tema otkolkoto 10 ot sorta na "6te me boli li purviq put...."Хубава е темата ти,но мисля,че аз точно немога да ти отговоря.Всичко помня,защото ми е харесало.Всеки секс е бил специален с нещо в момента.Може би тези,които имат по-малко такива спомени,ще ти дадат точен отговор.
Иначе съм изпълнила фантазиите си.Винаги се стремя да направя всичко,което искам и ми идва на ум...Засега всичко съм опитала.Само не съм правила секс на Хаваите под някоя палма,ама айде да не ставам лакома
Po-gore zabravih da se logna
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Най-романтичния секс си е лично преживяване които ти доставя вътрешно удоволствие и не виждам смисъл да разказвам за това на другите ами ако и на тях им стане хубаво![]()
![]()
THE END
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
Мм..представям си го..той ме вика у тях или ме изненадва у дома,влизам и той ме чака на вратата казва "затвори очи имам изненада" занасяме до леглото поглеждам обсипано със листа от рози.. свещи 3-4 около леглото .. ммм ..![]()
илии.. вечеря на свещи ..общо взето стандартни неща![]()
На пясъка съвсем на брега на морето.Вълните ни заливаха![]()
не е лошо като идеяПървоначално написано от the_hottie
![]()
Хм.. най-романтичния секс.. беше първият ми път.
Звучи доста банално, попринцип не си падам по баналности, но изживяването беше наистина прекрасно. Беше у тях, в неговата стая. Беше с епостарал за всеки един малък детайл.. обстановката в стаята беше наистина.. вълшебна. единствената светлина в стаята беше от запалените свещи във формата на сърчице.. беше купил специално копринени чаршафи, в тон с всичко останало..
При любовната игра усещах всяко едно докосване, чувах го.. беше си баш като пофилмите когато дава тдвама влюбенид а го правят.. с допирите по кожата, настръхвайки и тн..
След това.. бяхме в мисионерската. Беше адски внимателен за всичко..
Абе.. всичко беше перфектно( попринцип не си падам романтичка особено много, ама нейсе :Р )
sex sum pravil ne znam kolko puti ve4e,no za nai romanti4niq koito 6te napravq ne moga da govorq o6te za6toto go o4kavam s neturpenie.... i znam 4e mnogo ama mnogo skoro tazi romanti4na fantaziq koqto imam 6te se sbudne i togava bih razkazal za neq s podrobnosti za6oto sum 100% siguren 4e 6te e nezabravimo.predi6nite mi polovi aktove ne moga da gi nareka romanti4ni... prosto taka se polu4i![]()
o6te ne sam pravila sex i ne si go i predstvaqm kak 6te e,no kak moje da izglejda 1 romanti4en sex?ami s mn celuvki.,pregradki,dokosvaniq i taka...ddzn![]()
Руса кукличка