- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kofti sreshta
Znachi tova predi 2 godini beshe pusnato kato anketa vuv vestnik TL no vse pak mislq che shte se poluchi interesno
Kak proteche nay gadnata vi sreshta do sega
![]()
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
Emi be6e ne6to kato sre6ta-razdiala![]()
Ne mi se govori...![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
mi az nemoa da kaja 4e do sea e imalo gadni,eeeee samo edna no...no coment![]()
emi ni6to osobeno-prosto se skarah s mom4eto
Еми не съм имала ужасни срещи. Когато съм се карала с гаджета или е било по телефона или по друг начин , но на живо никой няма смелостта да каже на другия всичко в очите.
Пък и дори нещо да не върви , аз винаги развеселявам обстановката или поне се старая![]()
Не,не мисля че досега съм имала ужасна среща!Случвало се е да има малки кавги,но те траяха няколко минути!
И аз не мисля,че съм имала чак ужасна срещаАко се сетя за някаква такава ,ще пиша.Нормално е понякога нещата да не са както трябва обаче
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ами аз не съм имала кой знае колко кофти срещи до сега. Най-зле беше, когато ми се наложи само аз да приказвам толкова време, то накрая вече си смучех думите от пръстите, гадно беше![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Ами когато разкарах гаджето.В същност не беше толкова зле...харесах физиономията му![]()
Не си спомням да е имало такава..сигурно има, но ся не се сещамне е била чак толкова ужасна
Еми аз съм имала само 1 гадна среща когато с момчето излезнахме и точно след 15мин се изпокарахме.Не ми се припомня.Беше ужасно.Не го пожелавам на никого![]()
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`