- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ANTI RAP
Да съм казал че в България няма РаП?
Ако стаа дума за тфа го казах ф смисъл, че в БГ най-популярна е чалгата.Първоначално написано от Lil` Bow Wow
Рапа Е най-слушаната музика(не говоря само за ъндърграунда щот него не го слу6ат чак толку мн хора)
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Da werno w Bg e 4algata nai-populqrna
Mi nz za drugade ama primerno w 6tatite..ako se wqrwa na ridata mi tam rapa ne e mnoo na po4it..pone sred belite...
Рапа ми харесваше като бях на 13-14. Сега вече ми е скучен. Рапа си остава музика за подрастващи. Да се кефят на псувните, колите и ланците на изпълнителите.
Скромните ми познания по икономика ми казват, че некомерсиална музика не съществува, поне от икономическа гледна точка. А беше крайно време да се пусне тема "Анти-рап", така, както се пускат постоянно "Анти-чалга" и "Анти-метъл" и както е крайно време да се пусне "Анти-електронна музика". Разни хора, разни идеали.
П.С.> Сега всеки ден, всеки час, навсякъде, има мат`риал!![]()
Левски шампион але але!
абе стига си говорила глупости ! заклета рапърка - ХАХАХА!Първоначално написано от Elitooooo
точно!Заклетите рапъри са ЪНДЪРГРАУНД!
а бе хора вие сте ми много интересни (визирам тоя който е пуснал темата и неговите привърженици)...какъв е смисълът от пускането на подобни теми? анти-рап, анти-чалга, анти-метъл, анти-синьо, анти-коприва, анти-близалка, анти-плюнка...бля-бля... да не си мислите че като пуснете такава тема, и като ви отговорят няколко с вашите възгледи, ще промените мнението на привържениците на рапа?! хахаха та това е смешно.. как не можете да проумеете че има разни хора и всеки си се кефи на нещо, вас като не ви кефи просто не се занимавайте с него...щото факта, че даже пускате такава тема 'анти-рап' показва че малко или много мислите за него... надявам се ме разбирате какво искам да ви кажа...айй със здраве) и бтв тва че рапа е за подрастващите е мноо тъпо изказване
)))))))))))) нищо лично
Everything around you is HIP-HOP!!!
Хехе...аз ако се кефа на няква чалга,то тя ще е некъв див мангалски кючек,ма иначе не ме радват нормалните чалгиПървоначално написано от AvLee
![]()
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Първоначално написано от wan`a`doo
мен пък точно тея мазни кючеци супер много ме тварят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kakuv e smisala na rapa ? koli pari jeni e mai svur6iha za nekoi koito kato bil maluk iskal da stane gangster. Slojil si kurpa na glavata nekva lamarina za 3.50 lv na vrata i oppa ve4e s G. Rap ako tva e muzika s izciklil ritam edna ubita melodia i rimata do tuk sme s tvor4estvoto. Nekoi ot tezi bastuni nekoga noti vijdal li e ???
ти що говориш само заучени работи бе? че тва всеки който не е запознат го плямпа...колкото да се направи на интересен и да каже нещо..на всяка чорба мерудия както се казва.... като си чул една две песни в които да се пее само за пари и коли и жени, тва не значи че всичките са такива! сега например..аре да не давам с теб...ама имаме човек Х. и тоя човек е супер тъп,ама нали принадлежи на човешката раса.....значи ли тва че всички хора сме тъпи???????? що по едно нещо съдите за всичко???
я тогава ми кажи възрастовата граница на слушащите рап дали минава 16 ? И не ти говоря за такива, които слушат черно между другото, а за по-вманиачени, които си мислят че като слушат DMX, 50 Cent,Xzibit, Dr.Dre...и са гангстери...Първоначално написано от bad4e
да бе , да приличам на генгстаПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
А границата на слушащите абсолютно най-гангстерския възможен ъндърграунд, забит дълбоко в миманса, прованса и тем подобни, достига не повече от 20 години, освен 5% изключения. Откъде знам ли? От лични наблюдения!Първоначално написано от LunaTriCk
![]()
Левски шампион але але!
Ти за момче ли се имаш вече ?Първоначално написано от LiNkiN4eTo
air_J, именно. Баси, не мислех, че някой ден ще сме на едно мнение![]()
надминава доста над 20! ма аре говорете си простотиите...
да, има не порастнали деца. Никой не е казал, че няма. Но са частични случаи. Много по-голям е процента на 16 годишни "рапарчета" отколкото на 20+.
Ейййй деа...MTV глеате ли?Концерти глеате ли?Само с лапета ли е пълно?Изтегли си концерт на Eminem,Snoop Xzibit,Dre aуеее който хваниш рапър и ми кажи има ли деца на концерта.Деба кфо говорите простотий.
има и генгста момичета,но макар да слушам тази музика , не съм от тях!Първоначално написано от LunaTriCk
Това си беше чист автогол...Първоначално написано от Lil` Bow Wow
Togava specialen pozdrav za Linkin4eto s pesenta na ork.Kristali-TelefoniПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Ахаха що?Първоначално написано от LunaTriCk
Аре и аз да си кажа, че мразя рап-а, мразя и LP, мразя и чалгата, т'ва е най-тъпата музика според мен. Viva la METAL, viva la CRADLE![]()
![]()
![]()
Специален поздрав за всички които могат да го издържат Cradle of Filth - Heаvеn Torn Asunder
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
Баш пък Крейдъл са позор за метъла. Аз лично не знам в roadrunner records да има метъл групи. Там гъмжи от поьзори като крейдъл + няколко едвам държащи се нео-метъл бози + много nwoamhm.
Що да са позор ве, и к'ъв neo metal те гони при cradle.
If you want to fuck the sky, you must teach your dick to fly.
dA TE ebA v anTi-UmNiq Guz...![]()