- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ANTI RAP
Ne bih kazal 4e mrazq rapa prosto me draznqt rapyrite 6toto sa nekvi pozoir4eta i se pravqt na golemi gangster4eta.Prosto sa sme6ni.Cradle sa prekaleno komersialni ne me kefat. Immortal forever.
Хахах ИМОРТАЛ форевър! Имортал умряха като група бе момче!
Не съм казал, че Крейдъл са нео метъл. Казах, че са позор за метъла.
Immortal jiveqt vyv snegovete,severniq vqtyr,koito obgry6ta severnite planini zaledqv6t studenite syrca na Black metalite.Te vinagi 6te jiveqt v syrcata na fenovete.Vse pak da ne zabravqme kak se kazvat Immortal(bezsmyrten).plus tva ne slu6am samo Immortal kakvo 6te kaje6 za Dimmu Borgir.
P.S.
OT SDUD UMRI ABBATH BYDI
mighty revendark.![]()
Обичам ги тея теми, бре, хахаха![]()
![]()
, просто тука можеш да се побъркаш от смех !Научете се, че има мноу неща, дет' не ги разбирате, кфо значи АНТИРАП, ти знайш ли кво е рап, бе, 50цент ли, кой бе?! Или българските (ХАХАХаХаХ)"рапъри" ???
То и аз не сам кой знай къф фен, ма вии сте откачили да кажете, че мразите тая муззика, научете се, че почти в всяка музика има нещо красиво и уникално, дето другаде нема да го намериш!Ей слушам си аз ЛП, Металика, Меноуар,Тупак, и кво ли не...и според настроението различни неща ми се слушат, и по разл. начин ми въздействат. Е, има музика, дет' винаги, щом си я пусна и откачам, ам тва е друг въпрос... аЙ Peace!, и стига с тея глупости, стига сте мразили .
Всяко нещо - хубаво или лошо оставя след себе си празнота.Ако е било лошо празнотата се запълва от само себе си, но ако е било хубаво, можеш да я запълниш само с нещо по-добро...
Ърнест Хемингуей
ами аз не обичам рапа, но не мога да кажа, че го мразя, защото за мен това е доста силна дума и не мога да кажа че повръщам секи път, когато чуя рапПървоначално написано от ANTI RAP
![]()
Иначе ЛП ме кефят :P
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!