- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ANTI RAP
Neka vseki koito mrazi rapa si izkaje mnenieto tuk ta da se vidi. A da i LP koito go drazniat da se otzove.
P.S. METALLICA & MEGADETH
Аз мразя да мразя! Толкова много мразя, чаткаш ли ме? Рап мразя, фънк мразя, реге мразя, поп музика мразя, оперно пеене мразя, рок мразя, метъл мразя, чалга мразя... Абе всякаква музика мразя - джаз, пънк, ска, кънтри, електроника, скърцане с тебешир по черна дъска, българска народна музика... Капиш `и??
Първоначално написано от ANTI RAP
![]()
ееее, чак пък да мрзим-нема такова нещо. не го харесвам, но всъщност въобще не обръщам внимание на рапърите.
а, да linkin park дразнят.
untoten
Temata е тъпа. Има адски зарибяващ рап. Insane Clown Posse, Dark Lotus, Swollen Members, Deadly Mindz, Non Phixion, Ill Bill, Gravediggaz, The Arsonists и т.н. Да знаете, че рапа не е във 50 СТИНКИ или в ЕМИНЕМ. Те не струват. Бтв МЕТАЛИКА са продажници.
MEGADETH FOREVER, U LUZERS!
eee tva e mn t1po.. i az ne s1m priv1rjeni4ka na metala ili na 4algata ama ne si izkazvam mnenieto ..ili da kaja 4e neshto mrazq..vseki si ima vkus az p1k s1m luda fenka na tupac i smqtam 4e vseki ima pravo da haresvam kakvoto si iska..tva 4e ti ne haresvash rap si e tvoi problem...dai az kato ne haresvam 4alga ili metal da sloja takava tema..!
Radvai se na tova koeto imash dnes i se bori za onova,koeto iskash da imash utre!
e...rapyt po princip e mn smislena muzika, no ako se s4ita4e mi6o 6amara ne e rapyr...
az nyamam ni6to protiv raparite... ima dosta dobri textove, no ima i takiva, koito sa napravo po6li i otvratitelni...
za drugoto---da jivee svobodata , 4e i nie pokrai neq![]()
we'll die alone like a stone ^^
Първоначално написано от Jamalska
но все пак , всеки с вкуса си!
Оф пич, осъзнай се.Ако токова ти трябва да мразиш, имаш по оснотелни причини за много други неща.Всеки стил носи по нещо уникално на този който я слуша.Щом нямаш нужда от това което дава рапа ОК.Metallica слушам от както се помня, Megadeth също много ме кефят.Не бъди ограничен живееш в свободен свят, възползвай се.Ако има кой да ти го поднесе по подходящ начин не се знае....знам от опит.
Поздравявам те с Metallica - Ride the lightning![]()
It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!
ъхъ...а фо ми пречи на мене да си слушам
ДРС и в следващия момент да си пусна металика или фото и да е там другопроблем?
бтв ЛП имат само една песен дето моа да
слушам без да драйфам после![]()
ne bix kazala 4e go mrazq,no ne go slu6am 6ot mi e tap stil muzika![]()
коя :PПървоначално написано от VirginPunk
Хейтарчо0о0о, кво ти пречи рап музиката бе люляк мамин?Ти освен Шамара и Спенс друг рап слушал ли си че се прайш на зъл?
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
abe vij ne isakm da se pravia na zul az ti govoria 4e tva e super sme6na muzika ako moga da q nareka taka 6tot ne znam rapur koito da moje da pee kakva e celta na jivota im na teq be vij go kopeleto 4erno deto sam si tursi pri4ina da go slojat na 1 va str 50 cent 9 puti go dup4ili i kvo ve4e e opasen samo go karai po-spokoino
Хахахахаха 50 Cent xaxaxa...
Пич за тфа ти казах...Слушал си 8 песни ф стил рап и вече даваш оТценки.Тфа ме дразни деа...За да мразиш нещо трябва да го познава6,пък щом като 4уй6 рап са сещаш за 50 Сеnt...
Ми да..Дупчили са го и в затвора е лежал,тфа некфа проблематика ли е?Тфа узначаа че е преживял тфа което пей ф песните ем не кат некфи кат бг рапърите дето кат флезнат с взлом ф некфа книжарница и вече са генгста шит.Слушай си метала или там кфот слушаш и недей да мразиш,щот и да мразиш и дан мразиш се тая.Просто рапа си рулира и е най слушаната музика.(не стаа дума за БГ щот тука е друга музиката)
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
Abe ti lud li si?
rapa e edinstvenata smislena muzik![]()
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Аз пък супер много се кефа на рапа и тва е най-якята музика и може да се слуша от почти вси4ki
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
И това го казваш точно ти?Първоначално написано от Elitooooo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Левски шампион але але!
М/у рапа и чалгата има някава невидима връзка...Първоначално написано от air_J
Ама тва сериозно го казвампознавам хора дето слушат мангласки ритми,ама се кефят и на супер здрав рап
![]()
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Първоначално написано от air_J
хахаха да ве , наистина![]()
ако твърдиш че си фен на чалгата и рапа , то или не си никъф чалгар или не си никъф рапър![]()
Рапа е ...ууфф...туй е нещото дет мноу здраво ме дразни
Аз съм циганче, само ако знаеш колко oi групи с rap елементи има...Адски си зле.
Ami moga samo da ti kaja 4e slu6am 4alga,no sam i zakleta RAPARKAПървоначално написано от LiNkiN4eTo
Ako iska6 mi viarvai
to ednoto bez drugoto...nakade taka
![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Заклета рапърка? И кво слушаш? 50 ЦЕНТ? ДМХ? ТУПАК? най-извстните? Заклетите рапъри са ЪНДЪРГРАУНД! тупак пък е много зле като рапър. Песничките му са некви гейски....ЧЕЙНДЖЕЕЕС!!! ХАХАХА
За началото съм съгласна ама после мога да се карам по друга тема.Първоначално написано от Lil` Bow Wow
РАП В БЪЛГАРИЯ ИМА!Аз и още достатъчно хора го знаем...това че не се е комерсиялезерал е отделен въпрос...А това че рапа е най-слушаната музика може да ме откаже да го слушам,но за щастие не е така...Наистина има доста хора, които да слушат качествен рап,но чак най-слушан...