.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Obezkosmqvane

gost
    Guest

Obezkosmqvane

Kude spored vas trqbva da se obezkosmqva edin muj. Koi kosmi vi drqznqt.

тази тема маи не е за тук..объркал си раздела..но както и да е.мен ли4но ме дразни ако има губер4е отпред на гърдите..

Guest
    Dolu :P

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    spored men trqbva da se obezkosmqva dolu i pod mi6tnicite 100%
    na krakata kakto toi si preceni vse mi e taq :P
    a i na gurdite i gurba da ima kosmi e ujasno
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

emi az ne obi4am muj s gladi4ki kra4eta,ujasno mi e,nqma ni6to mujko v tva,e ne stava vupros da ne se vijda koja ot kosmi,no vse pak..
    ta po temata-podmi6nicite ,gardite i garbut,ostanaloto mi e vse edno ob6to vzeto
    just play the GAME

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    korem4eto i .... to e qsnouuuuuuuuuuu

Re: Obezkosmqvane

Цитирай Първоначално написано от gost
    Не е вярно, че момичетата не обичат космати мъже... :P

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Задължително трябва да си обезкосмяват оная работа и под мишниците, а на другите места както те сами си преценят!

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    spored men trqbva da se obezkosmqva dolu i pod mi6tnicite 100%
    na krakata kakto toi si preceni vse mi e taq :P
    a i na gurdite i gurba da ima kosmi e ujasno
    absolutno sam saglasna no e jelatelno navsqkade

ae da shte se brysnem... to nakraq myjete shte zaprili4at na jeni...
    a jenite shte stanat myje..... nakade shte ide toq svqt

nikoi da ne se brysne...

mess with the cool die like a fool !!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ами задължително отдолу!иначе на другите места ако няма много косми,няма нужда.Но е добре да няма косми под мищниците и гърдите
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Определено мъжете трябва да се бръснат (бръснем) по мишноците и "отдолу" (половите органи). Определено не е много приятно да не си се бръснал скоро (брада, мустак) и момичето да вика "Уфф...кога ще се обръснеш...боцкаш". Пък и не е лошо едновеждите да се превърнат в двувежди.

Аре ся ми помогнете. Чудя се за краката? Ако го направя ще е само веднъж - два пъти. Надявам се не повече. Че чудя се дали
    Другото..около.гърдите...(то мойто не са млечни зърна но..) около зърната само и ме дразнят супер яко. Много е тъпо да имаш там (само там). И то някви черни, дебелички

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Определено мъжете трябва да се бръснат (бръснем) по мишноците и "отдолу" (половите органи). Определено не е много приятно да не си се бръснал скоро (брада, мустак) и момичето да вика "Уфф...кога ще се обръснеш...боцкаш". Пък и не е лошо едновеждите да се превърнат в двувежди.

Аре ся ми помогнете. Чудя се за краката? Ако го направя ще е само веднъж - два пъти. Надявам се не повече. Че чудя се дали
    Другото..около.гърдите...(то мойто не са млечни зърна но..) около зърната само и ме дразнят супер яко. Много е тъпо да имаш там (само там). И то някви черни, дебелички
    ако питаш мене краката може да ги пропуснеш...но гърдите задължително!!!

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Цитирай Първоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
    Задължително трябва да си обезкосмяват оная работа и под мишниците, а на другите места както те сами си преценят!
    Напълно съм съгласна с теб. На мен ми харесва, когато мъжа има окосмение по гърдите
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Град
    Варна
    задължително един мъж трябва да е космат, потен и миризлив!какъв мъж е иначе тогава?!ахахаххахахах
    ся сериозно:тряя си маха на подмишниците гърдите корема и пишката ;]

Голям фен
    Като гледам момиченцата ги избива на лезбийство... Искате жени, а не мъже!!! За под мишниците съм съгласен, защото като се изпотиш неминуемо става неприятно, въпреки че махането на космите не помага много, но все пак е по-добре. Но я ми кажете защо да си обръсна оная работа ? Там се подстригвам и скъсявам космите, но по съвсем различни причини от тия, които ще ми изтъкнете вие. Та дайте ми една сериозна причина освен това, че сте решили, че не ви харесва.

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Като гледам момиченцата ги избива на лезбийство... Искате жени, а не мъже!!! За под мишниците съм съгласен, защото като се изпотиш неминуемо става неприятно, въпреки че махането на космите не помага много, но все пак е по-добре. Но я ми кажете защо да си обръсна оная работа ? Там се подстригвам и скъсявам космите, но по съвсем различни причини от тия, които ще ми изтъкнете вие. Та дайте ми една сериозна причина освен това, че сте решили, че не ви харесва.
    MI shtom nie go pravim vie shto da ne go pravite a a? Osven tva e super gadno i kosmato blqk sux

Бръсненето на интимните места е абсолютно задължително за мен.

kfotidreme
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    MI shtom nie go pravim vie shto da ne go pravite a a? Osven tva e super gadno i kosmato blqk sux
    Mi nie 6tom si brusnem mostacite 6to vie ne po4nete a? Pri mujete mustacite sa prosto vupros na izbor, dokato pri jenite proklqtie .

---Koaliciq "Ne pestete 20 st, kupete si samobrusna4ka, predotvratete infarkt!!---

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от kfotidreme
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    Mi nie 6tom si brusnem mostacite 6to vie ne po4nete a? Pri mujete mustacite sa prosto vupros na izbor, dokato pri jenite proklqtie .

---Koaliciq "Ne pestete 20 st, kupete si samobrusna4ka, predotvratete infarkt!!---
    mi ok hodete si kosmati ama posle sa ne oplakvaite kat vi neshtat xaxaxaxxaxaaxaxxxaxxxx

Кви са тея глупости за пълно обезкосмяване на мъжете.Абсолютна глупост.

Жоро Бастуна
    Guest
    Бла бла....Аз само ги подкастрям и имам с какво да скрия тия косми под мишниците (след доста лицеви)

Сега относно бръсненето по корем и там цялото тяло,да не съм луд да хода като некво бръснато педерасче,секи два три дни мъки и простутия че на оная дет я лашкам не и били приатни космите,ами кат не са и приатни аз кво да направа да се бръснем кат педро спецялно заради нея да да се кат ни и изнася мацки колко щеш

Цитирай Първоначално написано от Baccara
    Бръсненето на интимните места е абсолютно задължително за мен.

Да ти кажа аз мисля абсолютно съсщтото... най-малко го правете от оважение към партньора/партньорката.... др. си е личната хигиена, азпоне си я спазвам

Град
    shumen

Re: Obezkosmqvane

Цитирай Първоначално написано от gost
    mislq 4e tova e tema nomer 1 000 000 000 na tema obezkosmqvane na maje... mislq 4e ve4e idq li o6te nqkoq 6e poly4a ydar... to verny tarsa4kata za ni6ty ne q imate... ili v tozi sly4ai skrolera nadoly po stranicata

navsqkade kadeto i jenite se obezkosmqvat - tam i majete obi4am da sa gladki... antiseksizam rulZ... kak da e de... nai-obsajdanoto e dali da si brasnat krakata... aaz obi4am mom4eta s brasnati kraka - mn mn mn pove4e me kefqt... ama ne e ba6 zadaljitelno aide... apak doly i mi6nici - 100% zadaljitelno... aide ot doly ne e nujno da e izcqlo golo ama da ne e gora - da si imame yvajeniqta
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Аз обичам да си обезкосмяват цялото тяло... Определено се чувствам по-комфортно,когато приятелят ми не е някаква горила или от сорта
    .... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си