- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичета
Да видим сега момичетата големи ли ги (мъжките достойнства) обичат или по-малкимоля да бъдете искрени :P
THE END
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
mi nz,ako govorim za momi4etata kato cqlo nad 18,ama az se kefa na 16,17,18eeeee moje i nekoi batko de
![]()
Аз май не си до изясних темата сега я оправям или по-точно задавам пряко въпроса за да няма обърквания
THE END
Admin-Coki:
da, kato se suble4e mom4eto purvata rabota da izvadq liniika, ako mine testa-mine, ku ne - mine- drug put![]()
puk i vajno e ka4estvoto
Love Is Folly!!!
Абе има момичета които не си лягат с момчето заради точно този прецедент. Знам как един приятел седи на сухо щот пениса му е 23 (Той се е хвалил, пък и момичета са го подвърждавали) сантиметра и повечето момичета като го видят и се отказват.
THE END
ПхахахХахХАХаа БЕЗ КОМЕНТАРПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
16-18 е истината![]()
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
spored me 16-18 e idealno....
За мен размерът няма значение. Има други доста по-важни фактори, които да направят сексът готин и влудяващ. На някой като му е 25 см ама не може да направи нищо както трябва в леглото файда от цялата работа!
Добре какво толкова всички момчета сте се паникьосали на тема размера ви.Според мен няма значение важно е какво правиш с него и най вече да знаеш как да го направиш.
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
Ако има право на избор между "малък или голям", ще избера малък
\nikva faidaПървоначално написано от THE_GANGSTA_GIRL
![]()
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
да бе да , момчетата сте толкова зарибени на тема " Искам голям хуй " , че едва ли не , вече някви магий ще правите да ви порасне повечеПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
иначе съм съгласна с Да_Генгста_Гърл![]()
razmerat nqma zna4enie okolo 16sm e 4udesno vajna e debelina i nai ve4e kak go izpolzva
Май май наистина 16-18 е най-предпочитаната .... е хубаво е човек да спада към тази група особенно ако знае как да си върши работата :P
THE END
Admin-Coki:
16-18 разбира се!
Наскоро гледах един филм във които един си зака4а6е не6то на оная работа за да му пораснеи маи наистина е убииствено важно за вас колко вие голям
![]()
CRAWLING IN MY SKIN
THESE WOUNDS
THEY WILL NOT HEAL!
FEAR IS HOW I FEEL
CONFUSING WHAT IS REAL!!!
predpo4itam po-golemi,za6toto sa po-opitni.A ne niakoi po-malki,koito da se u4at varhu men
Momi4e ti nikoga ne naraniavai,4e ne znae6 kolko ia boli.S momi4e nikoga ne se ebavai,za6toto nakraia ebania 6te si ti!!!
Ами то на Наполйон му е бил 10см ама си е знаел занаята човека![]()
Труден въпрос ми задаваш..Можеби размерът наистина няма значение, стига да не е повече от 18 сантиметра.
Случвало ми се е и не че беше лошо, но с по-малък по- добре. Ще отговоря - между 10 и 18 :P
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
16 do 18
ami az sam ot 15 18
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!