Ще се опитам да отговоря на въпросите ти от страната,която аз я виждам и разбирам:
Niakoi pital li se e za6to horata se razboliavat ot Anoreksia i Bulimia?-Това става несъзнателно и именно от стремежа да се харесаш на околните,а после страхът да не върнеш килограмите си и психическата нагласа,която си си изградил са основните неща,които са пътя към болестта
Pital li se e kak se 4uvstva ili dali vuob6te se 4uvstva niakak bolnia?-Чесно казано неNIkoga da si iskal da otslabne6?-ДА,въпреки че много хора са ми казвали,че нямам нужда
Iska6 li da im pomogen6 ili iska6 li da si na tiahnoto miasto?-Ако можех,разбира се,че бих искала да им помогна,но не бих могла!!!Това е психическо състояние и болест и именно затова единствено спициализиран лекар би могъл да им помогне!НЕ,не би искала да съм на тяхно място(та кой би искал да бъде болен )
Boleduval li si ot tova?-Не
Izkaji mnenieto si!!!-Мнението ми,е че човек трябва да се харесва такъв какъвто е,да има повече воля,да не позволява да се подава на такива неща...и ако наистина е болен от анорекссия или булимия то наистина трябва да си признае пред себе си и да потърси лекарска помощ навреме!
Ako iska6 ili niama koi da go kaje:NEDEI!NE PROPILIAVAI JIVOTA SI!HARESVAI SE TAKUV KAKUVTO SI!!!NE PRAVI NE6TO ZA KOETO POSLE 6TE SUJALIAV6,NO 6TE E TVURDE KUSNO! -Ако няма кой да ми го каже,но го искам то тогава значи ще съм разбрала полужението си ще си го кажа сама на себе си и ще опитам да се преборя с всичко това!