Toва, което Гост и ReNi^^^ казаха е пълната истина! Знам го от личен опит. За жалост и аз се сблъсках с булимията и сега се опитвам да се справя с тази болест сама, макар и да е супер трудно! При мен се случи почти както при ReNi^^^ , но аз почнах да повръщам след като бях направила една дълга диета и бях свалила супер много килограми. Но усетих, че след диетата колкото и малко да хапнех и веднага се чувствах преяла и реших само веднъж да го направя, но после се повтори отново и отново...
Диетите почнаха от комплексите , които ми бяха "засъдили" в главата всички които ми се подиграваха, но и още по-лошо ->близките, които винаги от малка все повтаряха че трябва да се отслабва... когато почнах да отслабвам се радваха...а случеше ли се да кача 1кг само след поредната диета отново почваха да натякват че сам надебеляла...абе винаги недоволни имаше.
А повръщането просто изглеждаше лесен начин да ям пред тях и храна да влиза в корема, но и да не качвам нищо. Това всичко само и само да се харесаш на момчетата и да покажеш на гадните момичета които ти се подиграват, че си дебела , абе въобще на всички които те мислят за едно нищо щом си по пълен.
Това е, просто искам да кажа на всички момичета, че няма смисъл да се стигат до такива краиности и че никои не заслужава така да се мъчите само да им се харесате. Ще разберете, че първо е много приятно да виждаш как те харесват всички когато сте по слаби, но ако продължавате ще разберете и че е много лесно без да искаш да се сдобиеш с тази болест, от която е супер трудно да се отърваваш, но по често много лесно се умира от нея.