- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Help malko problem
awe iam edin problem tuka i nz ko da naprava na4i mnoo se pota no strannoto e 4e samo pod mi6nicite i drugade po4ti ne osven ako ne sam bi4il tenis 4 4asa de taaa vaprosa mi e kak da spra da se pota 4e stra6nno mnoo me drazni po dmi6nicite i me e gnus takoa polzvam tuka nekvi prostotii ama poonqkoga i te ne pomaga t![]()
![]()
1-vo obrusni se
2-ro izpolzvai stick rexona primerno
ako si pulen ili prosto sa ti takiva jlezite ni6to nemojesh da napraish shte se primirish!
mda i drugo moje6 da si sloji6 talk ponqkoga pomaga. a i redovno se podmivaiПървоначално написано от RATATATATAT
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
mi parvo ne sam palen vtoro brasna se i kvo ozna4ava da se podmivam seka ve4er se kapa xx taka4ee qvno nema opraviq takova mi e tqloto 4e barzo se poti mi oki 10x za savetiteПървоначално написано от Chiana
еми глей ся, първо тряа секи ден да се къпеш и второто- натривай сода или талк![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
Кат0 заначал0 се бръсни д0ста чест0 п0дмишниците, не 0ставяй да има к0сми! Друг0, купи си сух дезед0рант на Дав (D0ve Dry). Нанеси г0 п0дмишниците, кат0 преди т0ва си махнеш блузата и си я сл0жиш 5 минути след нанасянет0Първоначално написано от Galfona
![]()