.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Help malko problem

Galfona
    Guest

Help malko problem

awe iam edin problem tuka i nz ko da naprava na4i mnoo se pota no strannoto e 4e samo pod mi6nicite i drugade po4ti ne osven ako ne sam bi4il tenis 4 4asa de taaa vaprosa mi e kak da spra da se pota 4e stra6nno mnoo me drazni po dmi6nicite i me e gnus takoa polzvam tuka nekvi prostotii ama poonqkoga i te ne pomaga t

RATATATATAT
    Guest
    1-vo obrusni se
    2-ro izpolzvai stick rexona primerno

ako si pulen ili prosto sa ti takiva jlezite ni6to nemojesh da napraish shte se primirish!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Цитирай Първоначално написано от RATATATATAT
    1-vo obrusni se

ako si pulen ili prosto sa ti takiva jlezite ni6to nemojesh da napraish shte se primirish!
    mda i drugo moje6 da si sloji6 talk ponqkoga pomaga. a i redovno se podmivai
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Цитирай Първоначално написано от RATATATATAT
    1-vo obrusni se

mda i drugo moje6 da si sloji6 talk ponqkoga pomaga. a i redovno se podmivai
    mi parvo ne sam palen vtoro brasna se i kvo ozna4ava da se podmivam seka ve4er se kapa xx taka4ee qvno nema opraviq takova mi e tqloto 4e barzo se poti mi oki 10x za savetite

еми глей ся, първо тряа секи ден да се къпеш и второто- натривай сода или талк

Любовта е най-висшата степен на омразата

Guest

Re: Help malko problem

Цитирай Първоначално написано от Galfona
    awe iam edin problem tuka i nz ko da naprava na4i mnoo se pota no strannoto e 4e samo pod mi6nicite i drugade po4ti ne osven ako ne sam bi4il tenis 4 4asa de taaa vaprosa mi e kak da spra da se pota 4e stra6nno mnoo me drazni po dmi6nicite i me e gnus takoa polzvam tuka nekvi prostotii ama poonqkoga i te ne pomaga t
    Кат0 заначал0 се бръсни д0ста чест0 п0дмишниците, не 0ставяй да има к0сми! Друг0, купи си сух дезед0рант на Дав (D0ve Dry). Нанеси г0 п0дмишниците, кат0 преди т0ва си махнеш блузата и си я сл0жиш 5 минути след нанасянет0

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си