Цитирай Първоначално написано от Деската
Здравейте момичета!
Имам съмнения за цветна бременност и много ще се радвам,ако си кажете мнението.Значи мензиса ми е много странен,имам по 3-4 капки на ден,а пък като се избърша има леко розово или кафяво и много рядко червено и то е някакси по-тъмно и нямам абсолютно никакви болки.Такова нещо никога не ми се е случвало и това ме накара да се осъмня,а всъщност съмненията за бременност започнаха от преди това,защото:
-последната ми менструация беше на 2 ноември и от 16 започнаха да ме болят яйчниците и особено десния,а понякога имяше някакви като пробождания в средата където е матката
-гърдите ме болят и определено са станали малко по-голями,горещи са и вените са изпъкнали,зърната ми също са станали голями
-често пишкам
-имам много голям апетит и дори сега кагато съм в ''мензис'' а иначе в това състояние нямам никакъв апетит
-имаше една сутрин когато се сабудих с главоболие и ми стана много неприятно от една миризма
-понякога страшно много ми се спи и се чувствам така все едно цял ден не съм сядала,а всъщност нищо не съм правила.Моля ви кажете според вас дали е бременност
най добре си вземи тест нищо не ти коства поне да се успокоиш..защото не може да гадаем.. като че ли имаш признаци за бременност но наистина може и да си просто болна и затова да пишкак често и т.н а цикъла ти заради времето да се е променил.. особено човек като се притеснява и всяко нещо му се вижда като признак аз 1 път бях правила секс без презерватив и след 1-2 дена бях яла нещо развалено и повърнах и се шашнах че съм бременна въпреки че не може след 2 дена вече да проявявам признаци на бременност така че може и да си въобразяваш.. но вземи тест все пак