- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говорите ли си по време на секс ?
Iskam da vi popitam , kogato pravite sex govorite li si i kakvo si kazvate ?
Plachi tiho, smei se visoko, lubi silno i otmashtavai jestoko !
Eto tova e 10x za tozi otgovorПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
izob6to![]()
Love Is Folly!!!
da
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
emi mojebi po nqkoga po malko no ob6to vseto NE
zvu4i mi qko no kato doide momenta sigurno shte se otkaja poradi red pri4ini.ne e li po dobre v kolata ako nqte drug izbor
Osven
AAAAAAAAAAAAA I OOOOOOOOOO niama drugo ne6to![]()
Slu6ai pesnite na Anelia i 6te razbere6 :P
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
Еми само по една две думи може би ... иначе слушаме музичка, не че много й обръщаме внимание![]()
Aha,mnou e pravo momi4eto tuka.....Първоначално написано от Elitooooo
По принцип не,но понякога - да.На мен много ми харесва,когато си говорим.Е,не да обсъждаме уроците по история де.Но понякога и музиката може да замести всички думи.. :P
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
ми понякога да, но нещо кратко
е ако става въпрос за някакви разговори ...не и въпроси съ6то не![]()
няма ко да добавяПървоначално написано от NoEx
![]()
Lele Elitoooooo ma ti si mnooo napred s materiala we,na 14 i ve4e se 6iba,orgazmi polu4ava,lele iskam i az taka we.Po temata NEПървоначално написано от Elitooooo
napravo deistvam
![]()
Ти от къде знаеш бе, Ели ???Първоначално написано от Elitooooo
Най-яко е да се наслаждавате на момента няма смисъл от излищни приказки и да има няква музика колкото да не е без хич и тва е
THE END
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
не,наистина тфа не е най-подходящото време![]()
И все пак може някои да обсъждат резултатите от изборите знае ли човек ама не вярвам да има такива хора ....![]()
![]()
Cha0
THE END
Admin-Coki:
неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/
И аз немисля че това е най подходящото време за говорене.Много рядко се случва да си кажем нещо
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
да.
I az tva se pitam,tq vuob6te vqrva li si na tva deto kazva...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Eми да, но малко!Не винаги + това!Има моменти, в които е изключено да се говоринай-много да нараниш другия!
![]()
Хаха това ме убиПървоначално написано от Elitooooo
![]()
![]()
am nie govorim po vreme na sex,kakto kaza koi tam ne obsajdame urocite po istoriq,naprimer dali pozata ni haresva,udobno li ti e taka boli li blq blq... tva e temata.