- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Говорите ли си по време на секс ?
Първоначално написано от girlpower
ybilo te e ???!![]()
![]()
![]()
xaxxxx ..ot raq li ni pi6e6 ?!
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Понякога мълчим съсредоточено :Р
Понякога си говорим мръсоттийки![]()
Ама мръстийките не си поплюват...
Щом едни приятели ни прочетаха 2-3 смс-а кво сме си писали как се заканваме и хвърлиха гсм-а на масата и останаха със зяпнала уста.. значе наистина сме добри![]()
![]()
Зависи от настроението![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
говорим си, обаче с езика на тялото, който е очудващо по разбираем по време на секс![]()
Do you speak Salsa? .......
Говорим си стабилно :P
ne daje mu zavruzvam ustata !!! ebasi... govorim si..r azbira se 4e ne obsujdame durzost i krasota ama tva beshe tup vupros deto si go zadal/a
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
зависи от настроението.
аз често разказвам вицове по време на секс - и ме обвиняват, че съм "простак"..
или лафя глупости.. много често правя секс, който го приемам като нещо по-скоро комично и забавно, отколкото като нещо еротично![]()
и обичам да пускам лафове.. много рядко има двеойки, които успяват да ми издържат на бруталното чувство за хумор по време на секс![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
ко мислиш че си на седянка почни да обръждаш нещо и съвсем ще убиеш желанието на другия човек
OnLy God CaN Judge Me !
ами.. не трябва да се приема т.нар. секс - толкова на сеиозно.. трбява да е забавно преди всичко.. иначе е някак.. как да река.. пенсионерски![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
Разбира се че си обменяме реплики, но не обсъждаме нищо конкретно - Целта е просто да ни е хубаво - Нищо не пречи да си обменим няколко мили думи, да попитаме дали се чувстваме добре или просто да покажем че ни е хубаво...
обсъждаме търновската конституция.
..влюбен..
Ами да.Говорим си за секса-коя поза да направим и такива
![]()
Govoreneto po drugi temi razseiva, samo marsotiiki i vazbujdashti neshta da se govorqqt :P
понякога играеме на сварка![]()
![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Am 4e da daje edin put si govorihme za seriala krucni sreji :P :P :P :P :P
Samo ja ja ja wunderbachshnele shnele
![]()
![]()
malko tupo e dokato prai6 sex da si govori6 .... 1vo 4e togava izob6to ne moa da mislq
2ro 4e ako kaja ne6to 6e e ili "po burzo" ili davai"
![]()
![]()
Ne PaDaI dUhOm Da Ne dUhaSh PaDnaL
Мне...не мисля, че това е най-подходящото време за говорене...
i az takaПървоначално написано от rame
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, защото току виж, някой харесал усмивката ти
Да,говоря много и то повече отколкото е необходимо.Това често изнервя човека,с когото съм.![]()
Kakvo obichash da govorish po vreme na sex?Първоначално написано от Ephemeral
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Да, бистрим политиката и обсъждаме бъдещото правителство...Първоначално написано от HeRoEs
![]()
![]()
bii me bii me ne yseshtam bolka durpai mi zurnata vurji mi kosmite na vuzel jivotnooooooooooooooooooooo
Слушал съм мач по радиото...![]()