Hora neka vseki tuk razkaje edin norlamen den ot jivotA si kak proti4a ot stavaneto do lqganeto.Mislq 4e shte e interesno na vsi4ki,a i shte moje da vzaimstvame idei edni ot drugi.Da preborim skukata zaedno Neka az bada purvi:
Sabujdane:Vinagi stavam mnogo namrushten vlizam v banqta sabujdam se s voda,minavam s zubo4ista4a, puskam edin hemingueii i produljavam.
Zakuskata za poreden put nese sustoi,sledva obli4ane:shirokite dunki,rozovata teniska maratonkite poglejadm se v ogledaloto gultam korema i si vikam brei kuv sum gotin Razroshvam kosata i palq maratonkite shtot e ve4e 9 i 20 i sum zakasnql za rabota.
Stigam si spokoino do rabotata,vlizam i vutre me 4aka usmihnatata kolejka i kazva naskoo kafeto e gotovo.Bez izobshto da mislq burzo pulnq edna vodna 4asha,palq fas i si kazvam jivota e sku4en no hubav Sled tova otvarqm vestnicite pro4itam gi i zapo4va rovi4kane po sevuzmojni sitove vklu4itelno i tozi,malko IRC,non-stop musika,i denq bavno bavno se iznizva.Zabraih da kaja v obednata po4ivka otivam na kafe
I taka neusetno stava 7 4asa.Nasko si otiva v kushtii s dovolna kra4ka se zaputvam kum mahalata i se 4udq nakoi da zvunna i kvo da pravqq.Sreshtam pred nas v kafeto tip4etata zasqdam za po 1 bira.Mislim mislim kvo da praim ve4erta i nqkoi pak obajda "A we tip4eta daite da se napushim".I re4eno storen.THC-to slava bogu podeistva i tozi put.Zabirame se i hop v bilqrdniq klub tam ni 4aka sladko bilqrd4e i 2 vodki si zaminavat neusetno s nego.V glavata mi se vurti samo 1 misul ostavi gi tiq muhliovci nameri si jena.No uvi nestava taka.Sled tova hop otskok do House club4eto v koeto poglushtam oshte 2 4ashki ot koncentrata iiii KRAi.Neizdurjam pribiram se. 1-2 4asa e skapan ot trevata alkohola i rabotata,Zimam za poreden put nai pravilnoto reshenie - zaspivam.TVA E