.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Тема: nespodelena lubov

Guest

nespodelena lubov

Na vseki se e slu4valo da izpita lubov i to nespodelena kakvo mislite po vuprosa !!! az v momenta ne 4e sum vlubena no edin 4ovek super mnogo mi haresva no sme samo na usmivki i nz kakvo da napravia!!!zashtoto me e strah posle ot razo4arovanieto t.e ot nespodelenata lubov imali li ste podoben slu4ei i ako e da kajete kakvo ste napravili zashtoto ima nai razli4ni slu4ei ot nespodelena lubov!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!

Guest
    cql jivot s1m taka. ne si samo ti. vse si haresvam edni....

мисля че ако темата беше вув форума "Любов" щяха да ти отговорят повече хора ма ти си знаеш

по темата :ти какво искаш цял живот е така да си се усмихвате взаимно ми някакви намеци нещо направи за да разбере че го/я харесваш пък в крайна сметка квото стане целия живот не се събира в един определен човек

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    spoko mili4ka ne se pritesnqvai az cql jivot sam tai vse me preebavat gajetata. mom4eto zaradi koeto bqx gotova na absoliutno vsi4ko 6tom mislex ot MAIKA SI da otkradna zaradi toq GALFON smetni kolko bqx hlatnala. onq me zaeba kat mrusno ku4i ama ve4e ne mi puka 6toto sam razbrala 4e nqqqa liubofff na toq svqt za mene i sam sviknala da me zarqzvat. sega pak si gi zaribqvam i smenqm ama istoriqta e sa6tata pak si me zarqzvat;} taka 4e da ne ti puka vse 6te go izpita6 nqkoga. ako ne si izpitala bolkata ot nespodelenata liubov zna4i prosto vse edno ne si jivqla skapa
    HardC0re and BDSM forever

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    spoko mili4ka ne se pritesnqvai az cql jivot sam tai vse me preebavat gajetata. mom4eto zaradi koeto bqx gotova na absoliutno vsi4ko 6tom mislex ot MAIKA SI da otkradna zaradi toq GALFON smetni kolko bqx hlatnala. onq me zaeba kat mrusno ku4i ama ve4e ne mi puka 6toto sam razbrala 4e nqqqa liubofff na toq svqt za mene i sam sviknala da me zarqzvat. sega pak si gi zaribqvam i smenqm ama istoriqta e sa6tata pak si me zarqzvat;} taka 4e da ne ti puka vse 6te go izpita6 nqkoga. ako ne si izpitala bolkata ot nespodelenata liubov zna4i prosto vse edno ne si jivqla skapa
    Chiana razbiram te i to mnogo dobre!! i na men mi se e slu4valo da pravia nqkakvi gluposti i to zaradi nqkoi koito izobshto ne durji na men po kusno osuznavah kakvo sum napravila ama ve4e beshe kusno !!! vse pak po dobre kusno ot kolkoto nikoga !!!! no kakvo da se pravi vse nqkoga kakto ti taka i az 6te sreshtnem lubovta a sega ni predstoi vse ogor4enia kakto i vsi4ki drugi!!! vseki go e izpitval ili te purva 6te go izpita tva 4ustvo a kolkoto do usmivkite po dobre namek otkolkoto usmivki po ka4estveno 6te e spored men uspeh na vsi4ki ot men stiskam palci

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    да,отлично разбирам какво е чувството да обичаш някой,а чувствата ти да остават безответни. И на мен ми се случвало да върша какви ли не глупости,какви ли не жертви,а на човека за който ги правиш въобще да не му пука за тебе.Все пак намираш сили(и аз не знам откъде) и продължаваш,като от любовта ти към този човек остава само болезнен спомен.
    по темата-мисля,че трябва някой от вас да направи първата крачка(и по-добре да си ти),щото само така с погледчета и с усмивчици до никъде няма да се стигне.След време може да се окаже,че и той е изпитвал нещо към теб,но не ти е признал чувствата ти и от тва ще ти стане много гадно и после ще съжаляваш,че не си му признала за чъвствата ти,Давай мацко!Момчето няма да те изяде!

deadly_
    Guest
    ne pro4etah minalite mneniq no znai ot mene ne6to - po lo6o ot NEspodelenata liubov nqma , po-dobre riskuvai moje da "spe4elish" ili da "zagubi6" a pyk zavisi ot 4oveka moje i priqteli da ostanete
    I az sym imal nespodelena liubov , mnogo e gadno , po cql den da misli6 za edin 4ovek i za vyzmojnostite koito si izpusnal
    taka 4e riskuvai
    Uspeh !! "

Повече от фен
    Еми мила какво да ти кажа.Все ще се намери някой който да не те харесва нали знаеш.Все ще има хора които да говорят за тебе лоши неща.Проста такава е природата на човека, никой не може да промени това... Колкото до несподелената любов мисля че тя не може да се преодолее по няккъв начин На секи предполагам се е случвало да не отговаря някой на чувствата му но времето лекува всички рани...

ami spored mene si4ki hora imat pone po 1 nespodelena lubov!!!i az sum imala takava,koqto o6te si q izjivqvam za sujalenie!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    I az taka.. tva e nqkakuv otvratitelen lo6 kusmet.
    Ti be6e palavo momche,Ima6e nujda ot igra4ka..Az dadox ti surceto si,a ti v igrata si go sma4ka!!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    hm...na men ne mi se e slu4vala nespodelena lubov.Nespodeleno haresvane-da,no ne i lubov,poradi prostata pri4ina,4e sum obi4ala istinski samo 1 pyt i toi otgovarq na 4uvstvata mi Ina4e predpolagam,4e e kofti 4uvstvo
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Аз не съм имала несподелена любов но не е дошъл края на света и не се отчайвайте
    Има много момчета и момичета,които повече заслужават вниманието ви!

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Nespodelenata lubov se prejivqva ot vsi4ki..rano ili kasno..no lichno za men sled kato prejivqh edna taka mi trqbvashe mn vreme za da se savzema i da prodalja napred...
    Moga da spra da pi6a,moga da te vijdam samo ot dale4,moga imeto ti da ne izri4am,no ne moga da spra da te OBI4AM!!!

nqma 4ovek koito da ne e prejivql tazi taka nare4ena nespodelena lubov!az su6to sum q prejivqla vupreki 4e tq do edno vreme be6e spodelena vsi4ko se oburna v drugata posoka i zagubih 4ovek na kogoto adski mn durjah i vse o6te durja.Tova e ne6to neizbejno za vseki!Vseki e minal po tozi put ili ako nee mu oredstoi rano ili kusno!Trqbva da se vqrva v lubovta mupreki 4e tq moje i da e nespodelena!Znam 4e vsi4ko tova se prejivqva mn trudno i pojelavam na vsi4ko koito sa v moeto polojenie skoro da se opravqt znam 4e stra6no mn boli da si blizo do tozi 4ovek i vuprei tova da znae6 4e ne moje6 da go ima6!

Имах такъв случай, какво направих - теглих и една майна.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

sladkoto`f
    Guest
    mili4ka i az sum kato teb v momenta imala sum nespodelena lubov-mom4e sled koeto ti4ah 5 godini ,no kakto i da e v momenta i az taka kato teb sum hlutnala jestoko po edno mom4e ot moeto u4ili6te koeto e s 1 godina po golqo ot men i toi znae 4e go haresvam no i nie sme samo na usmivki i na zdravei zdrasti i sega neznam kakvo da pravq..priqtelq mu s koito si pi6em mi kazva 4e trqbva da se zadeistvam i da go vikna nakafence ili ne6to takova za6toto nikoi nqma men da me 4aka i opsle moje da sujalqvam ako ne se zadeistvam navreme...i takam sega sum nmogo oburkana i neznam kakvo da pravq v smisul daje i da idem na kafe imam 4ustvoto 4e 6te se speka vurpeki 4e dosega ne mi se e lsu4valo ama neznam...to ni6to nqma da stane ot samosebe si vse nqkoi trqbva da napravi purvata kra4ka a men dosega ne mi se e slu4valo az da q pravq....uf abe neznam 6te se poburkam napravo... dano ne6tata s teb i tvoeto mom4e se polu4at stiskam palci \/ stiskaite mi i vie celuvam vi

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    ami mila,as sega sm taka,imams i priqtel veche ot 2meseca,no ne sm zabravila bivshiq,ne sm zabravila "nespodelenata liubov" i tova mn mi prchi,moje bi ako vijdash ch enemojesh da go imash trqbav da mu oburnesh grub,da mu pokajesh kakfo gubi i pone da se opitash da si SHTASTLIVA,zashtoto vseki go zaslujava,a rano ili kusno toi shte rasbere kakfo ispuska,ti prosto si Jivei jivota i nqkoi den shte doide "SPODELENATA LIUBOV"
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

bura bura
    Guest
    of tova nespodelenata lubov e nai gadnoto ne6to na sveta no i moje bi nai-istinskoto.kolkoto i da se oplakvam ot nespodelenata lubov nemoga da kaja 4e i ne sum dovolna ponqkoga 4e ne6tata ne sa takiva kakvito mi se iska.v kraina smetka izob6to nqma da e interesno vsi4ko da se podrejda spored planovete.a tova da me4tae6 za migove koito moje bi nikoga nqma da izjivee6 e dosta priqtno i v edin mig se 4uvstva6 vse edno tova naistina ti se e slu4ilo,koeto e dosta po dobre ot tova da ostane6 razo4arovan 4e vupreki 4e si s tozi 4ovek ne se slu4va tova koeto si iskal.vqrno e 4e boli ot nespodelenata lubov no tova e jivotut i nikoi nemoje da go promeni...a nqkoi moje li da mi kaje za6to vupreki 4e go boli produljava da obi4a?ZA6TOTO TOVA VSE PAK E LUBOVTA - krasiva i izpulnena s tuga.mneka vsi4ki da namerqt tova koeto tursqt!kusmet

Guest
    dokolkoto razbrah lubovtati ne e nespodelena sas sigurnost!ti samata nz!!spored men nai-dobroto koeto moje6 da napravi6 e po nqkakav na4in da kaje6 na opredelenoto mom4e vs a ne samo da gogleda6 vlubeno!ami i ako mom4eto sa6to izpitva ne6to kam teb no ne smee da ti go kaje!!vzemi inqciativata v svoi race i mi si razkrii kartite!ot tova moje6 da spe4eli6 mn!a pak ako toi ne otgovori polojitelno na 4ustvata ti 6te go zabravi6,ne se znae to4no kkoga no vsi4ko vremeto lekuva!!

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    От самота до болка отекчена,измислих ти и тяло и лице.И заслепена от красиви чувства,си измислях какво ли не.Измислях си че ме обичаш,че всяка вечер си винаги до мен,че единствено за мен си мечтаеш,а щом ме няма,че си натъжен.И всеки деб усещах твоя дъх и устните ти как ме парят.Измислях си дори че страдам щом с нещо си ме наранил, и как от ревност полудявах щом с друга нежен си бил.Така в илюзия живеех,мечтаех за куп неща,но обичал ли си ме така и не разбрах,защото тази нощ отново за теб плача,но ти не чуваш!

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Това твойто не е несподелена любов!Изобщо знаеш ли какво значи всъщност "несподелена любов"?
    Ами какво да правиш...действай бре момиче!Какво седиш и чакаш ние да ти кажем какво да правиш?

oh...az si imam i az moita nespodelena lubov i uvi tova e nai-nai hubavoto ne6to,koeto mi se e slu4valo...smisal kara me da se 4ustvam jiva...vuob6te kara me da 4ustvam....mom4eto e ot moeto u4ili6te...i vsa6tnost spodelq6e m,oqta lubov...no zaradi edno drugo mom4e,koeto mn me haresva6e pi4a ne napravini6to i taka si i ostanah az s lubovta
    KoGaTo Me4tITe Sa Na PaRvO mQsTo,VsI4kO e VaZmOJnO.....

Супер фен

Re: nespodelena lubov

Na vseki se e slu4valo da izpita lubov i to nespodelena kakvo mislite po vuprosa !!! az v momenta ne 4e sum vlubena no edin 4ovek super mnogo mi haresva no sme samo na usmivki i nz kakvo da napravia!!!zashtoto me e strah posle ot razo4arovanieto t.e ot nespodelenata lubov imali li ste podoben slu4ei i ako e da kajete kakvo ste napravili zashtoto ima nai razli4ni slu4ei ot nespodelena lubov!!!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 1 от правилника!
    Благодаря!
    Какво направих ли?!Нищо не направих...стоях и гледах как всичко рухва благодарение на бездействието ми,породено от същия този страх от разочарование Не прави така,защото ще пролееш много сълзи след това
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MaRiYa_86
    Аз не съм имала несподелена любов но не е дошъл края на света и не се отчайвайте
    Има много момчета и момичета,които повече заслужават вниманието ви!
    Хм...защо си мислите,че когато любовта ти е несподелена,то човека задължително не те заслужава?!Може би е начин да се самоуспокоявате или да повдигат настроението на някой приятел/ка....аз пък съм на мнение,че човекът,който обичаш може да не изпитва нищо към теб и пак да е невероятен.Нима е невъзможно да бъде "идеалния"(субективно е понятието,затова е в кавички)?!Все пак дори и добрите хора не могат да заповядват на сърцето си....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

ama i te sa edni... i az sum taka,samo,4e... vednuj dva tri e bila spodelena,no ne kakto iskah karai... minava nqko iden vse pak
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си