- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nespodelena lubov
значи сега аз ще ви разкажа моята история..по тази тема..супер много си харесвам едно момче..той тази година завършва и аз тази година съм "заек" в неговото даскало..да речем че се влюбих в него само от един поглед..колкото и тривиално и изтъркано да звучи..така и понеже аз "съм много мала" за него и реших е така на майтап..уж разбирате ли?!и така ....Взех му скайпа..представих се за някаква където живее нз си къде..но единственото нещо са което го излъгах беше името и...къде живея..а да и годините...та както и да е...начи почнахме да си пишен нз си кво..той ми каза мн те харесвам ..даже маи вече те обичам..скъса с гаджето си и...но се пак да кажа че ние не се бяхме виждали..та да не изпадаме в подробности...така и един ден Х-пича ми се обажда да ме чуе...а аз имам нали съм в голямо междучасие..и аз съм до него и аз и той си пушиме така и по едно време усещам че звъня и вдигам без да видя кой е...и вече може да си представите какво стана...и той разбра че съм аз...започна да се държи супер зле с мен..незнам защо го направи при положение че преди два дни ми каза "ОБИЧАМ ТЕ"..така че мацки искам да ви кажа... не си заслужава да се занимаме с момчета..или по-точно..нека той да те търси не ти него..е тваа е..защото ми омразна от несподелена любов...
![]()
![]()
az sum ambiciozna,i znam kakvo iskam.ako tova me pravi da sum ku`ka.na prav put si..
ami pravasi 4e mom4etata trqbva da tarsat momi4etata ane obratnoto.az sam mom4e igo kazvam 4e trqbva da bade taka no nevinagi e taka,
nqmali da pi6e nqkoi po temata ne6to
Така се случва защото предварително си мислите че вскичко ви е вързано в кърпа и учаквате вскичко да е супер, но нито знаете дали той ви харесва и какво очаквате? Впускате се на сляпо - и на сляпо или става или не![]()
![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah
Не четох предишните коментари,ама ... по-добре му кажи че те кефи пък може и да излезе нещо ... и аз бях като тебе и казах на момчето ... той не ме харесва,ама не съм умряла ... и не съжалявам че му казах щото иначе до ся шях да са чудя дали той ме харесва или не,а сега знам ... така че по-добре му кажи може да стане нещоаиде тфа беше о мене :P
I na men mnogo chesto da ne kaja pochti vinagi mi se e sluchvalo da si haresam momche koeto daje ne mi obryshta vnimanie.Togava se chuvstvam mn zle izpadam v depresii dapochvam da mislq za razni prostotii i gluposti makar che znam che nqma smisyl.Do sega edin edinstven pyk sym izjivqvala lubovta kakto horata makar che ne beshe za dylgo no opredeleno si zaslujavash.Neznam zashto v momenta ne moga da namerq podhodqshtiq chovek no zapochvam da si mislq che problema e v men dokato nishto ne e sigurno i ne e zadylgocheno seki se hvyrlq no stane li duma za seriozni raboti seki si trygva.Nqma lubov !!!!
Mnogo mi e gadno za6to vseki trqbva pone vednuj v jivota si da ima 4uvstva koito sa edni edinstveni po sebesi i sa nepovtorimi no drugiq ne 4uvstva kum nego su6toto
Ne e vajno da si gotina, gotino e da si vajna!!!