.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Тема: veet

Elena17
    Guest

veet

Искам да попитам някой ползвал ли е крема на Veet,който само го мажеш и после се измиваш и космите са опадали.Вярно ли е това и изобщо ползвали ли сте продукти на Veet и има ли ефект?

Ми не съм го ползвала,но знам,че е вярно.Обаче е същото като да ги бръснеш.По-добре отиди на кола-маска.По-трайно е.

Използвала съм го премахва ги наистина но проблема е там че на другия ден пак са ти поникнали а и една тубичка стига само за два пъти депилация до коляното
    Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!

I az sam go pozlvala, maha kosmite i krakata ti stavat gladki i meki4ki ama kakto kazaha drugite vse edno gi brasnesh - na drugiq den pak sa tam.
    My heart topur-lopur for you, baby!

Ami az ne sam go probvala.No maika mi izob6to ne e dovolna ot nego,mnogo barzo rastqli taka 4e neznam
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    probvala sam go...
    ama ne sam dovolna,6toto to vse edno si brusne6
    krakata samo deto dava6 pari za tozi krem
    a i toi stiga samo za 2-3 puti ...
    po dobre ako ne iska6 da polzva6 kola maska ili epilator(makar4e ne vijdam pri4ina,6toto s tqh
    e mnogo po dobre i po traino )
    si vzemi edna samobrusna4ka,pone nqma da dava6 super
    4esto pari za tozi krem na Veet ,koito svur6va super burzo...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

И не само, че космите още на следващия ден отново се показват, ами и аз като пробвах да си ги махна с Veet и се махнаха изключително НЕравномерно - на места да, на места не...абе гадна работа. Да си махаш космите по този начин е най-лошата идея, която може да ти хрумне!

Супер фен
    Град
    sofia
    te izgarqt kosmite po toq na4in

то това е на принципа на всеки депилаторен крем.маже6 си краката и крема ги изгаря.съ6тата работа е все едно да си ги обръсне6.аз съм ползвала продукти на тази фирма и не съм особенно доволна

Цитирай Първоначално написано от Naughty-Girl
    Използвала съм го премахва ги наистина но проблема е там че на другия ден пак са ти поникнали а и една тубичка стига само за два пъти депилация до коляното
    О,наистина ли стига само за 2-3 дни?Аз мислех,че е за повече Ами честно казано и аз щях да го ползвам,но добре,че беше майка ми та да ми отвори очите.Каза ми,че е също както със самобръсначка и ако искам добър ефект,по-добре не с това.Аз тогава си взех една готина кола маска и съм много доволна
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Суворов
    Guest
    Hora a tozi veet moje li da se izpolzva za premahvane na kosmite po zadnika naprimer(za mom4e)?

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    ползвала съм го-мн е зле щот после пак ти порастват космите и на другия ден ти става гадна кожата

Град
    Haskovo
    a kvo 6te kajete za lentite i kolko struvat gore dolu

:P
    peteto

Guest
    Аз имам лентите и изобщо не съм доволна.Едната струва 0,90 лв,но по-добре си вземи друга марка.

DA taka stava..ama kato pochne da gori amiq kosum li neznam merishe mn gadno Inache e po dobe ot tova da se brusnesh opredeleno
    Правете любов,не война..
    и не предавайте приятелите си!
    [/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]

emi az go polzvam samo za pod mi6nicite za6toto naistina brasna4a ponqkoga ne moje da gi obrasne
    dr na veet koeto polzvam sa lenti4kite za musta4kite!
    ina4e veet e gore dolu bokluk
    love is the name
    sex is the game
    fuck the name and play the game

roskaatttttaaaa
    Guest

{}

tezi lenti4ki na veet za musta4kite kolko struvat?

Град
    Тук на Земята
    Тоя Veet мирие да ти кажа
    Всмисъл...пробвала съм 1-2 пъти и нищо!
    Кофтите при депилатоарните кремове е че карат косъмчетата да растът по-бързо...или поне при една моя приятелка е така!
    А при мен изобщо не подейства...за това епилатор аи всичко под ножа

А вярно ли е че "заобля" космите и ефектът не бил същият като при бръсненето.. според мен няма разлика но в рекламата така казват

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...
    a az polzvam krem depilatora na veet edin kato sprei i se pr1skash s nego sled 8 min go izmivash s edna g1ba i vsichko e ok posle 2 dni nishto nqmam i posle na 3-tiq porastvat malko )) no sega ot 1 sedmica ne s1m se depilirala i efekta e kakto sled 2 dena sled kat se obr1sna
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

Фен
    Град
    На самотен остров в океана от сълзи където ме изпратиха ...
    opredeleno tozi krem e mnogo po dobre pone za men
    Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska

Ъхъм, 10х за инфото
    Аз използвам veet за къси косъмчета (за краката си) и съм доста доволна, преди 2 седмици си чистих краката и все още не са ми излезли малките досадни косъмчета Препоръчвам ви ги тези лентички

dfdxgvx
    Guest

vbv

ami tozi krem koito e s ne6to kato imitaciq na brysna4ka?

polzvala sym go, ama si e 4isto brysnene ... sled 2-3 dena kosmite pak izrastvat. ako tolkova dyrji6 na teq depilacionni krem4eta si vzemi nqkoe po-evtino, i na Aroma ima podobni. sys sy6tiq efekt sa, oba4e ne sa tolkova skypi
    Ne plachi, kogato slynceto zalqzva, zashtoto sylzite shte ti poprechat da vidish zvezdite!!!

А в крайна сметка някой може ли да каже колко струва крема?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си