Искам да попитам някой ползвал ли е крема на Veet,който само го мажеш и после се измиваш и космите са опадали.Вярно ли е това и изобщо ползвали ли сте продукти на Veet и има ли ефект?
Ми не съм го ползвала,но знам,че е вярно.Обаче е същото като да ги бръснеш.По-добре отиди на кола-маска.По-трайно е.![]()
Използвала съм го премахва ги наистина но проблема е там че на другия ден пак са ти поникнали а и една тубичка стига само за два пъти депилация до коляното
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
I az sam go pozlvala, maha kosmite i krakata ti stavat gladki i meki4ki ama kakto kazaha drugite vse edno gi brasnesh - na drugiq den pak sa tam.
My heart topur-lopur for you, baby!
Ami az ne sam go probvala.No maika mi izob6to ne e dovolna ot nego,mnogo barzo rastqlitaka 4e neznam
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете.
probvala sam go...![]()
ama ne sam dovolna,6toto to vse edno si brusne6
krakata samo deto dava6 pari za tozi krem![]()
a i toi stiga samo za 2-3 puti ...
po dobre ako ne iska6 da polzva6 kola maska ili epilator(makar4e ne vijdam pri4ina,6toto s tqh
e mnogo po dobre i po traino)
si vzemi edna samobrusna4ka,pone nqma da dava6 super
4esto pari za tozi krem na Veet ,koito svur6va super burzo...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
te izgarqt kosmite po toq na4in![]()
то това е на принципа на всеки депилаторен крем.маже6 си краката и крема ги изгаря.съ6тата работа е все едно да си ги обръсне6.аз съм ползвала продукти на тази фирма и не съм особенно доволна![]()
О,наистина ли стига само за 2-3 дни?Аз мислех,че е за повечеПървоначално написано от Naughty-Girl
Ами честно казано и аз щях да го ползвам,но добре,че беше майка ми та да ми отвори очите.Каза ми,че е също както със самобръсначка и ако искам добър ефект,по-добре не с това.Аз тогава си взех една готина кола маска и съм много доволна
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Hora a tozi veet moje li da se izpolzva za premahvane na kosmite po zadnika naprimer(za mom4e)?
ползвала съм го-мн е зле щот после пак ти порастват космите и на другия ден ти става гадна кожата
a kvo 6te kajete za lentite i kolko struvat gore dolu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
peteto
Аз имам лентите и изобщо не съм доволна.Едната струва 0,90 лв,но по-добре си вземи друга марка.
DA taka stava..ama kato pochne da gori amiq kosum li neznam merishe mn gadnoInache e po dobe ot tova da se brusnesh opredeleno
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
emi az go polzvam samo za pod mi6nicite za6toto naistina brasna4a ponqkoga ne moje da gi obrasne
dr na veet koeto polzvam sa lenti4kite za musta4kite!
ina4e veet e gore dolu bokluk![]()
love is the name
sex is the game
fuck the name and play the game
tezi lenti4ki na veet za musta4kite kolko struvat?
Тоя Veet мирие да ти кажа
Всмисъл...пробвала съм 1-2 пъти и нищо!
Кофтите при депилатоарните кремове е че карат косъмчетата да растът по-бързо...или поне при една моя приятелка е така!
А при мен изобщо не подейства...за това епилатор аи всичко под ножа![]()
А вярно ли е че "заобля" космите и ефектът не бил същият като при бръсненето.. според мен няма разлика но в рекламата така казват![]()
a az polzvam krem depilatora na veet edin kato sprei i se pr1skash s nego sled 8 min go izmivash s edna g1ba i vsichko e ok posle 2 dni nishto nqmami posle na 3-tiq porastvat malko
)) no sega ot 1 sedmica ne s1m se depilirala i efekta e kakto sled 2 dena sled kat se obr1sna
![]()
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
opredeleno tozi krem e mnogo po dobre pone za men
Koito ne iska kogato moje nqma da moje kogato iska
Ъхъм, 10х за инфото![]()
Аз използвам veet за къси косъмчета (за краката си) и съм доста доволна, преди 2 седмици си чистих краката и все още не са ми излезли малките досадни косъмчетаПрепоръчвам ви ги тези лентички
![]()
ami tozi krem koito e s ne6to kato imitaciq na brysna4ka?
polzvala sym go, ama si e 4isto brysnene ... sled 2-3 dena kosmite pak izrastvat. ako tolkova dyrji6 na teq depilacionni krem4eta si vzemi nqkoe po-evtino, i na Aroma ima podobni. sys sy6tiq efekt sa, oba4e ne sa tolkova skypi![]()
Ne plachi, kogato slynceto zalqzva, zashtoto sylzite shte ti poprechat da vidish zvezdite!!!
А в крайна сметка някой може ли да каже колко струва крема?