.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Тема: veet

Vaginalis
    Guest
    da i az sum go polzval bati qkiq krem e, maha mi vsi4kite kosmi oba4e pri mene ne ponikvat, ama moje i da e ot vuzrastta mi vse pak sum stara.

Тва е все едно да се бръснеш
    Иначе,да помага доста

Голям фен
    Град
    Sofia

Re: veet

Цитирай Първоначално написано от Elena17
    Искам да попитам някой ползвал ли е крема на Veet,който само го мажеш и после се измиваш и космите са опадали.Вярно ли е това и изобщо ползвали ли сте продукти на Veet и има ли ефект?
    Ами да, аз съм ползвала. Ползвала съм пяната на Veet, която между другото мирише много гадно и направо си е боклук според мен. Ползвала съм и от лентичките, които ги рекламираха преди време. Те вече вършат работа. За крема незнам.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Funny-sunny
    А в крайна сметка някой може ли да каже колко струва крема?
    14 leva mislq che go vzeh az go polzvah i sum strashno dovolna na moreto dve sedmici krakata mi bqha super nqmashe i kosumche ... zaslujavashe si

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    14 leva mislq che go vzeh az go polzvah i sum strashno dovolna na moreto dve sedmici krakata mi bqha super nqmashe i kosumche ... zaslujavashe si

Да бе 30 лева
    Поне 30 магазина съм обиколила ,но по висока цена от 11 лева няма
    Veeta е максимум 10 лева,зависи от кой магазин.Аз лично го копувам за 8 и нещо

А сега ако ми кажеш ,че за 2 седмици само веднъж си се бръснала и си нямала никви косми ще съм сигурна,че никога не си го пробвала
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA

Да бе 30 лева
    Поне 30 магазина съм обиколила ,но по висока цена от 11 лева няма
    Veeta е максимум 10 лева,зависи от кой магазин.Аз лично го копувам за 8 и нещо

А сега ако ми кажеш ,че за 2 седмици само веднъж си се бръснала и си нямала никви косми ще съм сигурна,че никога не си го пробвала
    e haide az da si znam po dobre a ? prosto pri vseki rasteja na kosum4etata e po baven az do predi 6 meseca nqmah vaob6te a sum na 15 aide molq ti se ne mi spori ..

Супер фен
    На мен пъ ми се спори.
    Veet = на бръснене

А когато се бръснеш независимо как ти растЪт става адски бързо Затова повечето хора прибягват до епилатор или кола маска макар да боли повече-по ефикасно е.Veeta пак казвам- се 1 се бръснеш.Съмнявам се 2 седмици с перфектно гладки крака
    We still can find a way

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    На мен пъ ми се спори.
    Veet = на бръснене

А когато се бръснеш независимо как ти растЪт става адски бързо Затова повечето хора прибягват до епилатор или кола маска макар да боли повече-по ефикасно е.Veeta пак казвам- се 1 се бръснеш.Съмнявам се 2 седмици с перфектно гладки крака
    e haide da ne sa dve sedmici 10 dena i si mi beshe extra a begai ne mi se spori..

Супер фен
    Бегай ти ма кухарко
    Неква пикла ша ми вика да бегам.Я се скрий.

говориш нещо а не можеш дори да се обосновеш
    Аре като се научиш как да спориш и да доказваш твърденията си тогава ми пиши
    Ако искаш ги смъкни на 3-4 дни ,макс

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    2 точка от правилника!
    Благодаря!
    We still can find a way

Град
    Sofiq
    Az sam probvala,ponqkoga o6te polzvam...Mn e dobro i naistina ba4ka malko [po bavno raste ot brasneneto,no pak mn barzo-okolo 3 dni...
    *nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*

mi golqma glupost e!verno e i sum go polzvala!prosto nqma msisul !

ками
    Guest
    абе вземете си Taky (ленти) по 1.30 са и са двойни. А тоя крем става ли за триъгълника ? Щото пробвах с кола-маска и не стана нищо и после бръсначката на татко без крем (само на вода ) и за да махна космите от бръсначката с ппръст така се порязах (нали съм тъпа)...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не бях никак доволна
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Петьо
    Guest
    Имам малко въпросче?Аз съм момче и се чудя ако го използвам за интмната зона може ли да ми стане нещо понеже съм чувал, че изгарял и не трябвало

Случаен
    Guest
    Ами аз пък съм момче и искам да си ги махам на оная работа. С този крем ако става ще е перфектно. С бръсненето много загрубява работата..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ками
    абе вземете си Taky (ленти) по 1.30 са и са двойни. А тоя крем става ли за триъгълника ? Щото пробвах с кола-маска и не стана нищо и после бръсначката на татко без крем (само на вода ) и за да махна космите от бръсначката с ппръст така се порязах (нали съм тъпа)...
    баща ти ако разбере какво му правиш със самобръсначката.. не те ли е срам?

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    аз съм го ползвала и наистина е много гладко, но ти поникват след 3-4 дена, обаче аз една тубичка я ползвах 1-2 месеца, ама само до коляното и пъпа. Бях прочела някакъв пост че след 2 пъти и свърша...при мен изобщо не бе така
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

ilinochka
    Guest
    Сега като чета темата и ме хваща яд-вчера си купих такъв крем да пробвам как е.

veet е като обикновен крем щото за 1 ден пак са пораснали тъй 4е нема нужда да дааш 9лв за veet като обикновените кремове са по 2 лв.
    щото-veet=обикновен крем

а този крем които струва 9 лв за този който се маже6 и после с една 6патулка го отстранява6 ли става вапрос?

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Az sam polzvala takav depiliracht krem,samo che na Aroma i za podmichnicite,ne za krakata.Ochte imam ot nego.A pak za Veet,edna priatelka si kupi ot nego,kaza,che y stignal samo za edin pat i dori ne za celite kraka,osven tova se okaza s izminal srok na godnost,a go kupihme ot apteka... Celite y kraka se izprichtiha,da ne govorim,che mi razkazva kak kato si go slojila,kremat pridobil stranen lilav cviat i krakata y sachto...A kosmite vaobchte ne iskali da se mahnat...Osven tova chpatulata na krema ne stavala i tia triabvalo da izpolzva tazi na baba si...A uj misleh Veet za nay-dobrite... Posle baba y i kupila ot svoia krem-kucha marka za 2 lv.,koyto se okazal v dosta po-goliama tubichka za mesec depilacia i dosta po-efektiven,vaobchte,s nego vsichko na 6!!!A opakovkata bila savsem biala bez nikakvi nadpisi...Kupili go ot parfumerien magazin-v srok na godnost... A kremat Veet beche 11lv...

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си